Blogg

Bästa iPhone 8 skärmskydd i härdat glas 2021

Att använda en iPhone utan skärmskydd är som att köra bil utan säkerhetsbälte! Med tanke på säkerheten för den känsliga pekskärmen har vi sammanställt de bästa skärmskyddet i iPhone 8 härdat glas så att du enkelt kan välja en pålitlig skärm till din smartphone och erbjuda det väsentliga försvaret från grunden. Det finns flera kvaliteter som hög klarhet och hög respons som gör dessa topp 10 skärmskydd av härdat glas för iPhone 8 ett snitt över resten.

1. Spigen

Spigen skärmskydd har perfekt utskärning; så att den kan installeras sömlöst på skärmen. Tillverkad av högkvalitativt härdat glas och har 9H hårdhet. Att vara så stark, kan skyddet hålla repor i schack.

Skärmskyddet ger kristallklarhet; vilket gör det bekvämare att se. Det är fallvänligt och mycket lyhört för beröring. Slutligen levereras den med livstidsgaranti och finns i dubbla förpackningar.

USP: 9H hårdhet

Kolla in på Amazon

2. Supershieldz

Supershieldz har medvetet tillverkat detta skärmskydd mindre än din iPhone för att göra det kompatibelt med iPhone-fodral. Detta skärmskydd i härdat glas är tillverkat av härdat glas av högsta kvalitet för att ge maximalt skydd mot repor. Dessutom blir det lättare för användarna att installera skyddet.

Bland andra anmärkningsvärda funktioner har detta skärmskydd 2,5D rundad kant, 9H hårdhet, reptålighet, 99,99% HD-klarhet och original touch-upplevelse.

USP: 2,5D rundad kant

Kolla in på Amazon

3. LK

Om du letar efter förstklassigt skydd för din iPhone 8, ta tag i LKs skärmskydd i härdat glas, som stöds av livstidsgaranti. LK har tillverkat iPhone 8 skärmskydd av 9H härdat glas för att göra dem reptåliga och splittriga. Håll din telefons skärm fläckfri och fläckfri, eftersom det här skärmskyddet har oleofobt fingeravtrycksbeläggning.

Du kan enkelt torka och rengöra skärmen och ta bort fläckar från den. Laserskuret glas passar exakt på din iPhone och skapar en glänsande effekt med polerade, rundade kanter.

USP: Laserskurna precision

Kolla in på Amazon

4. Trianium

Med bara 0,2 mm tjocklek designades Trianium för att vara ultratunn. Med 9H-hårdhet är den helt splittrad. Det betyder att du inte behöver oroa dig för nötning eller skrapa även om ett vass föremål konfronteras med skärmen.

Flexibelt glas erbjuder problemfri installation. Högupplöst skärpa förbättrar visningen, medan hydrofob och oleofob skärmbeläggning inte tillåter svett, oljerester att skada dess funktionalitet. Dessutom kommer detta mycket lyhörda skärmskydd i dubbla förpackningar.

USP: Ultratunn

Kolla in på Amazon

5. amFilm

Förmågan att leverera 99% HD-klarhet gör att amFilm sticker ut. Den är bara 0,3 mm tjock och sitter perfekt på skärmen. En annan viktig egenskap hos detta skärmskydd är 9H-hårdheten som gör att den kan hålla ännu skarp repa borta.

Oleofob beläggning hindrar fingeravtryck från att skada skärmens funktionalitet. Med den höga känsligheten identifierar den var och en av dina beröringar och tryck. Slutligen kommer detta högkvalitativa skydd i dubbla förpackningar.

USP: Oleofob beläggning

Kolla in på Amazon

6. Tech Armor

Beredd med det finaste ballistiska glaset är Tech Armor exceptionellt hållbart. Det ger en pålitlig sköld på pekskärmen från att skrapa. Branschstandardens hårdhet har beväpnat sin struktur.

De böjda kanterna gör att den passar perfekt på skärmen; ger full täckning. Den släta ytan känns fin att röra vid. Den kan ge 99,99% HD-klarhet vilket är perfekt för bekväm visning.

USP: Böjda kanter

Kolla in på Amazon

7. JETech

JETech är ultratunn (0,33 mm tjocklek) och erbjuder installation utan bubblor. De runda kanterna hjälper det att sätta sig oklanderligt på skärmen.

Den har förmågan att motstå repor upp till 9H hårdhet. Med hög respons och transparens lever det uppgiften med det beundransvärda resultatet. Ännu bättre, det här högkvalitativa skärmskyddet kommer i 2-paket.

USP: Bubble-free

Kolla in på Amazon

8. AILUN

Vad jag har gillat i AILUN skärmskydd är den högkänsliga som gör det mycket lyhört för beröring. Den är bara 0,33 mm tjock och fäster fullständigt på skärmen. En annan anmärkningsvärd funktion är den böjda kanten som ger full täckning till skärmen.

När det gäller skydd kan den motverka repor upp till 9H hårdhet. 99% klarhet är ganska anständigt. Hydrofob och oleofob skärmbeläggning säkerställer att svett förblir borta. Dessutom kommer detta mycket skyddande glas i tre förpackningar.

USP: Hydrofob beläggning

Kolla in på Amazon

9. TheCoos

TheCoos är huggen för att motstå smuts och damm. Det härdade premiumglaset är tillverkat för att vara anmärkningsvärt starkt motstår repor upp till 9H hårdhet. Det betyder att om din enhet har en konfrontation även med en skarp kniv är chansen att pekskärmen förblir skyddad.

Släta kanter spelar en viktig roll för att låta den monteras felfritt på den plana ytan. Det svarar på varje tryck och tryck. Dessutom kan du välja detta skärmskydd i dubbla förpackningar.

USP: Anti-smuts

Kolla in på Amazon

10. OtterBox ALFA-GLASSERIER

Vad som gör Otter Box ALPHA GLASS SERIES till en verklig affär är förmågan att tillhandahålla den betrodda skölden till pekskärmen mot skrapning. Den monteras felfritt på skärmen; levererar full täckning till skärmen.

HD-klarhet ger tittarupplevelsen liv. Den släta ytan känns ganska slät vid beröring. Skärmskyddet låter inte smuts eller svett skada användarupplevelsen.

USP: Anti-splittring

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Jag hoppas att alla dessa skärmskydd har kunnat leva upp till dina förväntningar! Har jag missat något toppskydd? Låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 8-fodral
  • Plånboksfodral för iPhone 8
  • Bästa iPhone 8-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found