Blogg

Bästa Mac Mini-skärmar 2020

Efter att ha låtit otåliga fans vänta i nästan fem långa år har Apple introducerat nya Mac mini med avancerade specifikationer. Även om den här maskinen är perfekt för både nybörjare och proffs, kan den vara en välsignelse för de människor som byter från Windows PC till Mac. Om du tillhör denna grupp människor är denna omfattande samling av de bästa bildskärmarna för Mac mini 2018 något för dig.

Jag minns fortfarande hur aggressivt Apple marknadsförde Mac mini under de första dagarna. Teknikjätten slog den ultrabärbara datorn för att locka Windows-användare att byta till macOS utan att behöva bryta banken.

Det är därför som "BYODKM" (Ta med din egen skärm, tangentbord och mus) tagline verkade så bra tidsinställd. Det betyder att om du redan har grundläggande saker kan du enkelt gå över staketet.

Bästa Mac Mini-skärmar 2020

Börjar du från grunden och vill få allt nytt till din Mac mini? Vi har redan granskat de bästa tangentborden och musen för datorn. Och följande sammanfattning ska hjälpa dig att välja den perfekta skärmen för din Mac.

Det spelar ingen roll om du är en hardcore-spelare, apputvecklare eller grafisk designer, du kommer att kunna hitta rätt svar baserat på ditt behov. Låt oss börja!

# 1. Samsung 32-tums widescreen FHD böjd LED-skärm

Den främsta anledningen till att jag har placerat den här skärmen från Samsung högst upp i den här sammanställningen är att den har kvaliteten att vara den bästa av två världar. Den ganska bra tittarupplevelsen till ett överkomligt pris ($ 252,94).

Skärmen har en snygg profil och ska leva upp till både efterfrågan på media och spel. 1800R-krökningen på skärmen hjälper den att leverera imponerande tittarupplevelse.

Aktiv kristallfärgsteknik säkerställer att bilderna ser skarpa och tilltalande ut. Det finns ett speciellt spelläge för att förstärka ditt spel. Och med svarstid på 4 ms har den hastigheten att matcha din känsla.

USP: 1800-krökningen på skärmen

Kolla in på Amazon

# 2. LG 24M47VQ

Vilken dag som helst vill jag gå med LG 24M47VQ för att inte bara få en ganska bra bildskärm utan också spara mycket pengar.

Vad som verkligen har fångat mina ögon i LG 24M47VQ är den kompakta och enkla designen. 1080p pixelupplösning gör det till en säker satsning för de flesta funktioner.

Med svarstiden för 2MS är den tillräckligt kraftfull för att du ska kunna leka genom uppgiften. Därför hittar du det tillräckligt bra för att du ska kunna spela spel och titta på roliga videor.

Dessutom, kolla in den 4-skärms multitasking-funktionen som kan stärka din produktivitet.

USP: 2MS svarstid

Kolla in på Amazon

# 3. ASUS MX279H

Vänta! Om det finns ett lopp för att vara budgetvänligt utan att lägga några av de stora biljettfunktionerna på backburners, kan du inte gå fel med ASUS MX279H.

Det finns mer än en anledning att gilla denna bedårande bit från ASUS. Och en av dem är AH-IPS LED-skärm i full HD (1920 x 1080) som kan ge dina filmer liv.

Kant-till-kant-skärmen med 178 ° vidvinkel är perfekt för kraftfullt spel och ett oändligt videospel. Tack vare SonicMaster ljudoptimeringsteknik ger den mycket märkbar ljudkvalitet.

USP: SonicMaster ljudoptimeringsteknik

Kolla in på Amazon

# 4. Dell E-serien

Missa detta erbjudande från Dell på egen risk! Tja, jag kan säga det på grund av att E-serie bildskärmar inte bara är ett av de billigaste alternativen på marknaden utan också kommer med många godsaker. Och åh, de har fyra och en halv stjärnor av flera kundrecensioner på Amazon.

23-tums IPS-skärmen erbjuder en bred betraktningsvinkel, vilket borde vara bra för dina filmer och spel. Det ser bra ut och bör vara en hållbar följeslagare för din Mac mini 2018.

En anmärkningsvärd egenskap är att den flimmerfria skärmen minskar strålningen av blått ljus för att skydda dina ögon. Därför kommer dina roliga timmar inte att vara skadliga för dina ögon.

USP: Minskar utsläpp av blått ljus

Kolla in på Amazon

# 5. ViewSonic VA2759

ViewSonic presenterar en av de finaste budgetvänliga bildskärmarna - VA2759. Anledningen till att jag har lagt det i den här sortimentet är att det är ett trevligt allroundpaket.

Den nästan ramfria skärmen med full HD (1920x1080p) upplösning är upp till markering för förbättrad visning. Breda betraktningsvinklar och skarp klarhet säkerställer att din mediatid förblir en tilltalande upplevelse.

