Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s Plus bumperfodral 2021

Stötfångarfodral är ett måste, speciellt om du vill att din smartphone enkelt ska tåla droppar eller fula repor. De tillhandahåller nödvändigt skydd för enheten utan att lägga till någon massa till den. Baserat på den senaste designen och överlägsen uppbyggnad är dessa de bästa iPhone 6 / 6s Plus-bumperfodral som för närvarande regerar. Med den perfekta snap-on-designen passar dessa stötfångarfodral snyggt på din phablet. De är tillverkade av högkvalitativt material och erbjuder väsentliga skydd mot påverkan.

Bästa bumperfodral för iPhone 6 / 6s Plus

 1. Trianium
 2. Ansiwee
 3. JETech
 4. iXCC
 5. RhinoShield CrashGuard
 6. Resväska
 7. BAISRKE
 8. Spigen Ultra Hybrid
 9. elago
 10. Spigen
 11. KEWEK

1. Trianium

Trianium presenterar ett förstklassigt stötfångarfodral för iPhone 6s Plus. Med en robust ram har locket förmågan att ge det nödvändiga försvaret till din phablet.

Och den genomskinliga bakpanelen hjälper inte bara locket att motstå stötar utan låter också iPhone fånga ögonbollar.

Tack vare repskyddsbeläggningen ser fodralet ut som orört länge. Det lägger också till ytterligare säkerhet på skärmen och kameran. Dessutom kommer Trianium stötfångaröverdrag i fyra färger som drivs av en pålitlig livstidsgaranti.

USP: Anti-rep-beläggning

Kolla in på Amazon

2. Ansiwee

Detta är ett kristallklart fodral med en hård PC-stötfångare. Konstruerad med högkvalitativt TPU och polykarbonatmaterial har Ansiwee-fodralet tillräckligt med muskler för att besegra utmaningen med otäcka droppar. Den klara baksidan låter din phablet lysa igenom.

Frontramen skyddar pekskärmen från grunden. Med det halkfria greppet kommer du att känna dig bekväm att hålla det i dina händer. Detta eleganta stötfångarfodral finns i 11 färgvarianter.

USP: Stötdämpande hölje

Kolla in på Amazon

3. JETech

Välj JETech stötfångarfodral ger inte bara din smartphone en mycket skyddande kostym utan ger också den fullständiga licensen för att visa upp sin charm med önskad frihet.

Beredd med TPU och PC-fusion är den tillräckligt kraftfull för att uthärda chock och försvara din smartphone från grunden. Luftdämpade hörn ger mer skydd till rustningen. Det dubbla höljet ser inte skrymmande ut alls på din enhet. Fem färgalternativ gör att du kan välja ett trevligt par till din iPhone.

USP: Luftdämpade hörn

Kolla in på Amazon

4. iXCC

IXCC stötfångarfodral har kristallklar bakpanel så att du kan visa upp din enhet utan hinder. Den mjuka TPU-stötfångaren är gjord för att vara extremt motståndskraftig mot stötar. Med extra skydd i alla hörn kan den absorbera stötar.

Fodralet har också framläpp för att hålla bort repor. Slutligen finns det fem bländande färgalternativ att välja mellan.

USP: Mjuk TPU-stötfångare

Kolla in på Amazon

5. RhinoShield CrashGuard

Det finns två viktiga egenskaper som gör RhinoShield CrashGuard till en av de finaste stötfångarhöljena stötdämpande design och improviserat grepp. Konstruerad med premium PC-material, klarar den även otäcka stötar.

Det militära fallskyddet förbättrar sin profil. Den mjuka interiören lägger till ytterligare ett skydd i sin arsenal. CrashGuard finns i så många som 14 iögonfallande färgalternativ.

USP: droppskydd av militär kvalitet

Kolla in på Amazon

6. Resväska

Supcase iPhone 6 / 6s plus stötfångare är en hybrid. Det är i grunden ett stötfångarhölje men har ett tunt, klart skal. Ser ut med lite coolt skydd för din iPhone 6 / 6s Plus. Till skillnad från de flesta stötfångarfodral har resväskan en futuristisk design med skarpa skärningar och intressanta utskärningar av kamera + blixt.

