Blogg

Bästa iPad Pro-fodral 2021

Konsumenterna överlämnas snabbt till det materiella nöjet, även om det är tillfälligt. Och varför inte? Dessa iPad Pro-fodral är helt enkelt oemotståndliga! Även om du av misstag klickar på en länk och befinner dig på produktsidan är det svårt att lämna webbsidan omedelbart. Låt oss ta en titt

 1. Harber London
 2. Ullnöt
 3. Lention
 4. Tomtoc
 5. Solo
 6. Toovren
 7. Pinhen
 8. HOMIEE
 9. ProCase
 10. Audirex

1. Harber London

Att äga en iPad Pro ensam ger dig en känsla av exklusivitet, men att placera din enhet i en lika utsökt ärm är helt en annan känsla. Harber London premiumfodral för iPad Pro bör vara ditt val om du letar efter något exklusivt.

Tillverkad av fullkorns vegetabiliskt garvat läder, åldras denna ärm vackert genom att få unik patina övertid. Filten är gjord av 100% ull som är en naturlig fiber skördad från får och är förnybar och miljövänlig. Hylsan har en tunn form även med din enhet i den för att minimera bulk.

USP: Anti Scratch Zip Teeth

Kolla in på Harber London

2. Ullnöt

Kan det finnas något mer lyxigt än ett läder- och ullfodral till din dyrbara iPad Pro 12.9 ″ (2018-modell)? Efter att ha tittat på detta erbjudande tror jag inte det. Tillverkad av vegetabiliskt garvat fullkornigt läder från Skandinavien, utsidan ser tidlös elegant ut.

Dessutom ger det texturerade lädret en bra handkänsla och ett bekvämt grepp. När det gäller din enhet ligger den säkert och säkert av 100% naturligt ullfiltinteriörer. Tack vare det högkvalitativa materialet som används kommer åldern att åldras vackert med en unik patina.

USP: Ullfoder för optimalt skydd

Kolla in på Amazon

3. Lention

Det delade läderfodralet för iPad Pro skapar en fantastisk personlighet i styrelserum. Lädermaterialet ger ett premium och lyxigt utseende. För att lägga till stil och finess i den här hylsan antar den en avancerad "Paint Edge" -process som gör sömmen perfekt.

Med sina två magnetiska snäpp kan du öppna och stänga denna hylsa mycket bekvämt även när du är på språng. Hylsan finns i fem livfulla nyanser för att bära din iPad Pro med elegans.

USP: Premium och lyxigt utseende

Kolla in på Amazon

4. Tomtoc

När du håller din iPad Pro i händerna börjar din handflata svettas. Du behöver en hylsa som är gjord av mjukt nylonmaterial. Detta Tomtoc-fodral för iPad Pro gör jobbet effektivt för att skydda din enhet och för att ge dina händer en mjuk sidenliknande känsla.

Denna hylsa har tre lager för att ge grundligt skydd från alla hörn och sidor. Hylsans tre lager är spillbeständig polyesteryta, stötsäker svamp och mjuk inre skumdyna.

USP: Mjukt nylonmaterial med silke-känsla

Kolla in på Amazon

5. Ensam

Uppskatta det vadderade facket som skyddar din iPad Pro även när du går genom de trånga gatorna. För frekventa flygblad gör CheckFast-designen att de snabbt kan passera genom flygplatsens säkerhet. Den här solohylsan har reptåligt foder som skyddar din iPad Pro från skador. Den lätta konstruktionen ger dig enkel rörelse.

USP: Design för att passera genom flygplatsens säkerhet snabbare

Kolla in på Amazon

6. Toovren

För en förändring tar Toovren en vertikal hylsa till din iPad. Det är bra att bryta stereotyper, och Toovren har gjort det med en unik känsla. Du måste sätta in din iPad Pro vertikalt i detta ärmfodral och sedan lämna resten på dess förstklassiga PU-utsida och mjuka mikrofiberfoder som ger bästa skydd.

