Blogg

Hur konverterar jag videor till iPad-format med gratis iPad-videokonverterare

Att konvertera videofiler till iPad är inte så svårt. Faktum är att med otaliga program och tjänster idag har det hela blivit riktigt enkelt.

De vanliga och populära videoformaten passar inte bra med Apples arv. Så var och en av dina iOS-enheter kan bara spela ett specifikt format på en fil - vare sig det är video eller ljud - som skapas när du synkroniserar din musik och video via iTunes. Medan stödet för ljud är utmärkt, när det gäller video börjar du inse att iTunes inte är all makt.

Med ett ökande antal format i video som distribueras som nedladdningsbart innehåll online har du förmodligen upptäckt att videon du har just nu inte är kompatibel med iPad.

Vad är nyttan av att ha en underbar enhet men inte kunna spela upp den videon som du just laddade ner? Det är där videokonvertering kommer på bilden.

Hur konverterar du videoklipp till iPad-format med hjälp av omvandlare

Videokonverterare är förmodligen det bästa och enklaste sättet att konvertera videofiler till iPad-format. Naturligtvis betyder det att du måste hitta en lämplig. (listan ges nedan).

Nu, eftersom det finns massor av videokonverterare tillgängliga, är det bara möjligt att lista en allmän How-To här. Grundprincipen i alla videokonverterare som listas nedan är densamma så här går vi:

  • Du installerar önskad videokonverterare på din dator
  • Sedan lägger du till de videofiler du vill konvertera. De flesta omvandlare upptäcker videofiler i nästan alla format
  • När du är klar med att lägga till videofilerna tar nästa steg dig till sidan för konverteringsformat: sätt det enkelt, välj den enhet som du vill att videon ska konverteras till. I vårt fall är det alltid iPad
  • Nu, fortsätt bara och låt konverteringen ske. När du är klar kan du använda filen i iTunes för att synkronisera den med din iPad. Voila!

# 1. Handbroms

Om du letar efter en enkel lösning där du "lägger till videofilen och klickar på konvertera!" och du är klar, är HandBrake din lösning. Det är ett open source-verktyg som är utformat för att konvertera nästan alla videoformat till alla andra efter eget val. Dessutom fungerar HandBrake sömlöst både för macOS och Windows.

Ladda ner

# 2. AVC

AVC (vilken videokonverterare som helst) är en annan av de här snygga videokonverterarna du förmodligen kommer att sakna eftersom det låter för bra för att vara sant. Användare har rapporterat konsekvent framgång med denna omvandlare när de försökte konvertera videor till iOS-enheten.

Möjligheten att stödja över 100 ingångs- och 160 utdataformat gör det mångsidigt. Dessutom ger den 100% förlustfri kvalitet och levererar också NVIDIA NVENC-accelererad kodning. Slutligen kan du använda den på din Mac och Windows PC.

Ladda ner

# 3. iSkysoft

Oavsett om du vill komprimera dina klipp, konvertera dina videor, ljud- eller DVD-filer obefläckat, har iSkysoft fått dig helt täckt. Kompatibiliteten med mer än 150 format (inklusive 4K- och VR-videoformat) gör det till en förstklassig satsning.

Eftersom utvecklaren fortsätter att lägga till stöd för nya format ofta är chansen stor att du aldrig kommer att stöta på inkompatibilitetsproblem. Upp till 90X omvandlingshastighet och nollkvalitet förbättrar dess rykte ytterligare.

Dessutom kan du också använda iSkysoft för att redigera dina videor. När det gäller OS-stöd, spelar den här videokonverteraren snyggt med Mac och Windows PC.

Ladda ner

# 4. Movavi

Movavi pratar för att konvertera dina videor med blixtens snabba hastighet. Efter att ha testat den här programvaran kan jag säga att den har kvaliteten för att stödja sitt höga krav.

Tack vare batchbearbetningsfunktionen kan du enkelt hantera många filer samtidigt. En annan anmärkningsvärd funktion i denna programvara är att den inte skadar kvaliteten på dina videor (även 4K). Ännu bättre, appen erbjuder också snabb redigering och smidig komprimering. (kompatibel med både macOS och Windows)

Ladda ner

# 5. Gratis videokonverterare av Wondershare

Wondershare är känt för att göra mycket märkbar programvara. Och dess videokonverterare för Mac och Windows har alla funktioner som är i nivå med de bästa i branschen.

Appen har en effektiv batchkonverteringsfunktion som låter dig konvertera flera videor till önskat format. Dessutom kan du också använda den för att förvandla DVD och ljud till önskat format utan att skada kvaliteten.

Ännu bättre, Wondershare videokonverterare kan utföra uppgiften att redigera videor, skärminspelning och till och med göra roliga GIF-filer för delning på sociala webbplatser.

Ladda ner

Missa inte:

  • Hur man överför videor till iPad från PC
  • Bästa appar för videospelare för iPhone och iPad
  • Bästa MKV Player Apps för iPad

Vill du komma ikapp med fler sådana anvisningar?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found