Blogg

Pinterest-appen fungerar inte på iPhone och iPad: Tips för att fixa det

När Pinterest-appen kraschar eller inte öppnas skapas problem med att upptäcka och spara coola saker (stift) i din profil. Ibland kan det till och med bli besvärligt att öppna eller logga in eftersom Pinterest-appen fryser och vägrar att starta när du trycker på den. För det mesta löser problemet med en enkel tvångsavslutning av appen eller omstart av enheten. Men om Pinterest fortsätter att krascha eller inte fungerar alls, här är några knep för att felsöka den problematiska appen!

Så här fixar du Pinterest-appen som inte fungerar på iPhone och iPad

 • Rensa cache- och surfhistorik i Pinterest
 • Uppdatera Pinterest-appen
 • Ta bort appen och installera om den igen
 • Stäng av Uppdatera bakgrundsapp
 • Inaktivera platstjänster

Rensa cache- och surfhistorik i Pinterest

 1. Starta Pinterest på din iOS-enhet.
 2. Därefter måste du trycka på profilfliken längst ned till höger på skärmen.
 3. Klicka nu på den lilla inställningsikonen längst upp till höger på skärmen.
 4. Därefter måste du trycka på Sekretess och data .
 5. Rulla nu ner och tryck på  Rensa appcache för att städa upp det.
 6. Starta om din iOS-enhet och öppna appen igen. Det bör börja fungera korrekt.

Uppdatera Pinterest-appen

En annan praktisk lösning för Pinterest-appen öppnas inte är att uppdatera appen. För att göra det, tryck på ikonen App Store och tryck på Uppdateringar . Tryck sedan på UPPDATERA bredvid Pinterest-appen. När processen är klar kan tjänsten fungera smidigt för dig.

Obs! Ibland kan nedladdning av den senaste versionen i sig ha fel. Till exempel kraschar den senaste appversionen 8.24 (från och med den 10 juli 2020) plötsligt på min iPhone X och kör den senaste iOS 13.5.1 Samma sak händer på en iPhone som kör betaversionen av iOS 14. I en sådan situation väntar för utvecklaren att släppa en fix, är en möjlig lösning.

Uppdatering: Den senaste appen kraschade berodde på problem i Facebooks inloggnings-SDK. Det hände även om du inte använde Facebook för att logga in på Pinterest eller hade FB-appen på din iPhone. På grund av detta kraschade inte bara Pinterest utan Spotify, Tinder och andra appar. Det har tagits upp nu.

Ta bort appen och installera om den igen

Om Pinterest-appen fortfarande är inblandad i problemet och fryser eller kraschar gång på gång, rekommenderar jag att du tar bort appen och installerar om den.

Stäng av Uppdatera bakgrundsapp

Även om du stänger någon app fortsätter den att uppdateras i bakgrunden för att säkerställa att den förblir live och sparkar hela tiden. Att stänga av bakgrundsappen kan hjälpa dig att lösa problemet.

Öppna appen Inställningar på din enhet → AllmäntUppdatera bakgrundsapp .

Tryck nu på Uppdatera bakgrundsapp och välj Av .

Att inaktivera den här funktionen kan också hjälpa till att förlänga batteriets livslängd och minska dataförbrukningen.

Inaktivera platstjänster

Prova också att stänga av platstjänster. Det är ännu en strömkrävande funktion som lägger mycket på batteriet. Den ständiga platsspårningen är verkligen inte bra för din enhets hälsa. Därför kan det att sätta av det göra tricket för att bli av med "kan inte logga in på Pinterest" -problemet.

För att göra detta: Öppna appen InställningarSekretessPlatstjänster → Stäng av växeln.

Obs: Platstjänster är väsentliga för många användbara appar som Uber, vädret etc. Så när din Pinterest börjar fungera, följ samma steg för att återaktivera platstjänster.

Summering…

Jag har svarat på alla möjliga svar på frågan varför fortsätter Pinterest att krascha? Har dessa lösningar hjälpt dig att fixa den dåligt fungerande Pinterest-appen eller dess inloggningsproblem på din iOS-enhet? Kontakta oss med din värdefulla feedback. Om du har upptäckt någon annan praktisk lösning för att lösa problemet, var noga med att meddela oss det också.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found