Bland de viktigaste tilläggen erbjuder Toovren tillräckligt med utrymme för din Apple Pencil (eller kanske Apple Pencil-alternativ) och kickstand-funktionen.

USP: Premium läder PU exteriör

Kolla in på Amazon

7. Pinhen

Pinhen är ett annat märke som har skapat vertikala iPad Pro-ärmar med fler färgalternativ. Till skillnad från Toovren erbjuder Pinhen dig ett färgstarkt utbud av ärmar till din iPad Pro 12.9 ″. Den smala och lätta profilen gör hela skillnaden.

Du kan enkelt sätta den här hylsan i din resväska eller portfölj innan du går ombord på ditt flyg eller tåg. För att undvika extrema stötar och stötar erbjuder Pinhen speciellt hörnskydd med perforerade stötdämpare.

USP: Syntetiskt yttre och slät interiör

Kolla in på Amazon

8. HOMIEE

Om din budget inte tillåter dig att spendera mer än $ 10 på en ärm, är HOMIEEs filtskyddshölje det bästa fallet för din Apple iPad Pro. Detta tunna och bärbara fodral är lätt att bära i dina händer tillsammans med andra mappar.

Det ser bara ut som en annan mapp som du kanske använder på ditt kontor, så ingen bryr sig om att kika in i den här ärmen. Kombinationen av filt exteriör och mjuk mockainteriör skyddar din iPad Pro mot repor och stötar.

USP: Filt exteriör, mocka interiör

Kolla in på Amazon

9. ProCase

Om skydd av din iPad Pro är din prioritet bör du gå till den här ProCase-fodralet för din dyrbara grej. Det håller din surfplatta säkert på plats. Premium läder exteriör och mjuk mikrofiber interiör sparar enheten från alla skrapor.

Placera din Apple Pencil säkert nära visitkortplatsen. På baksidan kan du lagra dina viktiga dokument eller andra värdesaker. Upplev en överlägsen känsla av en tunn passform och lätt ärm från ProCase.

USP: Kompatibel med Apple Smart Keyboard

Kolla in på Amazon

10. Audirex

Gå skuldfri. Audirex tillverkar denna snygga hylsa av miljövänliga material. Din iPad Pro är skyddad mot flera risker som smuts, damm, repor, stötar och stötar.

Den enkla designen talar mycket om produkten som fokuserar mer på praktiska funktioner istället för onödiga utsmyckningar. Audirex ger extra utrymme för att lagra iPad-tillbehör som Apple Pencil, laddare, kraftbanker, kablar och din iPhone.

USP: Miljövänligt material

Kolla in på Amazon

11. Apple

Om din budget tillåter, gå till den här avancerade iPad Pro-fodralet som kommer med en premiumprislapp. Och vem är tillverkaren? Ingen annan än Apple! För en Apple-fan finns det inget mer spännande än att använda tillbehör från Apple själv.

Enkelhet är en uppenbar funktion; det är faktiskt ett kännetecken för Apples tillbehör. Den här hylsan skyddar din iPad Pro med dess mjuka mikrofiberfoder och låter dig lägga din Apple Pencil i en dedikerad ficka. Apples ärm finns i tre livfulla färger: sadelbrun, midnattblå och svart.

USP: Tillverkad av Apple

Kolla in på Amazon

12. KAYOND

Den blommiga designen skiljer denna ärm från andra fall som listas här. Det är utan tvekan att ärmen kommer att plockas upp av damer med kräsna smaker. Kayond har tillverkat denna ärm av mjuk neopren och fluffigt plyschfoder för att ge fullt skydd för din iPad Pro.

Du kan använda blixtlåsfacket för att förvara pennan, mobiltelefonen, musen, nätsladden och andra tillbehör. Damer vill också lägga sina kosmetika i facket.

USP: Vit rosmönster

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Du kanske också vill läsa:

 • Bästa läderfodral för 10,2-tums iPad
 • Bästa iPad 10,2-tums ärmar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found