Blogg

Bästa skrivappar för iPhone och iPad 2021

Apple-produkter är bra att skriva, både hemma och på språng. IPad-urvalet innehåller många appar för textredigering, medan iPhone-användare kan dra nytta av ett stort utbud av skrivverktyg som är enkla att använda. Dessutom tillåter många av dem författarna att vara lite kreativa och fokuserade eftersom de har alla nödvändiga funktioner. Den här artikeln ger dig en lista över de bästa iPhone- och iPad-apparna för att skriva som hjälper dig att vara produktiv och fokuserad med en iPhone eller iPad.

1. Google Dokument

Så hur länge kan du hålla en app utom synhåll som rankas som nummer 2 i produktivitetskategorin och fick hela 4,8 stjärnor av mer än 1 miljon betyg? Tja, jag pratar om Google Docs som de flesta av er skulle ha stött på någon eller någon annan punkt.

Vad som ger den här appen en fördel jämfört med många andra motsvarigheter är integrationen med Google Suite. Det betyder att du kan använda den här appen för att ansluta och samarbeta med ditt team sömlöst tack vare Gmail, Drive, Kalender och mer. Dessutom behöver du inte lämna appen för att använda Google Sök.

En annan funktion som gör Docs så praktiskt är stödet för en mängd olika format, så att du enkelt kan hantera olika filer. Dessutom fungerar det också offline så att du kan utföra din uppgift utan avbrott.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Microsoft Word

Att säga att Microsoft Word är en populär app för skapande av dokument för iOS verkar som en underdrift. Och med rätta eftersom appen har en dominerande närvaro över plattformar som Windows, Android, macOS och mer.

När vi pratar om funktioner har Microsoft Word en rad användbara funktioner som gör processen att skapa dokument ganska enkel. Och med en stor samling professionellt utformade mallar kan du skapa en mängd olika dokument som brev, bloggar och uppdrag.

Dessutom kommer den med några praktiska formaterings- och layoutalternativ så att du kan utforma dina dokument snyggt. Det är inte allt, med Word kan du också samarbeta med dina kompisar på projekt så att alla kan arbeta tillsammans sömlöst.

Pris: Gratis, (Office 365 Home - 74.990 $)

Ladda ner

3. Evernote

Det sista men inte minst är Evernote, en fantastisk anteckningsapp som gör den här uppgiften enkel. Det gör det möjligt att organisera anteckningar, foton, dokument och andra typer av filer i specifika anteckningsböcker som kan nås senare.

Evernote kan vara en bra hjälp för författare på språng eftersom det är lätt att använda och gör det möjligt att skapa ett brett utbud av textdokument med multimediainnehåll. Definitivt den bästa anteckningsappen just nu.

Pris: Gratis, (Premium - $ 4,990)

Ladda ner

4. Sidor

Denna app kan betraktas som Microsoft Word för iPad och ännu bättre. Det är en fin ordbehandlingsapp som har ett brett utbud av funktioner, inklusive fotnoter, textstil, bilder, 3D-element och andra saker du behöver för att skriva artiklar.

Sidor ger också användaren ett urval av mallar för olika dokument som gör processen snabbare om du är lite bråttom. Åtkomst till iCloud säkerställer att alla dokument är säkra och kan nås från vilken iOS-enhet som helst.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Dictionary.com

Har du problem som är de bästa orden att använda i texten? Den här appen är för dig eftersom den är en kraftfull ordbok och ordbok, allt i en plattform! Den behåller alla funktioner i en anständig ordbok och ger användaren uttal och betydelse för de valda orden.

Ett annat coolt alternativ som kommer att uppskattas av användarna är ett rimalternativ: om du behöver ett ord som rimar med de du har i din text kan appen ge dig det! Detta är en bra app för alla typer av skrivningar när du är på språng och är kompatibel med iPad, iPhone och Apple Watch.

Pris: Gratis, (Rhyming Dictionary Upgrade - $ 1,99)

Ladda ner

6. Werdsmith

Werdsmith kanske inte är funktionsrikt men det är en mycket effektiv skrivapp. Det finns fem anpassade teman och många formateringsalternativ så att du kan skriva vilken artikel, sång, dikt eller historia som helst med den komfort du behöver.

Du kan skapa din profil och enkelt dela ditt mästerverk med dina vänner via Facebook, Twitter och andra medier. Dina data backas automatiskt till molnet och förblir skyddade av Touch ID.

Pris: Gratis, (Ta bort gräns - $ 2,990)

Ladda ner

7. Ulysses

"Ulysses" kan visa sig vara det välbehövliga skottet i armen för smidig segling. Appen är fullt utrustad och ger en mer konsekvent och fokuserad skrivupplevelse.

Den inbyggda textredigeraren ger dig fullständig frihet att enkelt redigera din berättelse. Därför kan du ägna mer tid åt att skriva.

Vad du än skriver lagras i det egna biblioteket så att du enkelt kan komma åt det. Utöver allt kan du exportera dina dokument i flera format inklusive PDF, Microsoft Word eller till och med e-böcker.

Pris: Gratis, (månadsprenumeration - 4,99 USD)

Ladda ner

8. IA Writer

En annan fantastisk app som har en rad fantastiska funktioner för författare som arbetar på iPad, inklusive distraktionsfri skrivmiljö, anpassningsbart tangentbord och kraftfull redaktör. Det kan till exempel markera orden som kan vara svaga att inkludera och ge dig valet av bättre val.

Det anpassningsbara tangentbordet är också ett bra verktyg att ha eftersom användaren kan göra ändringarna på ett traditionellt tangentbord. IA-författare är fantastisk för författare eftersom den ger den ultimata upplevelsen av att skriva på språng.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

9. Google Keep 

För en snabb, effektiv och okomplicerad skrivupplevelse är Google Keep det bästa alternativet. Appen öppnas på ett ögonblick och låter dig skriva ner dina tankar eller till och med spela in ett röstmemo om du inte är på humör att skriva.

Du kan färgkoda och märka dina anteckningar för att hålla dem organiserade, praktiskt när du arbetar med större projekt. Dessutom är det ganska mångsidigt eftersom du kan använda det för listor, utarbeta meddelanden och mer. Allt synkroniseras sömlöst med molnet så att du aldrig tappar en tanke eller idé.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Skrivbod

Viktiga verktyg som textredigerare spelar en viktig roll för att låta dig skriva med det flöde som behövs. "Writing Shed" gör ditt jobb att skriva enklare med flera användbara verktyg. Oavsett om du vill skriva en lång roman eller en kort dikt kan den här appen vara till stor hjälp. Du kan dela upp ditt arbete i flera projekt för att snabbt hitta specifika dokument.

Alternativet att skapa flera versioner av vilken dikt eller viss scen som helst ger större frihet att experimentera. Beroende på konceptet har du möjlighet att bygga en plot eller karaktär. Den överlägsna textredigeraren ser till att felen snabbt hittas och tas bort utan problem.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

Urvalet av appar som presenteras ovan kan användas av författare som arbetar på iPad eller iPhone för att spara tid, öka kreativt tänkande och ta anteckningar när du är på språng eller hemma. Använd dem och bli den mest framgångsrika författaren du kan vara.

Loggar ut

Ta dessa skrivappar för iPhone för en testspinn för att öka din skrivförmåga och produktivitet. Om du är proffsförfattare vill du prova dem för att komponera din berättelse var och när du vill. Om du är nybörjare kan dessa appar spela en viktig roll för att förbättra din skicklighet.

Gilla den här artikeln? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna och håll kontakten med oss ​​för fler sådana användbara listor över iPhone-appar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found