Blogg

Bästa iPhone X-fodral 2021

Fladdrande underbar skärm och fantastisk design, iPhone X har tagit hela rampljuset ända sedan den presenterades under mycket fanfare den 12 september. En smartphone som så härlig som den här förtjänar all vård och skydd för att vara kvar i topputrustningen länge. Med tanke på hur iögonfallande det är är jag säker på att inte många av er skulle vilja skugga det helt med ett tungt fodral. Om du vill att din helt nya smartphone ska lysa igenom utan att offra på skyddet, välj ett av dessa bästa iPhone X-bumperfodral.

1. Luvvitt Prooftech

Luvvitt Prooftech har en stötsäker design och är en pålitlig försvarare för din smartphone. Fusionen av flexibelt TPU-gummi och chockresistent TPE har gett den styrka som behövs för att överleva stöten. Det gummerade locket ger mycket bättre grepp och minskar också risken för oavsiktliga fall.

Den tydliga baksidan hindrar inte iPhone från att visa sitt utseende. Vertikal kamera och skärm har ytterligare skydd i form av upphöjda läppar. Responsiva knappar ger känslig feedback, medan de perfekta utskärningarna ger snabb åtkomst till alla funktioner.

USP: Flexibla gummikanter

Kolla in på Amazon

2. ESR

ESR ger en extremt minimalistisk design i stötfångarfodralet till din iPhone X. Detta är en design med endast stötfångare utan baksida, vilket gör att du kan lysa med din iPhone X. Designen påverkar inte signalstyrkan.

Stötfångarens dubbla struktur har en aluminiumlegeringsram och en TPU-inre stötfångare. Om du är orolig för kameraskyddet, kontrollera de upphöjda hörnkanterna som lyfter kameran och pekskärmen bildar plana ytor.

USP: Extremt minimalistisk design

Kolla in på Amazon

3. SaharaCase

SaharaCase kan idealiskt leva upp till din uppgift, inte bara genom att ge det nödvändiga skyddet till din smartphone mot fall utan också genom att göra ett fint par med smarttelefonen.

Integrationen av mjukt gummi och hårdplast har gjort konstruktionen mycket hållbar. Släta gummikanter passar sömlöst i handflatan. Med det extra skyddet för kamera och skärm ger detta stötfångarhölje inte repen någon chans att skada enheten.

Det medföljande skärmskyddet erbjuder inte bara kristallklarhet utan skyddar även OLED-skärmen mot skrapning. Dessutom finns det här robusta stötfångarfodralet i sju färger inklusive rosaguld, klart rosaguld, grått etc.

USP: Anti Scratch

Kolla in på Amazon

4. Ringke FUSION

Ringke FUSION erbjuder fullständig frihet för din iPhone X att glöda och visa upp sin elegans. Med den kristallklara profilen säkerställer den att smarttelefonen förblir mitt i varje ögon. Kompatibel med högkvalitativt TPU- och PC-material, det är utformat för att vara en långvarig sköld för enheten.

Alla höljen på väskan är pansrade för att motstå stötar. Den släta kanten säkerställer att din handflata har ett förbättrat grepp medan du håller iPhone. Slutligen kommer FUSION i tre snygga färger: kristallklart, rosaguld och röksvart.

USP: Kristallklar profil

Kolla in på Amazon

5. MATEPROX

Förbättrad hörndesign fångar omedelbart din uppmärksamhet. Detta ger inte bara fullt skydd för din telefon utan ger också en unik X-formad design (den är trots allt gjord för din iPhone X). Detta kraftiga fodral är tillverkat av stötdämpande TPE-material som ger ett robust utseende.

De stötsäkra luftkuddarna i de fyra hörnen absorberar stötar om din telefon faller av misstag. Kuddarna lyfter också telefonens kamera och pekskärm för att skydda din iPhone X.

USP: Stötsäkra luftkuddar

Kolla in på Amazon

6. Resväska Unicorn Beetle Style

Unicorn Beetle Style är utrustad med den robusta kroppen och erbjuder skyddet till din smartphone. Den robusta konstruktionen med det finaste TPU- och PC-materialet tål droppar. Genomskinlig rygg säkerställer att enheten kan fånga uppmärksamhet utan några hinder.

Den främre delen av enheten förblir skyddad med den upphöjda kanten. De taktila knapparna är mycket lyhörda för pressen. Exakta utskärningar för kamera, högtalare och port hjälper det att göra ett formanpassat utseende.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

7. MoKo

MoKo har den stötsäkra designen som aldrig släpper din smartphone när det betyder mest. Därför förblir din enhet skyddad mot grova stötar eller fula repor. Den hållbara kroppen är gjord av det finaste TPU- och PC-materialet.

Den känsliga strukturen ger den bekväma grepp som förhindrar fall, medan den främre läppen fortsätter att skrapa från att skada skärmen. Det passar snyggt på iPhone, vilket ger problemfri tillgång till alla portar, kamera och högtalare. Dessutom kommer detta skyddande stötfångarfodral i fyra färger: rosa, svart, rött och vitt.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

8. Yesgo

Yesgo presenterar ett stötfångarhölje som har en supertunn profil. Det ser lyxigt ut i sina två nyanser - grönt och mattblått. Den nuvarande är mattblå, som är gjord av mjuk och flexibel TPU och en hård PC-rygg.