Backshell, tillverkad av polykarbonat, är reptålig. Och det är onödigt att påpeka att TPU-ramen är stötdämpande och förhindrar skador på iPhone 6 / 6s Plus när du av misstag tappar den eller stöter på den mot något.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

7. BAISRKE

BAISRKE är ett komplett stötfångarfodral som inte bara parar sig fläckfritt runt din smartphone utan också ger den nödvändig vård. Således kan du döda två fåglar med bara en sten.

Den hårda datorns bakpanel är tillräckligt stark för att överleva stötar, medan den gummerade ramen gör det möjligt att ge ett säkert grepp. Knapparna är klickande och med precisionsutskärningarna kan du enkelt komma åt portar, kamera, högtalare etc.

Dessutom skyddar den också den bakre kameran och den stora skärmen mot repor. Slutligen kommer BAISRKE i åtta olika färger som svart, blått och mer.

USP: Säkra grepp

Kolla in på Amazon

8. Spigen Ultra Hybrid

Stötfångarhöljet från Spigen har tuff PC-rygg och mjuk TPU-stötfångare. Fallets baksida är så tydlig att den ser osynlig ut. Detta låter dig prata med Apple-logotypen vackert. TPU-stötfångaren har luftkuddeteknik som skyddar din enhet från normala fall och stötar.

Utöver det ger de upphöjda kanterna extra skydd för skärmen på framsidan och kameran på baksidan. Slutligen finns det fyra olika varianter tillgängliga.

USP: Uttalade knappar

Kolla in på Amazon

9. Elago

Är du en minimalistisk älskare? Välj Elago stötfångarfodral för din iPhone 6 eller iPhone 6s. Det är bara en TPU-ram och inget annat. Strukturen är tillräckligt stark för att skydda din enhet från normala fall och stötar. Dessutom är stötfångarkanterna något upphöjda; kameran och skärmen kommer aldrig vidröra skrivbordet när du vilar det.

Detta skyddar din iPhone från repor, damm och smuts. Bortsett från det finns det exakta skärningar som ger dig fullständig tillgång till alla portar. Slutligen finns det också ett par färgalternativ tillgängliga.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

10. Spigen

Genom åren har Spigen varit ganska framgångsrik med att producera några utmärkta fodral för iPhone. Den här verkar också ha märket som Spigen har blivit känt för.

Neo Hybrid-fodralet har dubbla lager - en kombination av hårda och mjuka ramar som ger tillräckligt skydd mot droppar, repor eller fall. Den är tunn och flexibel. Den är gjord med premium TPU.

Metallfinishen till ram och metalliserade polykarbonatknappar gör väskan ganska imponerande. Även om det finns en hel del bumperfodral tillgängliga på marknaden är den här lika bra som någon annan. Om du vill välja ett stötfångarfodral till din helt nya telefon kan det här fodralet enkelt fylla den platsen.

USP: Bedårande kompakt design

Kolla in på Amazon

11. KEWEK

KEWEK ser riktigt snygg ut och passar perfekt runt smarttelefonen. Aluminiummetallramen ger både elegans och styrka. Med silikoninredningen kan fodralet hålla bort nötning och sprida chock.

Den främre läppen på 0,3 mm säkerställer att skärmen på 5,5 tum inte glider på en plan yta. Det erbjuder också den välbehövliga vården för den enda bakre kameran. När det gäller uttalade knappar och utskärningar hittar jag dem upp till uppgiften.

USP: Aluminiummetallram

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Loggar ut

Dessa stötfångarfodral erbjuder den skydd som behövs för din smartphone utan att lägga till någon bulk till den. De ger också extra grepp för att hålla enheten bekvämt i händerna.

Personligen gillar jag stötfångarhöljena med den tydliga ryggen, bara ger lite extra skydd för min enhet. Vilka av dessa fall har du valt för att försvara din iPhone från stötar? Vill du berätta den kvalitet du gillar i ett högkvalitativt stötfångarfodral?

Du vill titta på:

 • Bästa iPhone 6 / 6s Plus plånboksfodral
 • Bästa iPhone 6 / 6s Plus läderfodral
 • iPhone 6 / 6s Plus Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone 6 / 6s Plus Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found