Blogg

Bästa solladdare för iPhone 2021

Laddad av naturlig energi, en solkraftsbank är till nytta när jag är borta från traditionella kraftkällor som väggladdare. För iPhone 2018 kan solenergibanker vara den perfekta laddningslösningen. Jag har listat några av de bästa iPhone XS-, XS Max- och iPhone XR-soladdarna för din genomgång.

 1. Feelle
 2. RAVPower
 3. Hiluckey
 4. Riapow
 5. Ryno Tuff
 6. BEARTWO
 7. YOESOID
 8. CXLiy
 9. NEXGADGET
 10. Errbbic

1. Feelle

Om du letar efter en solcellsladdare tillsammans med en kraftbank är Felle ett lämpligt val. Den har ett massivt 24000 mAh-batteri tillsammans med kraftfulla solceller som omvandlar solljus för att ladda din iPhone. Dessutom gör den robusta designen den dammtät, smutsbeständig och även vattentät.

De två USB-portarna kan ladda ett par enheter samtidigt utan att skada din iPhone eller iPad. Slutligen finns det tre färgalternativ tillgängliga: Svart, blå och orange.

USP: 24.000 mAh kapacitet

Kolla in på Amazon

2. RAVPower

Solbandet från RAVPower är hopfällbart och kan enkelt bäras på äventyrsresan i din ryggsäck. Den kan ladda två enheter samtidigt och kan konvertera nästan 23% av solenergin till fri och ren energi för att ladda din iPhone.

Den smarta IC-tekniken upptäcker effektivt den anslutna enheten och överför följaktligen effekten. Denna mekanism skyddar din iPhone från många laddningsrelaterade problem. Sammantaget är det en anständig solladdare, men utan batteri.

USP: Kompakt i storlek för att bära den runt

Kolla in på Amazon

3. Hiluckey

Hiluckey har byggt en solkraftsbank med en unik design. Denna kraftbank är gjord för utomhusaktiviteter, eftersom det finns nio inbyggda ljusa LED-lampor som du kan använda som nödljus. LED-lamporna har tre lägen - normal, SOS och strobe. Titta på hamnarna i denna kraftbank; de är täckta för att förhindra att vatten eller damm tränger in i din bärbara laddare.

Till skillnad från andra solkraftsbanker har Hiluckey's fyra solpaneler. Du kan ladda denna kraftbank med solenergi på 25-30 timmar. Om du använder 2A-adapter tar det 12-15 timmar att ladda batteriladdaren.

USP: Nio LED-lampor

Kolla in på Amazon

4. Riapow

Kolla in denna 26800 mAh ultrahögkapacitetsladdare som ger upp till 8 dagars pålitlig ström vid en enda laddning. Den kan ladda fyra enheter samtidigt med full hastighet.

Vidare känner den automatiskt av din enhets ström för att ge snabbast möjliga laddningshastighet. Det kan ladda en iPhone 11 helt på 1,3 timmar. Med tanke på solpanelen på utsidan kan du bara hänga den på din ryggsäck för att ladda den via solljus.

USP: Automatisk detektering av enheten

Kolla in på Amazon

5. Ryno Tuff

Som namnet antyder är Ryno Tuff solladdare lika tuff som en noshörning. Produkten är gjord för dina utomhusäventyr; oavsett om du tävlar, vandrar eller reser, kan den här slitstarka och vattentäta solladdaren driva dina iPhones.

Med sin unika snabbladdningsteknik upptäcker Ryno Tuff-solladdaren snabbt din enhet och levererar strömmen därefter. För att erbjuda en hög procentuell omvandlingsfrekvens på 22% -25% har Ryno Tuff använt branschledande högeffektiva SunPower-solpaneler i X-serien.

USP: Mångsidig laddning

Kolla in på Amazon

6. BEARTWO

BEARTWO presenterar en kompakt kraftbank som levererar snabb laddning med sin 5V / 2.1A dubbla USB-utgång. För att göra det äventyrsvänligt har BEARTWO skapat en robust kraftbank med IP67 vattentäta standarder. Denna bärbara laddare är vattentålig under en meters vatten i trettio minuter.

