Blogg

Bästa iPhone 8 Plus vattentäta fodral 2021

Den enda sak som jag aldrig kan bära för att få ut det mesta av vattensporten är ett mer pålitligt vattentätt fodral. Det är därför; Jag har bläddrat igenom många alternativ och handplockat de bästa vattentäta fodral till iPhone 8 Plus som är perfekta för att utmärka sig i alla aspekter. Eftersom iPhone 8 Plus är IP67-certifierad (nedsänkbar i vatten i upp till 30 minuter på 1 m djup), kan du inte gå längre än med avståndet och behöver ett av ett pålitligt vattentätt fodral för att bryta bojorna. Alla dessa fall ger ett heltäckande försvar för din phablet. Så oavsett om du går på äventyrlig vandring eller planerar att testa din simningskunskap till botten, kan de helst leva upp till din fakturering. Vill du ta reda på vad dessa 10 vattentäta fodral har i butiken? Låt oss ta en lång biltur tillsammans med mig!

 1. Lifeproof FRĒ-SERIEN
 2. Vapesoon
 3. OUNNE
 4. Senbor
 5. Temdan
 6. OTBBA
 7. Seacosmo
 8. NexCase
 9. EFFUN
 10. Beasyjoy

# 1. Lifeproof FRĒ-SERIEN

Lifeproof är känt för att göra de finaste vattentäta fodral till iPhone. Och dess FRĒ SERIES-fodral är överlägsna på alla fronter. Med robust uppbyggnad möter eller överträffar de perfekt MIL-STD 810F-516. Det betyder att din smartphone tål stötar även från otäcka droppar på 2,6 meter.

FRĒ SERIES-fodral är nedsänkbara upp till 6,6 '/ 2 m djupt i vatten under 1 timme. Därför kan du njuta av din vattensport med nödvändig frihet eller få ut det mesta av simningen utan att vara orolig för din enhets säkerhet.

De passar snyggt på iPhone och ger smärtfri tillgång till alla funktioner genom exakta utskärningar. Dessutom finns FRĒ SERIES-fodral i fem olika färger och levereras med begränsad livstidsgaranti.

På $ 80,99 kan det här fallet vara det dyraste, men de är värda en seriös titt med tanke på kvaliteten de har.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

# 2. Vapesoon

Låt din iPhone visa upp sin design, samtidigt som du skyddar enheten både från vatten och stötar! Vapesoon kan vara värt att överväga om du inte gillar att skära ner stil till förmån för skydd.

Kåpan är välbyggd och har halkskyddad design. Således får du ett säkert grepp som förhindrar att iPhone 8 Plus glider ut ur din iPhone.

När vi pratar om knappar är de lätta att klicka på. Och det inbyggda skärmskyddet ger det skydd som behövs för pekskärmen mot skrapning.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 3. OUNNE

Möjligheten att erbjuda ett heltäckande skydd till din smartphone gör OUNNE till en riktig affär. Tillverkad av mjuk TPU och hård ram, det vattentäta fodralet är mycket hållbart. Med dubbla lager av konstruktion har den en robust design.

Den är helt stötsäker och utmärker sig i att motstå stötar. IP68-klassificeringen för vatten garanterar att du har mer frihet att njuta av din simning. Med taktila knappar och snygga utskärningar har du inga problem med att använda din smartphone.

USP: Stötsäker konstruktion

Kolla in på Amazon

# 4. Senbor

Det vi gillat mest i Senbor är den kompakta designen. Den är utrustad med dubbla lager av konstruktion och ger din smartphone full kroppsskydd. Alla fyra hörn har förstärkts för att absorbera chock.

Standardvattentätheten (IP68) gör att den kan skydda din smartphone upp till 10 meter djupt i vatten i två timmar. Med det inbyggda skärmskyddet har pekskärmen extra skydd mot repor. Slutligen kommer Senbor med 12 månaders garanti.

USP: Hållbar struktur

Kolla in på Amazon

# 5. Temdan

Om du letar efter ett mer funktionellt vattentätt fodral är Temdan vägen att gå. Den största höjdpunkten i detta fall är det inbyggda stativet som förbättrar din handsfree-upplevelse.

