Blogg

Bästa iPhone SE-dockningsstationer med högtalare 2021

Dockningsstationer för iPhone SE är de coolaste tillbehören för användare eftersom de bekvämt kan placera sina iPhones på sina arbetsstationer eller var som helst i huset. Ett steg längre har tillbehörstillverkare gjort några förbättringar i vanliga dockningsstationer. Nu har de kommit med dockningsstationer med högtalaren. Detta är innovation. En blygsam bit som laddar din iPhone SE kan nu ge dig lite underhållning också. När du laddar din iPhone SE kan du lyssna på ditt favoritmusikalbum. Och din tråkiga arbetsstation är en dynamisk instrumentpanel som spelar avstämd musik. iPhone SE-dockningsstationer med högtalare, som listas här, kommer från toppmärken för iPhone-tillbehör. Var och en kommer att ha något unikt att utforska.

# 1. Tryck på play

Denna dockningsstation från Press Play är vacker och kommer att förbättra utseendet på ditt skrivbord. Den har en trådlös högtalare tillsammans med Apple Watch laddningsstation. Apple MFi-certifierad laddare håller din iPhone effektivt medan den laddas.

Förutom att ladda din iPhone och Apple Watch kan de två USB-portarna på baksidan användas för att ladda andra enheter. Totalt kan du ladda fyra enheter samtidigt. Slutligen finns det inga färgalternativ tillgängliga.

USP: Ladda fyra enheter samtidigt

Kolla in på Amazon

# 2. iHome iPL23

iHome iPL23 är ett av de ledande varumärkena inom tillverkning av dockningsstationer med högtalare. Den här är en multifunktionell dockningsstation med högtalare packad med FM-radio och en väckarklocka. De unikt designade Reson8®-högtalarkamrarna skickar ut fantastiskt ljud medan dina iPhone- eller iPod-enheter laddas på denna radioklocka.

Börja dagen med din favoritmusik och avsluta dagen med ljudböcker eller podcasts. Istället för att göra buller höjer och sänker den gradvisa väcknings- och sömnfunktionen försiktigt högtalarvolymen för att göra din övergång till och från sömn enkel.

USP: Funktion för gradvis vakna och sova

Kolla in på Amazon

# 3. DPNAO

DPNAO: s dockningsstation för iPhone har nästan allt du kan leta efter. Den har högtalare, klocka, fjärrkontroll, Apple MFi-certifiering och många andra spännande funktioner. Den har också FM-radio med 20 förinställda stationer så att du direkt kan börja lyssna på musik. Du kan styra olika funktioner med peksknappen.

Det finns två högtalare och du kan justera equalizern med presentinställningen. Slutligen kan du vila din iPhone på denna docka även med ett fodral av den. Blixtkontakten inkluderar inte fodralets tjocklek.

USP: dockningsstation med alla funktioner

Kolla in på Amazon

# 4. Satechi

Upplev högkvalitativ stereo på Satechis högkvalitativa högtalare, integrerade på båda sidor för kristallklart och kraftfullt ljud. Detta dockningsstativ är utrustat med ett litiumjonbatteri som räcker upp till sju långa timmar av uppspelningstid. Den snygga designen är estetisk.

Den kompakta designen gör den bärbar så att du kan montera dockningsstationen i ditt kontor eller hem.

USP: Uppladdningsbart batteri

Kolla in på Amazon

# 5. iHome iPL8XHG

Ytterligare en från iHome-familjen säkerställer sin plats på listan. Den här dockningsstationen tar inte mycket av utrymmet på skrivbordet eller bordet. Den har en klocka som synkroniseras direkt med din iPhone när du ansluter den till dockan. Du kan också ställa in upp till 6 FM-radiostationer för att snabbt växla mellan dem.

Reson8 högtalarkammare levererar kristallklart ljud tillsammans med djup baseffekt. Du kan också ställa in alarmet på denna dockningsstation. Slutligen finns det inga färgval tillgängliga.

USP: Programmera upp till 6 favorit FM-stationer

Kolla in på Amazon

# 6. DPNAO

En annan Apple MFI-certifierad dockningsstation för din iPhone SE. Tillverkad av DPNAO, har denna blixtdockningsstation med högtalare dubbla högkvalitativa högtalare och EQ-funktion. Den lilla högtalaren avger högt och tydligt ljud för att krydda ditt parti.

Den multifunktionella kompakta högtalaren har inbyggd Bluetooth för att ansluta din iPhone och andra iOS-enheter. Du kan rotera basen till 90 grader och använda den för att lyssna på din favoritmusik och titta på videor. Använd den lilla fjärrkontrollen för att styra musiken.

USP: Roterbar bas

Kolla in på Amazon

# 7. Tyler

Dockningsstationen från Tyler kan inte skryta med någon snygg funktion. Det gör de nödvändiga jobben perfekt. Den har en klocka och också ett larm. Du kan placera din iPhone på dockan och ansluta den till USB-porten på baksidan för att ladda den.

Den har också inbyggd Bluetooth som du kan använda för att ansluta din iPhone eller iPad för att spela musik. Den dubbla högtalaren ger kristallklar musik. Slutligen har den också en inbyggd FM-mottagare för att njuta av FM-radio.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

# 8. jag bor

iLive har tillverkat den här dockningsstationen med stor enkelhet, som är synlig för alla iPhone-användare. Utan att lägga till onödiga utsmyckningar har märket skapat detta laddningsställ med högtalaren som fångar din uppmärksamhet omedelbart.

I stället för estetik har iLive mer uppmärksamhet åt sina funktioner som tvåkanals stereoljud, förbättrad ljudkvalitet, metallhögtalargaller och mer. Den kompakta högtalaren är tillräckligt bärbar för att kunna tas med dig till ditt kontor.

USP: Förbättrad ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

Summering

Dockningsstationer med högtalare är fantastiska heminredningsprodukter, även om dess primära funktion alltid är att ladda din iPhone SE och spela dina favoritmusikalbum.

Du kanske också vill hänvisa:

  • Bästa iPhone SE Bluetooth-headset
  • iPhone SE batterifodral
  • Bästa iPhone SE skärmskydd
  • Bästa iPhone SE Bluetooth-högtalare

Så vilken är din favorit från listan ovan? Dela ditt val med oss ​​i en kommentar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found