Blogg

Bästa iPhone 6s Kickstand-fodral 2021

För nöjet att inte röra vid din iPhone 6s är kickstand-fodral de bästa alternativen för dig. Låt din iPhone vila på kickstanden medan du tittar på dina favoritvideor eller bildspel med glada minnen som sitter på en fåtölj. Den här är en riktig handsfree-upplevelse av ditt liv. Kickstand-fall är också användbara när du noterar något från din iPhone 6s - några punkter, mötesprotokoll eller kanske något av ditt intresse. Kickstand-läget är mycket uppskattat av hemmafruar som i sina kök njuter av videochattar med sina nära och kära medan de gör några köksuppgifter.

1. ZVEdeng

ZVEdeng presenterar en vertikal och horisontell kickstand för din iPhone 6s. Genom att använda detta fodral med ett stativ kan du titta på videor / filmer och ringa FaceTime-samtal.

För att skydda din telefon har ZVEdeng hållit höjda kanter runt skärmen och kameralinsen. Det finns två lager som används i detta fall för att skydda mot droppar, stötar, stötar och stötar.

USP: Anti-drop handrem

Kolla in på Amazon

2. Spigen Slim Armor

Det som skiljer Spigen Slim Armor ut är den stiliga designen. Det är en fantastisk blandning av stil och skydd, vilket säkerställer att din smartphone fortsätter att se imponerande ut utan att äventyra försvar från slumpmässiga fall och repor.

På grund av huvudsakligen den luftdämpade tekniken erbjuder Slim Armor certifierad militärskydd för iPhone. Med de rundade sidorna känns locket bekvämare i handflatan. Bortsett från detta kommer detta bedårande kickstand-fodral i tre färgalternativ som gunmetal, roséguld och SA violett.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

3. Aduro

Aduro har fått rykte som tillverkare av högkvalitativa fodral för iPhones. Detta stativfodral är tillverkat av gummerad konsistens, vilket gör det enkelt att ta tag i din telefon. Höljet och fodralet har ett inbyggt stativ för handsfree-visning.

Du kan titta på visuellt innehåll i både horisontella och vertikala vinklar. Din iPhone kommer att förbli ordentligt på plats eftersom hölsterklämman kan vridas och har en stark låsmekanism.

USP: Gummibelagd struktur

Kolla in på Amazon

4. NAISU

Den främsta anledningen till att jag har valt "NAISU" i denna serie är förmågan att arbeta som ett minimalistiskt plånboksfodral. Den dolda kortplatsen på baksidan gör att du kan hålla ett kort säkert. Med datorns yttre skal och mjuka TPU-interiör kan den enkelt bekämpa stötar.

Den rodna finishen förbättrar utseendet. Tack vare den halksäkra strukturen ger locket förbättrat grepp. Och stativet finns alltid där för att öka din FaceTime. Dessutom väljer du NAISU i flera färger som svart, mint, marin och mer.

USP: Dold kortplats

Kolla in på Amazon

5. L-JUWA

L-JUWA ger ett osynligt fodral till din iPhone 6s. Vid första anblicken märker du knappast kickstanden i fodralet. Det inbyggda stativet håller fodralets profil tunn.

När du öppnar kickstanden hittar du en plats för att lagra dina kredit- / bankkort och kontanter. Detta kickstand-fodral är tillverkat av tuff polykarbonatplast med borstad kromdesign. Missa inte den flexibla TPU-innerhuden som skapar två lager droppskydd.

USP: Osynlig kickstand

Kolla in på Amazon

6. Korecase

Korecase har behållit den traditionella designen av kickstand-fodralet men lagt till lite stil och styrka för att skilja det från andra fodral. Inre silikon kärna och däck stil design detta fall lätt. Det antislipade hårda skalet ger fullt skydd.

Förvandla din iPhone 6s till ett litet mediecenter och titta på dina favoritfilmer / -videor med ett starkt kickstand. Det robusta materialet i det här fodralet skyddar din telefon från plötsliga droppar, repor och dingar.

USP: Kraftigt skydd

Kolla in på Amazon

7. Pegoo

Pegoo har designat denna kickstand med högsta kvalitet, eftersom du kommer att hitta stor komfort åt alla portar, kontroller och knappar på iPhone 6s. Vanligtvis anses kickstand-fall vara klumpiga och klumpiga; men Pegoos fodral med stativ ser vackert ut och enkelt att installera.

Detta tvådelade hybridfodral skyddar din iPhone från alla möjliga skador. Väskan ser tunn, lätt och snygg ut i olika färger. Du kan köpa en eller flera för att fortsätta ändra personligheten på din telefon.

USP: Flexibelt stativfodral

Kolla in på Amazon

8. Kabel och fodral

Kabel och fodral har framgångsrikt lagt stil till den robusta personligheten i kickstand-fodralet. Slutligen lyser den grova diamanten i färgglad ära när kabel och fodral ger sju fotstödshus i olika färger.

För att skydda din telefon har kabel och fodral tillverkat det här fodralet från hybriden rustningslåda. Detta fodral passar exakt på din iPhone 6s, så att du kan komma åt alla väsentliga funktioner på enheten.

USP: Snyggt stativfodral

Kolla in på Amazon

9. Fetrim

Kickstand-fall är kända för sin skrymmande profil. Fetrim har dock behållit en tunn profil av detta fodral smal så att du enkelt kan glida din iPhone i fickorna. Till skillnad från andra fall behöver du inte lägga till ett hölster i det här fodralet för att stoppa det i bältet.

Tillsammans med stil och smal profil har Fetrim nog tagit hand om skyddet av din telefon. Denna tvådelade design absorberar stötar med inner TPU och yttre hård PC.

USP: Tvådelad design

Kolla in på Amazon

10. BENTOBEN

Bentoben har skapat denna kickstand exklusivt för tjejer och kvinnor. Detta rosa guldfodral bling smycken till din iPhone 6s. Skapa en modern personlighet med det här mousserande fodralet som pryder glitter och glans.

För att skydda din iPhone har Bentoben använt hård PC med mjuk TPU. Denna två-i-ett-hybridstruktur ger starkt skydd mot plötsliga fall, stötar och stötar.

USP: Bling smycken

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Ditt val??

Kickstand-fodral är robust byggda och därför skyddar de din telefon från flera skador. Vanligtvis ger kickstand-fodral bulk till din telefon. Men den här listan innehåller några fall som är smala. Välj det bästa kickstandsfodralet till din iPhone 6s.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPhone 6s bumperfodral
  • iPhone 6s vattentäta fodral
  • Bästa iPhone 6s skärmskydd
  • Bästa iPhone 6s plånboksfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found