Bortsett från det är fallet sport stötsäker design. Därför kan din smartphone enkelt tåla påverkan. Med IP68-vattentäthet kan du få ut det mesta av din simtid med den frihet som behövs.

Dessutom kommer Temdan i två snygga färger: svart och blått.

USP: Inbyggt kickstand

Kolla in på Amazon

# 6. OTBBA

Detta erbjudande från OTBBA är perfekt när det gäller att vara en pålitlig vattentät kostym. Precis som "Vapesoon" har den också en genomskinlig baksida så att iPhone kan flagga sin design.

När det gäller konstruktion har OTBBA en solid struktur som tål stötar. På grund av det mjuka TPU-materialet kan fodralet enkelt installeras och tas bort.

Med det kristallklara skärmskyddet får du mycket förbättrad tittarupplevelse. Dessutom är skärmen ganska känslig för beröring så att du kan använda din smartphone utan problem.

USP: Gummierad ram

Kolla in på Amazon

# 7. Seacosmo

Seacosmo är utrustad med extremt slitstark struktur och är det du behöver för att vara orolig för din smartphone samtidigt som du får ut det mesta av dina äventyrliga aktiviteter.

Oavsett om det ger ett pålitligt skydd mot droppar eller erbjuder pålitligt skydd mot vatten (upp till 4 meter i 4 timmar), står det beundransvärt upp till uppgiften.

TPU-materialet gör det möjligt att sprida chock och hålla nötningen i schack. Med detta fall på kommer mikrofonen och högtalarna att fortsätta att leverera tydligt ljud. Tidigare funktioner kommer Seacosmo vattentät fodral med livstidsgaranti.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

# 8. NexCase

NexCase har ett stiligt utseende som passar perfekt med iPhone 8 Plus. Det hårda yttre skalet och den mjuka TPU-interiören pansar höljet för att överleva oavsiktliga droppar. De mjuka sidorna ger mycket bättre grepp, medan de exakta utskärningarna gör ditt liv enklare när du använder enheten.

Precis som alla ovan nämnda fall är den också IP68-certifierad. Därför kan du dyka djupare och njuta av att leka med vatten utan mycket begränsning.

Det är inte allt, NexCase finns i två attraktiva färger: svart och rosa.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 9. EFFUN

Det är den något smala formfaktorn som har fångat vår uppmärksamhet i EFFUN.

Den genomskinliga designen låter dig visa upp din smartphoneprofil i stil. Trots att det har ett relativt tunt hölje erbjuder det militärt skydd (Mil.810F-516) till enheten.

Fodralet knäpps perfekt runt iPhone samtidigt som det ger enkel åtkomst till alla funktioner genom exakta utskärningar. Ännu bättre, EFFUN levereras med livstidsgaranti.

USP: Militagray-grade skydd

Kolla in på Amazon

# 10. Beasyjoy

Beasyjoy är redo att vara ett förstklassigt tungt fall. Med detta fall på kan din smartphone uthärda alla möjliga utmaningar som kommer. Militärklassificeringen gör det mer pålitligt.

Mjukt interiör hjälper det att absorbera stötar och förhindrar också att skrapan skadar utseendet på din smartphone. Eftersom den är IP68-certifierad känner du dig inte begränsad när du spelar med vatten.

Skärmskyddet är mycket känsligt, du har inga problem att använda din enhet. Det är inte allt; Beasyjoy finns med livstidsgaranti.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Det är dags att bryta loss och gå på ett långt äventyr! Vilket av dessa vattentäta fodral har du valt för din smartphone? Det skulle vara fantastiskt att känna till ditt urval och den kvalitet du gillade i det.

Du kanske också vill utforska dessa inlägg:

 • Bästa iPhone 8 Plus Kickstand Fodral
 • Skal till iPhone 8 Plus
 • Bästa iPhone 8 Plus-fodral
 • Bästa iPhone 8 Plus smala fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found