Varje USB- eller mikro-USB-port täcks av gummilock så att damm eller smuts inte kommer in. Kontrollera de förstärkta hörnen som gör denna kraftbank starkare och starkare.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

7. YOESOID

Levereras med ett massivt 20000 mAh batteri, den här solladdaren är hållbar och pålitlig eftersom den är gjord avABS + PC + silikonmaterial. Den solida konstruktionen skyddar den också från regn, smuts och oavsiktliga droppar. Robust byggnad, kompass och ljusa LED-ficklampor gör detta perfekt för utomhusaktiviteter som camping, vandring och annan nödsituation.

Indikatorn visar grönt ljus när den laddas med sol- och blått ljus i händelse av USB-laddning. Det intelligenta säkerhetsskyddet skyddar det från överström, överspänning, överbelastning och kortslutning. Två USB-portar låter dig ladda ett par enheter samtidigt.

USP: Stort batteri med intelligent säkerhet plus regntät och smutsskyddad

Kolla in på Amazon

8. GoerTek

Går efter betyg (4,4 av 5 stjärnor från nästan 3K-betyg) GoerTek är en av de mest populära laddare för iPhone. Solenergibanken levereras med ett massivt 25000 mAh batteri som är fullt utrustat så att du kan ladda din smartphone flera gånger. Och med inkluderingen av tre USB-utgångar betyder det att du kan slå på flera enheter samtidigt.

När det gäller hållbarhet har GoerTek robust konstruktion som gör den till en stor tillgång för dina utomhusäventyr. Höljet är tillverkat av högkvalitativt ABS-material och är stöttåligt. Dessutom har den 36 LED-lampor som kan vara mycket praktiska i mörka miljöer.

USP: 36 LED-lampor

Kolla in på Amazon

9. NEXGADGET

Här är en allround för dig! NEXGADGETs solladdare har Qi trådlös laddning, 2 USB-portar och en USB-typ C-uthyrning

du laddar fyra enheter samtidigt. Det miljövänliga 20000mAh-batteriet justerar automatiskt uteffekten enligt enheten och ger optimal laddning. Detta skyddar mot överladdning, överström, överspänning och kortslutning.

Bortsett från nödladdning, har detta batteripaket stöd för höghastighetsladdning med dubbel ingång. Med en kompatibel adapter kan du ladda den helt på cirka 6-8 timmar. Tre lägen för LED-ljus, slitstarkt ABS + PC-material, vatten / damm och kraschmotstånd, plus den gratis karbinhaken, gör den perfekt för utomhusaktiviteter som camping, vandring, resor etc.

USP: Qi trådlös laddning, flera portar och kraschmotstånd

Kolla in på Amazon

10. Errbbic

20000mAh polymerbatteri med hög kapacitet, vattentätt, dammtätt, stötsäkert är några av orden för att definiera denna bärbara, miljövänliga iPhone-solladdare. Konstruktionen är robust och produktens övergripande hållbarhet, vilket gör den användbar för utomhusaktiviteter som vandring, camping etc. En karbinhake ingår som gör det enkelt att hänga på ryggsäcken.

Batteriet har en lång livslängd och kan laddas mer än 500 gånger. Dessutom är Errbbics batteribank explosiv, lätt, kompakt och pålitlig. Dubbel USB gör det enkelt att ladda två enheter samtidigt. Två inbyggda LED-blixtlampor kan användas i en nödsituation för SOS-läge. För din lätthet visar fem små ljusindikatorer status för återstående batteriladdning.

USP: Lång batterilivslängd och explosionsfri

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Summering…

Vi bör inte begränsa användningen av solkraftsbanker till våra utomhusaktiviteter. Vi kan också använda dem när vi är hemma eller på kontoret. Tanken med att använda solenergi är att spara traditionell kraft, som vi använder varje dag. Eftersom det är enkelt att ladda solenergibanker kan vi använda dem var som helst.

Du kanske också vill kolla in fler tillbehör:

 • Dockningsstationer med högtalare för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR
 • USB-C Power Banks för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR
 • Bästa Bluetooth-högtalare för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR
 • Bästa Selfie-pinnar för iPhone Xs Max, Xs och iPhone XR
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found