Blogg

Bästa Selfie-pinnar för iPhone 6 och 6 Plus år 2021

Älskar du att ta selfies men längtar bara efter ett bredare skott eller en högre vinkel? Selfie Sticks finns nu på marknaden som enkelt kan ge dig den perfekta selfien. Dessa pinnar liknar väldigt mycket ett paraplyskaft vid första anblicken och är nu ett raseri över hela världen och har framstått som en intressant presentartikel för dina nära och kära! Även om att klicka på en selfie med din telefon monterad på en pinne kan tyckas initialt löjligt, ger det dig verkligen en möjlighet att fånga den perfekta selfien. Dessa pinnar finns i olika storlekar och finns till ganska överkomliga priser i många e-handelsbutiker. Så låt oss ta en titt på det.

 1. Foneso
 2. Fugetek
 3. Selfie World
 4. BlitzWolf
 5. kungfuren
 6. Yoozon
 7. PicStick
 8. MPOW
 9. CamKix
 10. JETech

# 1. Foneso

Foneso är grundad för entusiastiska mobilfotografer. Selfiepinnen är tillverkad av anodiserat aluminium av högsta kvalitet och har en imponerande design. Med tillstånd av den solida uppbyggnaden; den har tillräckligt med styrka för att hålla länge.

Den har ett halkfritt greppgummi som ger ett förbättrat grepp så att du känner dig bekväm när du håller i pinnen. Du kan förlänga den upp till 32,7 tum för att fånga heta selfies. Den är bara 7,1 tum lång när den viks så att du enkelt kan bära pinnen även i din lilla ficka.

Den justerbara klämman gör att den passar smartphones med en bredd som är mindre än 3,14 tum. Tack vare 270 ° -rotationen har du det välbehövliga avståndet och vinkeln för att ta fantastiska bilder.

Med inkluderingen av fjärrluckan kommer du att kunna ta foton och videor mer bekvämt. Det är inte allt; selfien fungerar också som ett praktiskt stativ och kommer med 18 månaders garanti.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 2. Fugetek FT-568

Med all aluminiumkropp tillsammans med halkskydd i gummi slår Fugetek FT-568 det ganska bra. Eftersom den är extremt utbyggbar, kan du enkelt fånga selfies från alla vinklar. De justerbara, såväl som avtagbara fästena, gör att din uppgift att ta ett perfekt skott är en fröjd.

Du kan snabbt dra åt fästet på din iPhone och låsa det med största lätthet. Det uppladdningsbara batteriet med 300 timmars standby är mer än tillräckligt för att hålla tills du är nöjd.

USP: Halkfritt gummihandtag

Kolla in på Amazon

# 3. Selfie World

Selfie World har en trendig design och är perfekt för att ta fantastiska selfies. Selfiepinnen sträcker sig upp till 29 tum och ger vidvinkel så att du kan ta bilder från valfri vinkel.

Med den säkra låsmekanismen håller den din iPhone intakt. 270 graders rotation ger mer flexibilitet. Det integrerade silikonet ger ett mycket förbättrat grepp så att du kan hålla pinnen med önskad komfort. Den levereras med ett handledsrem för extra säkerhet. Dessutom har Selfie World livstidsgaranti.

USP: Säker låsmekanism

Kolla in på Amazon

# 4. BlitzWolf

Varför begränsa dig med bara selfies, när du kan vara en professionell fotograf med ett stativ? BlitzWolf introducerar en produkt som kan göra båda. Ta selfies vart du vill med utdragbar pinne eller spela in videor med den inbyggda stativfunktionen. Den levereras också med en Bluetooth-fjärrkontroll, du behöver inte lägga till en timer för att klicka på bilder, använd fjärrkontrollen.

När det gäller kvaliteten är den aluminiumlegerad och har halksäker FPPD-kudde, tillsammans med ett 65 mAh batteri för att få igång. För mig är det en av de bästa selfiesticksen för iPhone 6 och iPhone 6 Plus.

USP: Inbyggt stativstativ

Kolla in på Amazon

# 5. kungfuren

kungfuren levereras med ett stabilt 95mAh batteri som ger upp till 50 timmars lång batteritid. Det betyder att selfiepinnen bekvämt kan hålla din långa semester.

