Blogg

Hur man tar bort ljud från video på iPhone och iPad

Oftare tar jag några spännande videor och delar dem med vänner. För att förhindra att det oönskade omgivningsbruset förstör min kreativitet, ser jag till att ta bort ljud från mina videor med iPhone. Hur är det med dig?

Att stänga av videoljud på iOS är inte en stor sak. Och när du väl har gjort grunderna tar det knappast några steg för att få saker gjort. Dessutom, om du någonsin vill ta tillbaka ljudet, behöver du inte resa så långt heller. Låt mig visa dig hur du stänger av videoljud på iOS-enheten på ett snabbt sätt!

Hur man tar bort ljud från video på iPhone och iPad

Steg 1. Gå över till videon och tryck sedan på Redigera .

Steg 2. Klicka sedan på den gulfärgade volymikonen uppe till vänster.

Steg 3. Tryck äntligen på Klar .

Spela upp videon så ser du att den inte har något ljud. Om du märker kommer du också att se att volymikonen är nedtonad.

Om du någonsin vill ta tillbaka ljudet följer du stegen ovan och trycker på ÅterställÅterställ till original så återställs ljudet.

Den här metoden var den enklaste och du behöver inte ladda ner någon app. Som du såg var det knappast fyra kranar! Men om du letar efter en alternativ metod, följ med.

Så här stänger du av musik från video på iPhone och iPad med iMovie

I den här handledningen ska jag använda Apples mycket märkbara videoredigeringsapp “iMovie” eftersom det gör jobbet enkelt. Så se till att du redan har installerat appen på din enhet. Appen är tillgänglig gratis och kräver iOS 11.4 eller senare.

Steg 1. Starta appen Foton på din iOS-enhet.

Steg 2. Öppna nu videon vilket ljud du vill stänga av.

Steg 3. Klicka sedan på Redigera, tryck på den lilla mer-knappen (tre prickar i en cirkel) längst ner.

Steg 4. Nästa steg , tryck på iMovie. Om du använder iMovie för första gången ber appen dig att låta den komma åt ditt mediebibliotek. Bara peka på OK.

Obs: Om du finns det ingen iMovie alternativ, peka på More  → Slå på den brytaren bredvid iMovie och tryck Klar för att bekräfta.

Steg 5. Kolla in ljudknappen, tryck på den för att stänga av ljudet i videoljudet. Se till att klicka på Klar längst upp till höger för att bekräfta ändringen.

Kolla in, du har tagit bort videoljudet med din iOS-enhet. Nu kan du lägga till musik efter eget val i videon. För att göra det, hoppa över till den här kompletta guiden om att skapa en film med iMovie på iPhone och iPad.

Jag sa, det är ganska enkelt!

Om du någonsin vill ta tillbaka ljud till den här videon är allt du behöver göra att följa samma steg och sedan trycka på ljudknappen.

Det är allt som finns!

Håll koll på mer ...

Så det här var de två enkla sätten att stänga av eller ta bort ljud från videor på din iOS-enhet. Även om det finns en hel del videoredigeringsappar för iOS, gillar jag att använda iMovie för sin enkelhet och lättanvända funktionalitet. Oavsett om det är att skapa en rolig filmtrailer eller göra en rolig film, har appen dig helt täckt.

Du kanske inte vill ge dessa inlägg en miss:

  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Hur man slingrar YouTube-videor på iPhone, iPad, Mac och Windows PC
  • Hur man tittar på musikvideor i Apple Music på iPhone, iPad, Mac och Apple TV

Vad tycker du om iMovie-appen? Dela gärna dina tankar om det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found