Blogg

Bästa utbildningsappar för iPad 2021

Förutom att vara mycket älskad av affärsmän, designers och artister, har iPad enorm popularitet bland barn. Den extremt stora skärmen i kombination med magnifik prestanda ger appar till liv. Den dödliga kombinationen av Apple Pencil och iPad Pro oemotståndlig charmar barn. De gillar att spela spel, rita, skissa och klotter på surfplattan. Så om du letar efter de bästa utbildningsapparna för iPad Pro för att hjälpa ditt barn att lära sig samtidigt som det har kul, skulle det här fantastiska sortimentet av appar vara oerhört användbart.

1. Duolingo

“Duolingo” rankas allmänt som den mest fullbordade språkläringsappen för iOS. Appen har mer än 300 miljoner elever och hjälper dig att behärska mer än 30 språk inklusive svenska, spanska, franska, tyska, italienska, kinesiska, japanska och mer.

För att säkerställa att du bekvämt kan slutföra dina uppgifter, anpassar appen idealiskt varje lektion och håller dess längd kort. Du kommer att kunna öva på att prata och lyssna med smart chatbot när som helst och var som helst.

Dessutom gör det intelligenta spårningssystemet dig att hålla koll på dina framsteg och upptäcka sätten att förbättra din prestanda.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Google Classroom

”Google Classroom” kan vara oerhört användbart för både elever och lärare. Som lärare kan du använda den här appen för att enkelt skapa klasser och distribuera uppgifter. Det gör det också enkelt att granska och betygsätta de tilldelade uppgifterna.

Appen skapar automatiskt Drive-mappar för varje elev för att hålla allt perfekt organiserat. Det finns en uppgiftssida där eleverna kan komma åt alla uppgifter tillsammans med klassmaterialet.

Så snart nytt innehåll kommer till klassrummet skickar det meddelanden till både elever och lärare för att hålla dem uppdaterade. Dessutom kan eleverna arbeta sömlöst med sina uppgifter och dela material med varandra.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Episkt!

Epic-appen för iPad är ett bibliotek med digitala böcker, avsedda för barn under 12 år. Med obegränsad tillgång till 25 000 högkvalitativa e-böcker, ljudböcker, inlärningsvideor och frågesporter kommer ditt barn alltid att hitta något fascinerande att utforska.

Eftersom det stöder offlineläsning kan ditt barn njuta av att läsa böcker även om det inte finns någon internetanslutning. Appen ger också personliga rekommendationer baserat på barnens intresse. När den 30-dagars kostnadsfria provperioden är slut måste du betala 7,99 USD / månad. Appen stöder upp till fyra profiler per konto.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. ABCmouse.com

ABCmouse.com är utmärkt för att ge barn tidigt läskunnighet och matematiska färdigheter mycket snabbare. Appen erbjuder 8500 interaktiva inlärningsaktiviteter. Ditt barn kommer att ha en fantastisk tid att spela smarta spel och lösa pussel.

De fantastiska animationerna, sångerna, konstaktiviteterna ger massor av glädje i pjäsen. Den har en mycket hjälpsam tracker som låter dig hålla koll på hur ditt barn klarar sig av inlärningen. Appen erbjuder två medlemsalternativ som $ 7,99 / månad eller $ 79,99 / år.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. SoloLearn

Dags att lära sig att koda! SoloLearn kommer med massor av gratis kodinlärningsinnehåll och är utformat för både nybörjare och avancerade elever.

För att komma igång kan du välja bland massor av programmeringsämnen för att behärska kodningskoncepten. Baserat på ditt mål kan du ställa in målet och gå i din egen takt.

Med de dagliga rapporterna håller appen dig uppdaterad om dina framsteg. Utöver allt kan du gå med i den enorma gruppen av kodare för stöd och motivation.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. LinkedIn-lärande

Om du vill utnyttja den mest kompetenta plattformen för onlineinlärning för att förbättra din kunskap är "LinkedIn Learning" ett mycket bättre alternativ.

Med den här appen har du tillgång till mer än 4000 kurser. Från affärer, teknik, fotografi till grafisk design, den är utformad för att tillgodose ett brett spektrum av intressen. Dessutom erbjuder appen också kursrekommendationer i enlighet med din önskan.

Du kan spara kurser för att komma ikapp med dem senare och till och med ladda ner dem för att studera offline. Dessutom kommer du att kunna lägga till kompletteringsintyg till din LinkedIn-profil också.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Udemy onlinekurser och lektioner

"Udemy" är en förstklassig online-inlärningsplattform. Vad som gör att denna pedagogiska app sticker ut är det massiva biblioteket med över 80 000 videokurser i mer än 2000 ämnen.

Oavsett om du vill förbättra din ritning, skrivförmåga eller få kunskap om programmeringsspråk som Python och Java, kan det visa sig vara oerhört användbart för dig.

Videokurserna tillhandahålls av erfarna instruktörer och branschexperter. Dessutom har de lättförståeliga instruktioner så att du bekvämt kan lära dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Engelska med Andy

När du vill lära dig något språk perfekt, blir det extremt viktigt personlig feedback. Och ”engelska med Andy” ser till att du har den välbehövliga vägledningen och erbjuder dig också det bättre sättet att prata, läsa, skriva och förstå ditt favoritspråk.

Chatboten är alltid där för att chatta med dig. Genom att göra frihjulskommunikation med chatboten kommer du att kunna lära dig grammatik och även nya ord. Och det kommer också att erbjuda dig grammatiklektioner för att öka din skicklighet.

