Blogg

Bästa Passbook-appar för iPhone 2021

Du skulle leva under en sten om du inte hörde talas om Passbook-appen, men om du inte använder det ännu, behöver du inte bli förvånad. Apple introducerade Passbook-appen - liknar vad Google har gjort med Wallet - i iOS 6 och som alla nya tekniker tar det lite tid för detta att gå mainstream.

Men saken är att många använder nu Passbook-appen på, till exempel Starbucks eller på bio. Även om det finns några saker som behöver strykas ut, antar jag att Passbook är ganska mycket vad du behöver för att lägga alla dina kuponger, biljetter och till och med pengar under ett tak.

Det finns massor av uppskrivningar på webben som handlar om hur du kan börja använda Passbook-appen, men vi har sett att människor blir förvirrade över det många gånger. Passbook-appen fungerar inte som många andra appar. Det är öppet för att läsa data från en mängd olika källor så att du faktiskt kan lägga till pass från andra appar, från länkar till e-post eller webbplatser etc.

1. Starbucks

Det behöver inte sägas att Starbucks var en av de tidigaste adopterarna som arbetade på ett Passbook-kort som kan användas på alla Starbuck-platser över hela landet (och världen). Du behöver naturligtvis den officiella Starbucks-appen för att passbook-kortet ska fungera.

Ladda ner Starbucks

Hur man lägger till Starbucks i Passbook

 • När du har lagt till dina uppgifter i Starbucks (om inte, ange dem från menyn "mitt kort" längst ner), här är vad du måste göra:
 • Välj Mina kort
 • Klicka på Hantera
 • Klicka på Lägg till kort i lösenbok i listan
 • Du är klar! Kontrollera Passbook-appen för att verifiera om Starbucks-kortet har lagts till i det

Om du lägger till kortet för första gången (eller lägger till ett nytt kort) kommer du troligen att få en fråga som frågar om kortet ska läggas till i din lösenbok. Om du väljer OK här läggs kortet också till i Passbook.

2. Walgreens

Walgreens har Balance Rewards-programmet, och om du ofta väljer dina medicin härifrån har du chansen att spara genom några rabatter. Intressant är att appen erbjuder ett sätt att hålla dem alla i din Passbook-app. Walgreens erbjuder stöd för Passbook. Dessutom låter du streckkoden för lösenbok också få omedelbar påfyllning av dina droger.

Ladda ner Walgreens

Så här lägger du till Walgreens balansbelöningar i Passbook

 • Öppna Walgreens-appen
 • Tryck på belöningsalternativet
 • Skapa ditt kort (Balansbelöningar) så får du alternativet "Lägg till i lösenbok"
 • Klicka på Lägg till i lösenbok så är du klar!

3. United Airlines

Om du bokar biljetter på UA kan du få dessa ombordstigningskort på Passbook för att övervaka status och för att rensa dig igenom kontrollen. Det amerikanska flygbolaget lade till Passbook-support redan i oktober förra året, och en hel del användare har haft nytta av det. Du behöver dock appen för att få det gjort.

Ladda ner United Airlines

Så här lägger du till United Airlines boardingkort till passbook

 • Incheckning via UA-appen med dina biljettuppgifter
 • När du är klar med detta väljer du "Lägg till i passbook".
 • Tryck nu på "Lägg till" på nästa skärm och boardingkortet läggs till i din Passbook

4. Mål

Vad är detaljhandeln utan mål? Okej, det kanske inte kommer att komma ihop helt med alla, men om du använder Target-appen och försöker hantera dina Target-mobilkuponger kommer du antagligen att tycka mycket om att det finns Passbook-stöd. Du kan ha alla dina målkuponger i Passbook-appen för enkel åtkomst. Återigen behöver du Target-appen för att få bollen att rulla.

