Blogg

Bästa appar för spårningssändning för iPhone och iPad 2021

Har du precis beställt en helt ny bärbar dator, lyxig present eller något annat värdefullt föremål och kan du inte vänta med att lägga händerna på den? Jag kan nästan känna din spänning för paketet. Du önskar att du hade laddat ner en spårningsapp på din enhet. Nåväl, din önskan uppfylls! Du kan använda några av de bästa leveransspårningsapparna för iPhone och iPad och hålla koll på det värdefulla föremålet.

1. Leveranser: En pakettracker

Leveranser är en funktionsrik leveransspårningsapp. Huvudlistan visar listan över alla transporter och räknar ner de återstående dagarna. Om du vill ha mer information om något paket, välj leveransen och ta reda på var den för närvarande finns på kartan.

Du har också möjlighet att visa rederiets webbsida. För att göra saker lite enkla lägger det också till de beräknade leveransdatum i din kalender. Meddelandecentrets widget låter dig kontrollera status för dina paket direkt. Den stöder vissa tjänster som DHL, FedEx, UPS, US Postal Service och mer.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

2. ParcelTrack

Med ParcelTrack kan du enkelt hålla koll på dina paket och transporter. Eftersom det integrerar dina försändelser med mer än 50 leveranstjänster blir din uppgift bekvämare. Push-aviseringarna hjälper dig att hålla dig uppdaterad om leveransstatus.

Med leveransprognosen kan du hitta när din leverans sannolikt planeras. Ange bara ett operatörsnummer och appen kommer automatiskt att upptäcka leveransnumret. Tack vare GPS kan du hålla koll på leveransbilen (premiumversion). Om din granne har fått ditt paket kan appen till och med berätta vem som har det.

Pris: Gratis (ParcelTrack Premium - $ 2,99)

Ladda ner

3. Paket: Leveransspårning

Det som gör "Parcel" till en högt rankad leveransspårningsapp för iOS är möjligheten att snabbt få åtkomst till spårningsinformation för 300 leveranstjänster som DHL, TNT, USPS, China Post etc. Det samlar all spårningsinformation på sin server till låter dig snabbt komma åt den på din iPhone.

Med operatörens automatiska igenkänningsfunktioner kan du snabbt lägga till en ny leverans. Meddelandecentrets widget låter dig kontrollera förväntade leveranser även utan att starta appen. Du måste uppgradera appen för att spåra mer än tre leveranser på en gång.

Pris: Gratis (Premiumprenumeration - $ 2,99)

Ladda ner

4. 17SPÅR

När det gäller funktionalitet kan 17TRACK enkelt grupperas med de bästa i branschen. Det är den officiella appen för 17TRACK.net, som är en av de största paketspårningsplattformarna.

Med sändningsspårningsappen kan du spåra mer än 220 transportörer. Du kan hålla en flik på flera bärare och nummer samtidigt. För att hjälpa dig att hålla dig uppdaterad, ger den varningar i realtid när statusen för din leverans kostar. Gränssnittet för flera språk och översättningswidget för flera språk låter inte språkbarriären komma.

Pris: Gratis (Donera - $ 0,99)

Ladda ner

5. Slice- Automatisk paketspårare

Med en överlägsen shoppingassistent som Slice är det enkelt att spåra leveranser. Det hämtar automatiskt spårningsnumret från din e-post och håller en flik på platsen för paketet. Eftersom det visar uppdateringar på en karta kan du snabbt ta reda på statusen för din leverans.

Varningarna meddelar dig när dina paket skickas. Slice organiserar dina inköp i olika kategorier och registrerar dina kvitton för garantiinlösen, referens och enkel retur. Det informerar dig också om produkten har återkallats av CPSC (Consumer Product Safety Commission). Ännu bättre, prissänkningsvarningarna kan hjälpa dig att spara mycket pengar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. AfterShip Package Tracker

Med stöd från över 600+ operatörer kan AfterShip iOS-app spåra alla dina onlinebeställningar och leveranser. Det som är jättebra är att appen erbjuder gratis spårnings- och push-aviseringar utan störningar från annonser.

En smart funktion upptäcker automatiskt bäraren med bara spårnings-ID, vilket sparar din dyrbara tid och energi. Dessutom kan du kontrollera live-status och förväntade leveransdatum med bara ett tryck.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. OneTracker

Som namnet antyder låter appen dig spåra paket från flera operatörer från bara en sida. Med en snabb och enkel UI-design spåras dina försändelser automatiskt. Allt du behöver göra är att skicka sändningsposten till det speciella e-post-ID som genereras av appen.

Du kan också lägga till paket manuellt via en streckkodsläsare. Appen erbjuder också obegränsat, kostnadsfritt, push-meddelanden för att hålla dig uppdaterad regelbundet. Appen är tillgänglig för flera plattformar och låter dig spara, synkronisera eller spåra dina paket över alla enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. TrackChecker- Spårning av paketleverans

TrackChecker, med stöd från mer än 500 leveransleverantörer, är en kraftfull leveransspårningsapp. Du kan snabbt ta reda på statusen för din leverans och kontrollera de olika posttjänsterna samtidigt.

Lägg bara till bilden av ditt paket för att få mer information om din leverans. Den beräknar och belyser dagar vid leveransen för att hålla dig uppdaterad om leveransen. Det flerspråkiga användargränssnittet lägger till mer värde för det.

Pris: Gratis (grundpaket - $ 0,99)

Ladda ner

9. Mitt paket

Mitt paket är ganska enkelt men ändå mycket effektivt spårningsapp. Det gör att du kan spåra din leverans med den komfort du behöver och ta reda på var den är.

Du behöver inte registrera dig, dela din e-post eller ens logga in för att komma igång. Kopiera och klistra in spårningsnumret så visas all information som behövs om din leverans. Viktigast är att du kan spåra så många paket du vill.

Pris: Gratis (Ta bort annonser - $ 0,99)

Ladda ner

10. Expeditors leveransspårning

Expeditors erbjuder snabba leveranser spårning. Du kan snabbt söka efter din leverans efter referensnummer, PO och spårningsnummer.

Det låter dig också beräkna dimensionens vikt för din försändelse. Push-aviseringarna håller dig uppdaterad om status för din leverans. Den enkla användargränssnittet och den snygga designen gör den mycket användarvänlig.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det var allt tills vidare!!

Det här är mina favoritappar för spårning av sändningar för iOS-enheter. Det som skiljer dem åt är enkel åtkomst och funktioner som de erbjuder. Om du känner att vi har missat någon app, berätta för oss om din favoritapp i kommentarfältet nedan.

Här är några mer intressanta iOS-appar som gör ditt liv enklare:

  • Bästa streckkods- och QR-kodskannerappar
  • Bästa iPhone-visitkortläsare eller -skannrar
  • iPhone-appar för att lägga till vattenstämpel till iPhone-foton nästan direkt
  • Fantastiska iPhone-appar för att skapa fantastiska videor och filmer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found