Blogg

Bästa läderfodral till iPad Mini 5 2021

I världen av mobila tillbehör används läder ofta för att skapa ett starkt modeuttalande. Men när det gäller styrka blandar tillbehörstillverkare andra material för att ge lädret robusthet. Denna kombination av läder och "andra material" är avgörande för att göra några av de bästa fodral för den senaste iPad mini. För att säkerställa stil och skydd har vi sammanställt en lista över förstklassiga läderfodral för iPad mini 5.

1. MoKo

MoKo är ett av de ledande varumärkena som tillverkar exceptionella fall och täcker för iOS-enheter inklusive iPad mini 5. Detta fodral passar exakt på din 2019 iPad mini och behåller den smala profilen på din enhet. Det här tunna och lätta fodralet väcker automatiskt och sätter din iPad i vila. Således sparar det batteriets livslängd på din smarta surfplatta.

MoKo har använt förstklassigt PU-läder exteriör och mikrofiberinredning för att skydda din surfplatta från repor och oavsiktliga droppar. För obehindrade gestsvepningar finns det inga ramar runt skärmen.

USP: Smal och lätt

Kolla in på Amazon

2. Veco

Vecos läderfodral är en perfekt blandning av PU-läder i denim-stil och mjukt TPU-omslag. Eftersom denna iPad mini 2019 stöder Apple Pencil har Veco designat ett fodral med pennhållare. Detta trendiga läderfodral i bokstil har ett mjukt TPU-bakskydd för att skydda din iPad mot repor.

Veco har lagt till en halksäker yta i det här fodralet så att du kan justera din iPad-skärm i flera stående positioner för bästa visnings- och skrivvinkel. Det mjuka mikrofiberytan skyddar din enhet från fall och stötar.

USP: Halkfri yta

Kolla in på Amazon

3. Ztotop

Ztotop presenterar ett fodral tillverkat av premiumläder. Även om det är svårt att uppnå en tunn profil, har Ztotop gjort det utan problem i sitt tunna fodral för folioställ för din iPad mini femte generation. Ett funktionsrikt fodral har automatisk sömn / vakna-funktion, en plånboksficka och en pennahållare.

Varumärket har designat detta fodral för den senaste iPad mini-modellen som släpptes av Apple. För utmärkt hantverk har Ztotop anskaffat premiumklassificerat material, som har egenskaper som halkskydd på insidan och inslag av inbunden.

USP: Högklassigt material

Kolla in på Amazon

4. KAVAJ

Äkta läder skiljer detta fodral från andra fodral i denna kollektion. KAVAJ har använt äkta kohudläder för att bygga ett fodral med pennhållare och inbyggt stativ. Denna smarta folio är tunn och pryder minimal design. Lätt och slitstarkt, detta snygga fodral är handgjord av ekologiskt läder.

När du öppnar locket väcker det din iPad-skärm och locket sätter enheten i vila när du stänger den. På så sätt kan du spara batterilivslängden på din iPad mini 2019. När du fäller fodralet skapar det en perfekt vinkel så att du kan ringa FaceTime-samtal.

USP: Organiskt läder

Kolla in på Amazon

5. Cookk

Om du planerar att köpa en iPad mini 5 för dina barn, här är ett matchande läderfodral med kickstand. Tillverkad av PU-läder, detta smarta skydd kommer med automatisk sömn / vakna funktion. Cookk har använt högkvalitativt material för att absorbera stötar och krossar.

Den kraftfulla magneten skyddar stängningen av ditt fodral och du kan snäppa av och på snabbt. När du öppnar folion hittar du kortplatser för att lagra dina kredit- / bankkort.

USP: Kortplatser

Kolla in på Amazon

6. Fintie

Fintie har byggt en magnetlist för att ge sömn / vakna funktion till detta fall. Varumärket har utsökt premium syntetiskt läder utanför och mjuk mikrofiber inuti. Detta lätta och skyddande fodral passar tätt på din iPad mini 2019.

När du vill skriva något, mejla ett meddelande, spela spel eller titta på videor kan du fälla omslaget horisontellt och använda det som ett mångsidigt stativ. När din enhet behöver laddas, gå snabbt till laddningsportarna.

USP: Snygg passform

Kolla in på Amazon

7. Yocktec

Yocktec har tillverkat ett ultralätt smart fodral av PU-läder. Med mikrofiberinredning ger detta fodral komfort och ett extra skydd, vilket förhindrar stötar, repor och damm från att skada din enhet.

Eftersom Yocktec använder högkvalitativt PU-läder, lägger det till minsta vikt och vikt på din iPad, och du kan använda din smarta gadget bekvämt när du reser. Den vetenskapliga utformningen av detta fodral stöder Apple Pencils magnetiska par och laddning.

USP: Vetenskaplig design

Kolla in på Amazon

8. ESR

ESR är ett populärt varumärke som designar extraordinära fodral och omslag för iOS-enheter. Detta urbana premiumfodral till din iPad mini 5 2019-upplaga levereras med en pennhållare. Dess bokomslag kan anpassas till flera vinklar medan du tittar på videor, surfar på nätet eller ringer FaceTime.

Eftersom fodralet är väl ventilerat förblir din iPad cool även efter längre användning. Polykarbonatets bakplatta håller din enhet lätt.

USP: Lätt & ventilerat

Kolla in på Amazon

9. FYY Store

Detta supermjuka läderfodral är utformat för att göra din Apple iPad Mini 5 avledande värme bättre för snygg prestanda. Samtidigt ger det fullt skydd mot droppar, stötar och repor.

Dessutom ser det otroligt elegant ut tack vare det äkta kohudskinnet som är snyggt, praktiskt och vackert. Den inbyggda magnetlisten ger en automatisk viloläge / vakna funktion och fäster säkert när den är stängd.

USP: Vackert äkta läder

Kolla in på Amazon

10. JETech

JETech presenterar ett tunt och robust fodral som finns i sex färger. Det magnetiska smarta skyddet fungerar automatiskt i viloläge och vakna. Den är tredubbel i design, som stöder två stående lägen, en för visning och en annan för att skriva.

Dessutom är fodralet utformat med perfekta utskärningar för högtalaren, kameran och alla portar, vilket ger det ett förstklassigt utseende och säkerställer att du skyddar din lilla iPad med en robust inbyggd kvalitet.

USP: Slitstarkt syntetiskt läder

Kolla in på Amazon

Det är alla vänner!

I ditt fall…

Oavsett om det är äkta eller syntetiskt, har läderfodral alltid imponerat användare med sin överlägsna stil och styrka. Läderets användbarhet har gått utöver styrelserummet eftersom människor från olika samhällsskikt använder läderfodral för sin iPad mini 5.

Relaterade inlägg:

  • Bästa skärmskydd i härdat glas till iPad Mini 5
  • Bästa iPad Mini 5-fodral
  • 10,5-tums iPad Air-tangentbordsväskor
  • Bästa 10,5-tums iPad Air Läderfodral

Vilket läderfodral vill du plocka upp från listan ovan? Dela din feedback i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found