Blogg

Santa Spy Cam: The Best Christmas iPhone App

Om det finns en app du inte får missa den här julen är det Santa Spy Cam. Genom att kombinera en lite förstärkt verklighet och roliga små alver kan Santa Spy Cam ge dina barn den magiska glädjen när han får reda på att du fångade tomtens älvor på kameran.

Något skrämmande, mycket roligt, fantastisk design och implementering av en idé - allt gör Santa Spy Cam till den bästa julappen du kan få den här säsongen. Och det är lätt den coolaste julappen för iPhone.

Santa Spy Cam 3 iPhone och iPad julapp

Enkelt uttryckt är Santa Spy Cam 3 en app där du ser älvor i ditt hus. Du ställer in din iPhone för att fånga vissa delar av ditt hus på natten när barnen sover och alverna är på jobbet. Elverna landar och fångas av iPhone som spelar in deras rörelser.

Nästa dag, visa ditt barn vad alvorna gjorde med, på din iPhone och se deras ansikten lysa förvånad.

Santa Spy Cam kombinerar förstärkt verklighet och julens anda och lägger till animerade älvor som spelar och arbetar sig i och runt ditt hus. Vissa av dem kan till och med landa på ditt sovande barn, och du kan fånga det på iPhone. Visa det för ditt barn nästa dag och se hennes reaktion. Santa Spy Cam låter dig också fånga mannen själv (Santa).

Massor av fantastiska scener

Vad som gör den här appen till en riktig affär för de människor som vill få ut mesta möjliga av Santa är tillgången på ett antal scener. Du kan använda dem för att få roligare in i pjäsen.

Appen låter dig välja mellan 52 fantastiska scener. Det finns 15 speciella jultomten scener som är grundade för live-action video observation alternativ.

Flera anpassningsalternativ

Vad händer om du vill gå utöver de vanliga linjerna och vill lägga till lite personlig prägel på det? Tja, appen ger dig också den önskade friheten att lägga till ytterligare magi.

Du kan integrera fysiska föremål som godisrotting och anteckningar från jultomten som är kvar av älvorna. De skulle göra din video mer karismatisk.

Och när du har skapat något direkt från lådan kan du direkt dela dem med vänner och familj på sociala appar som Facebook, YouTube och e-post.

Tillgängligt gratis

Santa Spy Cam är gratis och kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch. Appen kräver iOS 8.0 eller senare.

Den gratis versionen har vissa begränsningar. Du kan uppgradera till premiumversionen ($ 3,99) av appen för att få den obegränsade samlingen.

Ladda ner

Domen:

"Santa Spy Cam" är absolut kul. Föräldrar skulle gärna ha den här appen för att fånga live-action, attraktiv video av jultomten, riktiga renar såväl som hans älvor. Appen är mycket underhållande med många anpassningsalternativ och underbara scener. En jultomtsapp så rolig som den här förtjänar att vara på din iPhone! Eftersom det är tillgängligt gratis vill jag att du ska testa det och berätta för oss om det är värt din tid eller inte. Eftersom vi pratar om att göra julen minnesvärd.

Ta en titt på spännande inlägg som,

  • Bästa julklappsidéer
  • Bästa jul för iPhone och iPad
  • Julappikoner för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found