Blogg

Bästa iPhone-appar för röstmeddelanden 2021

Röstmeddelanden är fortfarande ett utmärkt sätt att bygga och upprätthålla kontakter med personer du bryr dig om. Oavsett om din familj och dina vänner eller affärspartners och klienter kan röstmeddelanden försäkra dem att även om de kan vara utom synhåll är de inte ur tankarna. Bland de många appar som finns tillgängliga i App Store finns flera appar som kan ge din iPhone röstbrevlåda banbrytande funktioner. Några av dessa iPhone-appar för röstmeddelanden gör det möjligt för användare att skapa skräddarsydda röstmeddelandehälsningar för sina kontakter, transkribera röstmeddelanden som kommer in i deras inkorg och skicka dem till dig som e-postmeddelanden.

# 1. YouMail

YouMail är en utmärkt röstmeddelandeapp. Det ger en mycket användarvänlig visuell röstbrevlåda. Du kan få din röstmeddelande till e-post eller till och med sms. Det låter dig också vidarebefordra eller svara på röstmeddelanden. Dessutom fungerar YouMail som en smart samtalshanterare som förhindrar mobilsamtal, underhåller missade samtalare och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Google röst

Google Voice är en förstklassig röstmeddelandeapp. Det låter dig skicka gratis SMS-meddelanden till amerikanska telefoner och ringa internationella samtal till låga priser. Du kan få transkriberad röstbrevlåda. För närvarande är den endast tillgänglig i USA. (Se till att gå över till den här kompletta guiden för att använda Google Voice på din iPhone och iPad.)

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Linje 2

Line2 låter dig skriva och ringa från ett privat nummer med Wi-Fi, 3G / 4G. Du kan ringa och skicka sms till USA och Kanada utan internationella roamingavgifter. Det finns också ett alternativ att uppgradera appen till $ 9,99 per månad för att lägga till några fler användbara funktioner som obegränsat SMS till USA och Kanada och inkommande samtal. Premiumversionen erbjuder dig också 1500 minuters utgående samtal eller vidarekoppling, visuell röstbrevlåda och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. HulloMail

Med ett lättanvänt gränssnitt är HulloMail en av de bästa röstmeddelandeapparna. Det gör otroligt enkelt att läsa, hantera, spela, söka och till och med dela röstmeddelanden på iPhone.

Du kan ta emot varningar om missade samtal när din smartphone antingen är avstängd eller inte har någon nätverkstäckning. Med en premiumprenumeration kan du få annonsfri tjänst, låsa upp tillgång till rabatterade produkter och skriva produkter och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. InstaVoice

InstaVoice är en mycket funktionell röstmeddelandeapp. Det erbjuder visuella röstmeddelanden, röst-SMS och varningar om missade samtal för att hjälpa dig att enkelt hålla kontakten med människor även när din iPhone är avstängd eller utanför täckningen. Ännu bättre, det låter dig skicka text eller meddelande även till dem som inte har InstaVoice installerat på sin enhet.

Du kan använda den här appen för att ta emot röstmeddelanden och missade samtal i din e-post. Ge dina uppringare en fantastisk samtalsupplevelse. Det låter dig också dra tillbaka den skickade röstmeddelandet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Röstmeddelande

Så du har för vana att spara massor av röstmeddelanden på din iOS-enhet? "VoicemailSaver" kan hjälpa dig att lagra många röstmeddelanden.

Appen fungerar effektivt och erbjuder också den nödvändiga skyddet för dina data. Dessutom kan du enkelt visa dina sparade data och även dela den med dina vänner.

Ännu bättre är VoicemailSaver kompatibel med många internationella språk inklusive engelska, danska, nederländska, finska, franska, tyska och mer.

Pris: $ 3,99 / årligen

Ladda ner

# 7. AT & T Voicemail Viewer

AT&T Voicemail Viewer erbjuder ett mer förenklat sätt att hantera dina röstmeddelanden. Den visar dina meddelanden så att du kan välja i vilken ordning du lyssnar på dem. Röstbrevlåda till text kommer med röstmeddelandevisning för ett bostadskonto.

Bostadskunder kan beställa AT & T-telefon eller enhetlig meddelande genom att ringa 1.800.288.2020 eller genom att besöka att.com. För att använda den här appen måste du ha ett AT&T-telefon AT&T Unified Messaging-konto.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Frontier Voicemail Viewer

"Frontier Voicemail Viewer" ger en enhetlig meddelandeupplevelse. Med den kan du enkelt styra inkommande samtal. Den skickar varningar närhelst någon ny röstmeddelande kommer. Det låter dig spela upp röstmeddelanden. Dessutom låter appen dig visa fax, vidarebefordra ett meddelande eller faxa som e-post.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Röstmeddelande - snabbare e-postmeddelanden

Medan den här röstmeddelandeappen kan vara relativt ny jämfört med några av dess kända rivaler, kan den visa sig vara till stor hjälp. Den har ett ganska lätt gränssnitt som gör navigering till en lek. När det gäller inspelningen av röstmeddelanden är det ganska enkelt.

Men det som gör det så användbart är möjligheten att låta dig bifoga en röstbrevlåda till ett e-postmeddelande och skicka det. Så, bara om du är ute efter en app som låter dig kommunicera via röstmeddelanden snabbare, bör det vara värt att prova. Observera att du måste uppgradera till premiumversionen ($ 1,99) om du vill låsa upp alla funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Tryck på röstbrevlåda

Hej röstmeddelande är en anständig app som låter dig hantera röstmeddelanden bekvämt på din iOS-enhet. Det rena användargränssnittet och den lättanvända funktionaliteten gör det väldigt enkelt. Kolla in alla röstmeddelanden i listan och interagera med dem.

Om det behövs har du möjlighet att skicka röstmeddelanden via e-post automatiskt. Dessutom finns det också ett alternativ att skapa hälsningar för dina uppringare.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Avslutar.

Dessa röstmeddelanden är funktionella. Jag är säker på att du också har imponerats av dem. Saknas det någon av dina favoritappar i listan? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found