Blogg

Stoppa verifiering krävs när du installerar gratisappar på iPhone

Får du upprepade gånger en popup som säger ”Verifiering krävs - Innan du kan göra inköp måste du trycka på Fortsätt för att verifiera din betalningsinformation” eller “Verifiering krävs. Tryck på Fortsätt och logga in för att visa faktureringsinformation ” på iPhone eller iPad. När jag själv har stött på popup-fönstret några gånger kan jag säga att det lätt kan göra dig misslyckad och ta dig upp i ångest. Innan du börjar, först först varför detta fel inträffade.

Varför säger App Store ”Verifiering krävs” på iPhone?

Du ser popupen ”Verifiering krävs” på grund av ett fel med den betalningsmetod som för närvarande är ansluten till ditt Apple-ID. Du får detta meddelande när en betalningsmetod misslyckades, eller om den specifika enheten aldrig har köpt en betald app, eller laddat ner en gratis app eller om det finns ett väntande obetalt saldo på kontot.

Som du kan se är den främsta orsaken till meddelandet ”Verifiering krävs ” på din iPhone eller iPad ett felaktigt kreditkort. Så om du bara uppdaterar detaljerna, byter till ett giltigt betalkort eller tar bort det aktuella kortet och väljer 'Inga' som betalningsmetod, kommer saker att ordna sig. Om inte, följ med den här enkla guiden.

Så här fixar du meddelandet "Verifiering krävs" på iPhone eller iPad

För att bli av med problemet måste du ändra betalningsmetoden för Apple ID. Du kan välja en giltig betalningsmetod eller inte koppla några betalningsuppgifter till ditt Apple-ID och App Store. Vi går med det senare.

Steg 1. Starta Inställningar och tryck på ditt namnkort högst upp.

Steg 2. Knacka på iTunes & App Store → Tryck på Apple ID: [email protected]Visa Apple ID.

Steg 3. Tryck på Hantera betalningar.

Obs! Här ser du vilken betalningsmetod du har lagt till. Om det finns problem med den här tilläggsbetalningsmetoden som fel namn eller säkerhetskod eller bortfallet utgångsdatum eller faktureringsadress, tryck på den och uppdatera detaljerna på nästa skärm. Om inte, se steg 4 och ta bort denna betalningsmetod.

Steg 4. Tryck på Redigera uppifrån till höger → Tryck på den röda minusikonen → Tryck på Ta bort → Tryck på Ta bort från popup.

Nu har du ingen betalningsmetod lagt till ditt Apple-ID. Det betyder uppenbarligen att du inte kan köpa appar eller prenumerationer längre. Men detta tar bort det irriterande popup- fönstret "Verifiering krävs" .

Om du vill köpa appar eller prenumerationer kan du korrekt lägga till en betalningsmetod i ditt Apple-ID. Du kan också lägga till pengar till ditt Apple-ID och köpa iCloud Storage, appar från App Store och mer.

Kan du inte ta bort nuvarande betalningsmetod? Här är varför

Du kanske inte kan ta bort din nuvarande betalningsmetod om det finns en betalning eller om familjedelningsalternativ är aktiverat för dina tjänster. Det finns flera andra skäl till varför du kanske inte kan ta bort den aktuella betalningsmetoden när du redigerar din Apple ID-betalningsinformation. För att veta mer, gå in på det här inlägget.

Avslutar…

Så detta är hur du kan lösa problemet med "Verifiering krävs" pop-up på din iOS-enhet. Vad tycker du om detta? Tala om det i kommentarfältet nedan.

Innan du går, här är några ytterligare råd. Ser du det irriterande popup-fönstret för att mata in ditt Apple-ID-lösenord varje gång, även när du laddar ner gratisappar? Om ja, följ den här guiden för att ladda ner gratis appar utan att ange ett lösenord på iPhone eller iPad.

För det andra ber din iPhone upprepade gånger om Apple ID-lösenord? Om du står inför detta, vänligen titta på sätt att åtgärda detta.

Du kanske vill kika på ...

  • Så här aktiverar du familjedelning för Apple Arcade på iOS-enhet
  • Steg för att aktivera och använda Instant Hotspot på iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found