Skydda din iPhone X från repor och plötslig tappning. Detta fodral är kompatibelt med trådlös laddning så att du kan använda det hemma eller på kontoret. Det exakt utskurna fodralet täcker inte volymen.

USP: Luftrumsdyna

Kolla in på Amazon

9. Spigen Ultra Hybrid

Spigen är ett av de kända varumärkena som handlar i stötfångarfodral för iPhones. Den här är hämtad från en populär Ultra Hybrid-serie av iPhone-fodral. Det genomskinliga hårda PC-fodralet och TPU-stötfångaren ger ett stadigt grepp och tunn profil.

Eftersom skalet är extremt transparent visar det den ursprungliga iPhone X-designen. Kolla in de upphöjda ramarna som lyfter din iPhones pekskärm och kamera från plana ytor. Detta fodral är kompatibelt med trådlös laddning.

USP: Intensiv transparens

Kolla in på Amazon

10. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybrid är ett mycket skyddande fodral med den stötdämpande designen. Tillverkad av mjukt TPU-fodral och robust polykarbonatmaterial och har en mycket hållbar konstruktion. Den förstärkta stötfångaren tål full stötar.

Med det gummerade mönstret ger det förbättrat grepp; vilket gör det bekvämare att hålla iphone. De metalliserade knapparna ger bättre feedback, så att du enkelt kan styra din enhet. Dessutom kommer Neo Hybrid i fem färger: gunmetal, burgundy, jet black, pale dogwood och satin silver.

USP: förstärkt stötfångare

Kolla in på Amazon

11. Spigen Rugged Crystal

Detta är ännu ett förstklassigt stötfångarfall från Spigen, som enkelt har gått in i den här listan. Med intensiv transparens ser Rugged Crystal ganska förfinad ut med den genomskinliga designen. Skuren av mjuk TPU, detta genomskinliga fodral är extremt flexibelt.

Alla fyra hörn har fått luftdämpning för att slå ned slag. Den upphöjda kanten skyddar kameran och skärmen mot nötning genom att inte låta dem komma i kontakt med ytan. Kanten är väldigt slät och väskan känns mysig i handflatan.

USP: Luftdämpade hörn

Kolla in på Amazon

12. RhinoShield

Här kommer ett annat bumperfodral till din iPhone X. RhinoShield har tillverkat ett robust fodral som har falltestats från höjden av 25 fot (om det låter otroligt, se videon på inköpslänken).

Varumärket använder sin egen slagtåliga teknik som inte bryter den värdefulla glasskyddade iPhone X. Bikakestrukturen ger ett extra 10% skydd mot stötar och stötar. Liksom ESR: s är detta också en minimalistisk design som låter dig prata med din iPhone Xs skönhet.

USP: Polymermaterial

Kolla in på Amazon

13. BAISRKE

BAISRKE presenterar ett stötfångarfodral med två färger, genomskinlig och tydlig rygg. Den här enkla designen lyfter din iPhone Xs mest naturliga skönhet. Precis gjutna fodral passar snyggt på din iPhone X, vilket ger utskärningar för snabb åtkomst till alla portar, knappar, högtalare och kamera på din iPhone X.

Detta stötfångarhölje är tillverkat av hårdplastbaksida och mjukt gummerat TPU-material. För ett omfattande skydd skyddar det här fodralet baksidan och sidorna på din telefon; de upphöjda kanterna i fyra hörn ger ytterligare skydd för telefonens skärm och kamera.

USP: Två färger gradient transparent klar rygg

Kolla in på Amazon

14. Maxboost

Stötfångarfodral pryder vanligtvis inte stil, såvida du inte äger detta Maxboost HyperPro hybridfodral till din iPhone X. Den snygga profilen och det snygga överklagandet är två tecken som skiljer detta fodral från andra fodral. För att göra din greppupplevelse bättre har Maxboost använt TPU-ram.

De upphöjda läpparna ger extra skydd för din pekskärm och kamera. Kontrollera den färgade stötfångaren och den genomskinliga baksidan som exponerar glasets baksida på din iPhone X.

USP: Snygg överklagande

Kolla in på Amazon

15. TORRAS

Torras kombinerar stil och lyx i detta iPhone X-bumperfodral. Elektroplattans ramar med hårdplast i massiv rygg gör ett exklusivt och vackert fodral. Hela fodralet är uppdelat i tre delar: övre, huvud och botten.

När du installerar fodralet måste du installera de tre delarna efter varandra. Installera först huvuddelen och sedan de andra två. Den övre delen skyddar kamerans kamera när du placerar enheten på en plan yta.

USP: Snygg och lyxig

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare.

Ditt val?

Så det avslutar vår lista över de finaste stötfångarfodral (baserat på aktuell tillgänglighet) för iPhone X! Vilken har du valt för din smartphone? Låt oss veta dess namn och de kvaliteter du har gillat i det.

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

  • Bästa iPhone X-fodral
  • iPhone X skärmskydd
  • Bästa iPhone 12 Pro Max Bumper Fodral
  • iPhone 12 Mini Bumper Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found