Den är utdragbar från 11-38,8 tum. Du kan också justera huvudet upp till 270 grader. Inbyggd fjärrlucka gör det bekvämare att ta bilder. Dessutom gör den vikbara designen den till en idealisk tillgång för dina självkörande tider!

USP: Lång batteritid

Kolla in på Amazon

# 6. Yoozon

En selfie-stick som är så användarvänlig och modern som Yoozon förtjänar att tas med i den här listan. Vad jag gillat mycket med det är den sofistikerade designen. Dessutom är vagghuvudet helt justerbart och tillåter 360 ° rotation. Det betyder att du kommer att kunna ta foton och videor från alla vinklar.

Du kan också använda den som ett praktiskt stativ för att spela in videor. Fjärrluckan levereras med 65 mAh batteri, vilket är tillräckligt bra för att ge en lång batteritid. När den inte används kan du fälla självpinnen så att den lätt kan bäras. Utöver bärbarhet stöds den av 18 månaders garanti.

USP: Modern design

Kolla in på Amazon

# 7. PicStick med Bluetooth

Om din iPhone 6 är i ett fodral och du inte är på humör att montera den på en selfie-stick för säkerhetsändamål är PicStick det bästa alternativet eftersom det låter dig använda din iPhone även med ett fodral på den. Klämman håller din enhet säkert, medan det hala greppet säkerställer att du förblir i perfekt kontroll när du tar bilder.

Selfiepinnen kan förlängas upp till 40 tum (från 9,25 tum). Med avtryckaren bara ett klick bort blir du aldrig trött på att fånga fascinerande stunder.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

# 8. MPOW

Mpow är utan tvekan ett ledande varumärke när det gäller iPhone-tillbehör. Oavsett om det är skyddsfodral eller selfiesticks, tillverkar Mpow bara det bästa. Här är en Bluetooth-selfie-stick för din iPhone. Med ett säkert parningssystem kan du snabbt ansluta din iPhone till denna selfie-stick.

Två anmärkningsvärda funktioner kan imponera på alla är 270 graders justerbart huvud och 31,5-tums längd. Du kan fånga gruppselfie med dina vänner och kollegor eftersom det gör att du kan ta emot fler ansikten. Den lätta och kompakta designen gör denna pinne till en perfekt resepartner.

USP: 270 graders justerbart huvud

Kolla in på Amazon

# 9. CamKix® utdragbar selfie-stick

Här är en selfie-pinne som verkligen gör att dina bilder sticker ut i mängden och gör att du kan ta skakningsfria bilder. Du kan justera längden på selfiepinnen (11—40) för att ta underbara bilder. Medan du tar intima bilder, gå för den korta längden. Och medan du tar gruppfoton väljer du maximal längd.

180 graders justerbart huvud säkerställer att du har mer frihet att ta fantastiska bilder. Fjärrkontrollen med Bluetooth gör det otroligt enkelt att ta bilder. Vissa användare med Android-enheter kan behöva ladda ner Camera 360-appen från Google Play-butiken.

USP: 180 graders justerbart huvud

Kolla in på Amazon

# 10. JETech

Det här är en plug-and-play batterifri selfie-stick som är lätt att använda. Den kan förlängas upp till 28,7 tum med en justerbar telefonhållare som möjliggör slumpvis rotation av fotograferingsvinkeln. Detta möjliggör snygga selfies eller skott över publiken.

Den är robust och har en lättillgänglig knapp för ultimat användarvänlighet. Du måste ansluta 3,5 mm ljudkabeln och trycka på avtryckaren för bilder. Ingen exklusiv app behövs, och det bästa är att den är otroligt prisvärd.

USP: Inget batteri eller app behövs

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Ditto, du har valt ut en fin selfie-stick till din iPhone, eller hur? Vilken är det och varför har du gillat det? Att ha din feedback skulle vara trevligt.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa iPhone 6/6 Plus Power Banks
 • Billaddare för iPhone 6/6 Plus
 • Bästa iPhone 6/6 Plus dockningsstationer
 • Bästa iPhone 6/6 Plus armband
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found