Ladda ner Target

Hur man lägger till mål i lösenbok

I Target-appen:

 • Lägg till / skapa ett konto i Target-appen
 • Få tillgång till någon lokal Target-butik i närheten
 • Gå till kupongdelen i butiken och samla dem
 • Gå nu tillbaka till ditt konto (Mitt mål)
 • Och gå sedan till "Mobila kuponger" under kuponger
 • Rulla ner i kupongen och tryck sedan på "lägg till i Passbook."
 • Du uppmanas med en länköppningsdialog: tryck på Öppna och Passbook-appen kommer automatiskt att känna igen och lägga till kupongen. Gjort!

5. Fandango

Fandango slår rubrikerna i vinter när Siri blev tillräckligt smart för att få tillgång till Fandango. Hur som helst var Fandango tillräckligt smart för att stödja Passbook på iPhone, så om du bokar filmbiljetter via Fandango kan du troligen använda Passbook för att lagra dem för senare.

Ladda ner Fandango

Hur man lägger till filmbiljetter från Fandango till Passbook

 • När du har köpt filmbiljetten, gå till bekräftelsessidan
 • Nu borde det finnas ett alternativ "Lägg till passbook". Tryck här
 • Detta startar Passbook-appen automatiskt och lägger till biljetten i din Passbook

6. American Express

Om du inte är helt bekväm med tredjepartspartner som Square som hanterar dina pengar / kort är du förmodligen som jag. AmEx kommer med en lönsam lösning för sina kunder. Med AmEx Passbook-funktion får du uppdateringar i realtid om transaktionerna på ditt kort. Ett ganska smidigt och säkert sätt att hålla ditt kort och transaktionerna övervakade.

Passbook-appen fungerar i grunden som en KeyRing, men nyckeln till Passbook är att den kan göra platsbaserade saker och det kan göra i realtid. Naturligtvis är dessa funktioner tillgängliga på en handfull andra appar också. Men om du har Passbook och använder den kommer du förmodligen att känna dig mer organiserad varje gång du behöver hämta kupongerna för att använda eller biljetten för att visa.

Ladda ner American Express

Hur man lägger till AmEx i Passbook

 • Besök amexpassbook.com via Safari på din iPhone
 • Fyll i detaljerna och följ instruktionerna

7. TicketMaster

Kommer du på film ikväll? Endast på utvalda platser kan TicketMaster-biljetter skannas direkt från din iPhone. Se till att på platsen du åker; dessa människor rynkar inte pannan eller säger nej när du visar dem din iPhone för att se filmen. TicketMasters app låter dig spara de biljetter du köper via appen som ett Passbook-kort. Om biljetten du köpte visar en mobil streckkod betyder det att du måste spara den på Passbook och använda den i filmen.

Ladda ner TicketMaster

8. AMC

AMC Stubs är ganska populära, hör jag, och om du är en av dem som använder "dem Stubs" skulle du vara intresserad av att behålla dem i Passbook för användning. Observera att appen inte låter dig spara biljetter som du bokade på mobilen som Passbook-kort. Du har Fandango för det. Men om du vill hålla reda på dina AMC-stubbar har du Passbook som hjälper dig att göra just det.

Ladda ner AMC

9. Lufthansa

Om du flyger Lufthansa - ofta eller ibland - och vill ha ditt boardingkort på iPhone, säkert inbäddat i din Passbook-app, har du det. Boka biljetter på deras app / webbplats och sedan kan du direkt öppna Passbook-länken på din iPhone. Det sparas som ett pass på Passbook-appen.

Ladda ner Lufthansa

10. Pass2U plånbok

När jag reser med en ryggsäck eller går på en formell kväll är det uppenbarligen inte min plånbok full av kort. Passbook Manager Pro ger den ultimata lösningen för att bära dina kort i din iPhone. Klicka bara och skanna ditt kort så är det klart. Det krävs ingen registrering, bara ladda ner appen och börja använda appen. Det är lätt att använda; här kan du enkelt klassificera dina kort med olika typer.

Informationen i korten är helt säker och kan aldrig nås av någon utom dig. Med självförstöringsfunktionen raderas all din data säkert om någon når maximalt misslyckade inloggningsförsök. Med VipCard förblir dina pengar säkra.

Pris: Gratis

Ladda ner Pass2U Wallet

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found