Blogg

Bästa iPhone-fotoskrivare 2021

Nyligen blev jag lite nostalgisk när jag tittade på några av college-life-bilderna som jag hade delat på Facebook. För att hålla minnet vid liv ville jag få fotot skrivet ut. Istället för att gå efter de drivna packade bläckstråleskrivarna eller laserskrivarna ville jag ha en lite mer bärbar och omedelbar lösning. Så jag började jaga de finaste och ultrabärbara iPhone-fotoskrivarna! Sanningen att säga, jag behövde inte spendera mycket tid på att hitta snabbskrivare för iOS-enheten. Det enda som fick mig att tänka två gånger var att ta reda på vilken som är anpassad efter mina specifika krav. Om du är på en liknande enhet kan det här inlägget hjälpa dig att hitta rätt alternativ baserat på dina behov.

1. Kodak Dock

Jag betygsätter “Kodak Dock” mycket högt av ett par huvudskäl - effektivitet och mångsidighet. Den är designad för att skriva ut 4 ″ x 6 ″ foton professionellt. Dessutom fungerar det med både iPhone- och Android-telefoner.

Med tillgången på flera anslutningsportar har du flexibiliteten att skriva ut från en minnesenhet. Ännu bättre, den här kompakta skrivaren stöder också enhet-till-enhet-Wi-Fi-anslutning så att du kan skriva ut bilder trådlöst.

Det utnyttjar bläckpatroner av högsta kvalitet för att skriva ut bilder i färgade lager som gula och blåa.

USP: Flera anslutningsportar

Kolla in på Amazon

2. Prynt Pocket

Om du vill att din iPhone-skrivare ska kunna skryta med utmärkt video-till-bild-utskrift bör du inte missa Prynt Pocket. Det utnyttjar förstärkt verklighet för att ge bättre resultat.

Du kan använda Prynt-appen för att skriva ut bilder från din kamerarulle eller sociala nätverksappar som Instagram, Snapchat. Lägg till din favoritvideo i dina foton och till och med använda filter för att pryda dem.

Ännu bättre, det låter dig applicera ramar, justera belysning och lägga till text till dina foton. Och när du är redo kan du få utskriften med bara ett tryck! Eftersom papperet har klistermärke, kommer du att kunna hålla dina bilder var du vill.

USP: Video-till-bild-utskrift

Kolla in på Amazon

3. Polaroid ZIP

"Polaroid ZIP" är en smart iPhone-fotoskrivare. Och det jag verkligen uppskattar i den här skrivaren är enkelheten. Du kan snabbt ansluta din iPhone till den via Bluetooth för att komma igång.

Med dess medföljande app kan du välja bilder från din kamerarulle och sociala nätverk för att skriva ut imponerande 2 ″ x3 ″ foton. Du kan också redigera bilderna för att se dem bättre.

Eftersom de tryckta bilderna använder klisterpapper, klistrar du bilden på önskad plats. Slutligen kan du använda Polaroid ZIP både med iOS och Android-enhet.

USP:  Slitstarka bilder

Kolla in på Amazon

4. Fujifilm SP-2

Trots en design i fickformat har "Fujifilm SP-2" mycket att erbjuda. Och en av dess höjdpunkter är möjligheten att använda 256 nivåer per färg.

Med utskriftspixlar på 800 × 600 punkter och upplösningen 320 dpi ser dina foton skarpare ut. Tack vare den helt optimerade laserexponeringstekniken kan Fujifilm SP-2 skriva ut inte bara snabbare utan också effektivt.

USP: Gratis 256 nivåer per färg

Kolla in på Amazon

5. Fujifilm INSTAX SHARE SP-2

För utskrift på språng är "Fujifilm INSTAX SHARE SP-2" upp till märket. Den levererar högupplösta foton med utskriftspixlar på 800 × 600 punkter och 320 dpi. Den använder 256 nivåer per färg för att få dina bilder till liv.