Den flimmerfria tekniken och det blå ljusfiltret spelar en viktig roll för att förhindra ögonstram. Således kommer dina timmars filmvisning inte att bränna dina ögon. Dessutom erbjuder ViewSonic visningsinställningar för att ytterligare öka din visning baserat på dina behov.

USP: Flimmerfri teknik

Kolla in på Amazon

# 6. Samsung CJ791

Jag vet att du hade väntat på att se ett odjur i denna serie, eller hur? Samsung CJ791 är kraftfullt och definitivt en av de bästa i branschen. Om du är villig att ha en extremt stor premiummonitor för din Mac mini, gör det allvarligt.

Utöver beröm är CJ791 välsignad med en elegant böjd panel för att förstärka din visning. Den har två Thunderbolt 3-portar så att du kan ansluta flera Mac-datorer.

Möjligheten att överföra data med upp till 40 gbps gör det väl anpassat för din professionella videoredigering eller hantering av massor av data. Dessutom levererar de inbyggda stereohögtalarna på 7 watt uppslukande ljudkvalitet.

USP: Ultrastor elegant böjd skärm

Kolla in på Amazon

# 7. ViewSonic VX2778

Tre funktioner gör "ViewSonic VX2778" till en solid utmanare för din nya Mac mini. För det första gör den imponerande IPS-panelen med de breda betraktningsvinklarna det till ett bra val för mediebevakning och grafisk design.

Den har en högkvalitativ skärm med en upplösning på 2560 × 1440 som på ett fantastiskt sätt klarar ditt behov. Den ram-till-kant ramlösa skärmen förbättrar både visningen och ger den ett modernt utseende.

De andra dubbla högtalarna erbjuder utmärkt ljud. Så förvänta dig att din musiktid blir helt rolig.

Och det tredje ger det flera anslutningsalternativ som HDMI, DisplayPort och Mini DisplayPort. Dessutom får du de optimerade vyinställningarna för att finjustera din visning enligt din aktivitet.

USP: Edge-to-edge ramlös skärm

Kolla in på Amazon

# 8. LG 34UC80-B

Det är alltid bättre att titta noga på LG: s bildskärmar innan du riktar uppmärksamheten på andra. Efter att ha provat mina händer på många LG-skärmar kan jag berätta hur bra den sydkoreanska teknikjätten är i att producera en bildskärm av hög kvalitet. Därför förväntar jag mig att 34UC80-B är inget mindre än en stor tillgång för din Mac.

Den extremt breda böjda QHD IPS-skärmen är perfekt för en härlig filmtittning. Och det kan också vara exceptionellt bra för grafisk design eller videoredigering.

sRGB 99% färgomfång gör det till en högsta satsning för professionella fotografer. Tack vare AMD FreeSync-teknik skyddar denna bildskärm också dina ögon från att anstränga dig. Dessutom finns det tre spellägen för att liva upp din speltid.

USP: sRGB 99% färgskala

Kolla in på Amazon

# 9. Acer G257HU

Även om det inte är så kraftfullt som många av sina motsvarigheter, är Acer G257HU lätt ett bättre skott till 400 $ pris.

Den smala profilen med magnetisk bas ger ett modernt utseende. 27 ″ IPS WQHD-skärm med 2560 x 1440 upplösning ger skarpa bilder. Och svarstiden på 4 ms gör det möjligt att hantera dina högoktanspel med aplomb. Du kan också förvänta dig att den hanterar dina stora mediefiler snabbt.

Den har en USB Type-C-port som är mycket användbar för att du ska kunna överföra data i snabb hastighet. Vidare erbjuder upp till 15 graders lutad vinkel förbättrad betraktningsvinkel.

USP: Överför data med snabb hastighet

Kolla in på Amazon

# 10. LG 32GK650G

Dags att gå på en lång spelupplevelse! Om du vill välja den bästa bildskärmen för din Mac mini för att få ut mesta möjliga av dina robusta spel är LG 32GK650G den du bör prova.

Så, vad gör att 32GK650G sticker ut? För mig är kvaliteten som ger den en fördel över andra 144Hz uppdateringsfrekvens som förhindrar problem som att riva och håller dina högoktanspel i toppklass.

Som ett resultat förblir din tid på snabba actionspel flytande. För att inte tala om möjligheten att anpassa spellägena som ger roligare spel.

USP: 144Hz uppdateringsfrekvens

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens! Nu är det dags att skicka dina tankar om bildskärmarna som granskats ovan. Låt oss också veta ditt val.

Loggar ut…

Jag vet att du har hittat mina val förtjusande, eller hur? När jag valde bildskärmarna tänkte jag flera krav. Men om du hittar någon toppsats som saknas i samlingen, glöm inte att informera mig.

Du vill också titta på dessa inlägg:

  • Bästa skärmar för Apple TV 4K
  • Bildskärmar för grafiska formgivare
  • Bästa ärmar för MacBook Pro
  • Bästa stående skrivbord för MacBook Pro

Vad är det enda du gillat mest med den nya Mac mini? Skicka gärna dina åsikter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found