Dessutom kan du välja att diskutera flera ämnen som resor, filmer, hobbyer, konst och mycket mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Former!

Att lära känna de viktigaste färgerna, formerna och storlekarna är ganska enkelt med den här appen. Den lär också hur man uttalar studerade termer korrekt. De statiska och rörliga föremålen förbättrar samordning och motorik.

Appen har både enkla och komplexa nivåer som är snyggt skapade för att lära småbarn genom inlärning. Tack vare den enkla knapptryckningen har småbarn inga problem med att använda den här appen. Det är perfekt för barn som är 2 år och äldre. Dessutom stöder den flera språk inklusive engelska, tyska, franska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Lingokids - engelska för barn

Ännu en app för språkinlärning i sortimentet! “Lingokids” är en fantastisk engelsk inlärningsapp för barn i åldrarna 2-8. Appen innehåller innehåll från Oxford University Press och har tusentals roliga aktiviteter.

Ditt kärleksfulla barn lär sig mer än 3000 ord medan de gör de glada aktiviteterna. Från vardagliga ordförråd, vanliga verb till viktiga adjektiv, är katalogen idealiskt utformad för att undervisa på ett unikt sätt.

Slutligen är Lingokids gratisversion begränsad och endast premiumversionen (från $ 9,99) ger full tillgång till alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Barnakademin

Kids Academy har mer än 13 000 pedagogiska spel och är utformat för att lära ditt barn på ett roligt sätt. Den har alla typer av spel inklusive matematik, skrivning, fonik och läsning. Du kan sota, matcha och klassificera spel.

Steg-för-steg-lärandet hjälper småbarn att utveckla färdigheter. De animerade flashcards och labyrinter lyser upp stämningen. Ämnesrelaterade pedagogiska videor hjälper barnen att lära sig mycket snabbare. Belöningssystemet uppmuntrar barnen att ge sitt bästa.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Oändliga siffror

Endless Numbers är perfekt för att lära barn räkneundervisning. Med den här appen lär de sig nummerigenkänning, sekvenser, kvantitet, numeriska mönster och enkelt tillägg. Varje nummer har interaktiva sekvenser och ekvationspussel som gör inlärningen till en riktig glädje.

Den korta animationen gör nummerigenkänning, kvantitet och räkning till en härlig upplevelse. Eftersom det inte finns något tryck på att få höga poäng eller att misslyckas, kommer dina barn att ha mycket tid att lära sig siffror. Genom köp i appen kommer du att låsa upp ytterligare funktioner som paketet med alla nummer och startpaketet.

Pris: Gratis

Ladda ner

13. Människokroppen

Ge grundläggande kunskaper om människokroppen till ditt barn med den här en av de mest populära utbildningsapparna för iOS. Appen har mycket intuitiv och barnvänlig design och gör omedelbart intryck. Ditt barn kan lära sig om grundläggande mänsklig anatomi, inklusive skelett-, muskulatur-, nerv-, cirkulations-, andnings-, matsmältnings- och immunsystem. Det finns olika modeller för alla kroppsdelar som hjärta, hjärna, öga, mage, mun och mer.

Ditt barn lär sig nytt ordförråd med textetiketter på mer än 50 språk. Komponera en instrumentpanel för att veta om nya uppdateringar och appar, ta bort konton, ändra språk etc.

Pris:  $ 3,99

Ladda ner

14. Form Guruer

Tycker du att undervisningsformer till dina barn är en lite svår uppgift? Shape Gurus skulle vara ett perfekt val för att få dina barn att enkelt lära sig former. Appen består av 27 pussel med fyra former och 9 färger.

Den har också 36 ljud av färgade former som gör uppgiften att lära sig mycket lättare. Förutom former lär appen också grundläggande matematiska färdigheter för att matcha, sortera och klassificera efter former och färger. Spelet stöder 12 språk som engelska (USA + Storbritannien), spanska, franska, tyska, italienska, portugisiska, svenska, ryska, arabiska, kinesiska, japanska och koreanska.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

15. Molekyler

Molecules är en lysande uppföljare till The Elements som är den bästsäljande boken och appen. Det förklarar hur element samlas i föreningar, kemikalier, molekyler, stenar och andra saker. Du kan böja, pressa och forma 348 olika molekyler med dina flera fingrar.

Du kommer också att göra ändringar i temperaturen för att se vilka förändringar som gör molekyler. Det finns en fullständig text med 14 kapitel av molekyler. Dessutom kan du titta på 500 videor och rotationer av olika objekt.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

16. Montessorium: Introduktion till bokstäver

Montessorium: Intro to Letters lär ditt barn att läsa, skriva och spela in bokstavsljud. Appen lär också uttal, gemener och versaler. När du har lärt dig grunderna för bokstäver kan du gå till grammatik, där ditt barn kan lära sig grunderna för konsonanter och vokaler.

Som en del av fonogrammet måste ditt barn förena symboler med sina ljud. Den har ett unikt inspelningsavsnitt som gör att ditt barn lär sig ljud och namn. Dessutom kan du också spela in dina egna uttal för bokstavsljud och namn för att använda dem i hela appen.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Din favorit?

Vilken av dessa finaste utbildningsappar har fångat dina ögon? Jag antar att det är den som lär ut genom spel. Det skulle vara fantastiskt att veta namnet och vilken typ av utbildningsappar du gillar mycket.

Du bör inte förbise dessa applistor:

  • Skriv att läsa för iPad: Kreativ app för att lära barn
  • Bästa ritappar för iPad
  • Handskriftsappar för iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found