Tack vare det avancerade laserexponeringssystemet skriver det ut bilder med snabb hastighet. Du kan använda delningsskrivarappen för att manuellt justera bilderna så att de blir mörkare eller ljusare. Den levereras med ett uppladdningsbart batteri som låter dig skriva ut flera bilder samtidigt.

USP: Använder 256 nivåer per färg

Kolla in på Amazon

6. SereneLife PICKIT20

Den här från SereneLife är tillräckligt bra för att ge ett märkbart utskriftsresultat - om inte utmärkt. Det erbjuder helt laminerade 2 x 3,5 tum bilder med 291 dpi. Med det inbyggda uppladdningsbara batteriet kan du skriva ut upp till 25 bilder på en enda laddning.

Du kan använda PICKIT-appen för att beskära de oönskade delarna, ändra färger och lägga till filter. Lägg till roliga klistermärken och känslomässig text för att ge dina bilder en cool personlig touch.

Åh ja, det finns också ett alternativ att göra collage med dina favoritbilder.

USP: Effektiv funktionalitet

Kolla in på Amazon

7. SereneLife PICKIT20

Jag tycker att "SereneLife PICKIT20" är en anständig skrivare för iPhone. Den levereras med ett inbyggt batteri som låter dig skriva ut upp till 25 bilder på en enda laddning. För en enkel och kompakt enhet är det prisvärt.

Med 291 dpi ser dina foton kanske inte skarpast ut men de skulle vara tillräckligt bra för att klara det grundläggande testet. Med tillstånd av fingeravtrycksbeständig design och hållbar konstruktion är SereneLife PICKIT20 en långvarig följeslagare till din iPhone.

USP: Ultrakompakt design

Kolla in på Amazon

8. Canon IVY

Detta är den tredje omedelbara fotoskrivaren för iPhone från Canon, som jag tycker är värt att ge ett skott i denna serie. Denna minifotoskrivare utmärker sig i att erbjuda högkvalitativa 2 ″ x 3 ″ foton. Bilderna har skal- och stickunderlag så att du kan klistra dem nästan var som helst.

Tänk på att din iPhone måste köra iOS 9 eller senare eller att Android-enheter måste ha version 4.4 eller senare för att kunna använda den här skrivaren. När det gäller färgvarianter finns Canon IVY i tre alternativ som mintgrön, rosaguld och skiffergrå.

USP: Vattentåliga bilder

Kolla in på Amazon

9. LG Pocket Photo PD261

Så länge LG: s "Pocket Photo Printer PD261" är med dig skriver du ut bilder direkt på din iOS-enhet utan krångel. Fotornas storlek är 2 ”x 3, som du bekvämt kan bära i din plånbok.

Du måste använda LG Pocket Photo-appen för att finjustera dina bilder eller skriva ut bilder. Appen fungerar tillförlitligt och finns i både App Store och Google Play Store.

Förpackad med ett solidt 470mAh-batteri går PD261 upp till en och en halv timme och låter dig skriva ut upp till 20 bilder med en enda laddning. En sak som är värt att notera är att den inte levereras med fotopapper. Därför måste du köpa den separat.

USP: Rensa foton

Kolla in på Amazon

10. Lifeprint

Uppskattar du tanken på att bädda in videor i dina foton? Om ja, Lifeprint måste vara en av dina bästa skrivare.

Det ger dig friheten att importera foton inte bara från ditt bibliotek utan också från sociala appar. Således kan du skriva ut de roliga GIF: erna och fantastiska Livefoton.

Den ger 3 × 4,5 bildstorlek, vilket är mycket större än den normala 2 x 3. Dessutom hjälper den fickvänliga designen dig att bära den med lätthet.

USP: Snabb utskrift

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Jag hoppas att du framgångsrikt har hittat en mer funktionell fotoskrivare för din iOS-enhet. Får jag veta namnet och funktionerna som gör att den sticker ut?

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa fotoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Hur man redigerar livefoton på iPhone
  • Bästa musikredigerare för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found