Blogg

Bästa 13-tums MacBook Pro-fodral 2020

Ett av de enklaste sätten jag kan behålla charmen med min MacBook Pro är att plocka upp ett bra fodral för det. Skyddet håller inte bara på att skrapa bort utan gör också att den bärbara datorn ser cool ut. Om du är ute efter en värdig kostym för din MBP, ge den här lysande samlingen av de bästa 13-tums MacBook Pro-fodralet en snabb blick. Troligtvis väntar den du letar efter att para ihop med din bärbara dator!

Bästa 13-tums MacBook Pro-fodral 2020

 • Woolnut äkta läder ärm
 • Plastskalskydd av KECC
 • MOSISO fodral i hårt skal av plast
 • Slim Leather Sleeve från Harber London
 • ProCase skalfodral i hårt fodral
 • UESWILL Matt hårt skalfodral
 • Runetz-fodral [mjuk neopren]
 • Stötsäker ärmfodral från Inateck
 • VAESIDA hårt plastfodral
 • LENTION Hard Case
 • ÖVRIGT FODRAL Hard Case [Graphics Rubberized]
 • Lacdo vattentätt fodral [Canvas Canvas]

# 1. Woolnut äkta läderfodral

Ibland kan tråkig enhetlighet förstöra produktens charm. Woolnut vet detta faktum, och därför har varumärket designat en hylsa av fullkorns vegetabiliskt garvat läder. Denna hylsa är till för din MacBook Pro 13 och MacBook Air 13. Du kan upptäcka några brister eftersom det finns små fläckar eller subtila variationer i färg. Men dessa saker gör varje ärm unik och personlig.

Svensk design av denna hylsa uppskattas av experter såväl som slutanvändare. För att skydda din enhet har Woolnut använt det finaste läder och 100% ullfilt. Ett rent läder ger din MacBook tidlöst och snyggt utseende.

USP: Lång livslängd

Kolla in på Amazon

# 2. KECC plastfodral hårt skalskydd

KECC-fodralet är mycket skyddande. Oavsett om du vill skydda din bärbara dator från mindre fall eller hålla bort repor, kan det här omslaget uppfylla dina förväntningar. Det som oerhört hjälper dess orsak är det gummerade yttre.

Den släta ytan ger det välbehövliga greppet som inte tillåter glidning. Det gör att Apple-logotypen kan lysa igenom utan hinder. Dessutom kommer det här attraktiva fodralet i 19 livfulla färger så att du inte har några svårigheter att välja en perfekt matchning till din bärbara dator.

USP: Gummierad exteriör

Kolla in på Amazon

# 3. MOSISO fodral i hårt skal av plast

Stå hög både för att ge den nödvändiga skyddet och göra ett otroligt par med din MacBook, Mosiso är ett smart val. Skalet är tillverkat av hårt PC-material och är tillräckligt robust för att motstå stötar. Den mjuka ytan säkerställer att du har önskad sinnesro medan du håller väskan.

Apples logotyp fortsätter att lysa igenom även när det här fallet är på. De snygga utskärningarna ger problemfri tillgång till alla portar. Dessutom har du 30 fascinerande färgalternativ att välja mellan.

USP: Soft-Touch Surface

Kolla in på Amazon

# 4. Harber London Slim Läderfodral

Min MacBook Pro är verkligen där jag bor. Det är mitt virtuella hem och älskar vi inte alla att hålla våra hem inredda och vackra? Tänk på Harber London MacBook Pro Sleeve som en vacker dekoration för ditt virtuella hem.

Tillverkad av premiumkornigt vegetabiliskt garvat läder, som åldras utsökt, den här ärmen har en mycket tunn form och passar din MacBook som en handske. Det är det tunnaste läderfodralet för en 13-tums MacBook Pro.

USP: Ultratunn

Kolla in på Harber London

# 5. ProCase skalfodral i hårt fodral

ProCase är ett populärt varumärke som tillverkar fodral av hög kvalitet till MacBook Pro. Detta fodral är extremt tunt och lätt för att förbättra skönheten i din 13-tums MacBook Pro. En nackdel med detta fall är att det inte visar Apple-logotypen eftersom det här fodralet saknar logotyputskuren design.

Detta hardshell-fodral ger stil till din MacBook samt skyddar enheten från repor och repor. Du kan snabbt installera och ta bort fodralet, vilket ger tillräcklig ventilation för att släppa ut värme.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

# 6. UESWILL Matt hårt skalfodral

UESWILL-fodralet placeras perfekt på den bärbara datorn med den ultratunna profilen. Högkvalitativ plast kan tåla en mindre påverkan. Den mjuka mattytan förhindrar inte bara att den glider upp utan förstärker dess utseende.

Den har ventilationsöppningar som möjliggör korrekt värmeavgivning. Fodralets botten har en glidskyddad design som gör den stabil. Detta tunna fodral finns i 36 färgalternativ.

USP: Perfekt ventilerad

Kolla in på Amazon

# 7. Runetz mjukt neopren ärmfodral

Runetz ger en skyddshylsa i sju livfulla färger. För din MacBook Pro är detta det ultimata skyddet mot repor, slitage och bucklor. Denna ärm är tillverkad av neoprenmaterial av hög kvalitet, som är konstruerat för att ge ditt laptop maximalt skydd.

Runetzs samtida produktlinje är multifunktionell eftersom den levereras med en smart ficka med dragkedja för enkel organisering och snabb åtkomst till laddaren, iPhone och andra tillbehör.

USP: Multifunktionell hylsa

Kolla in på Amazon

# 8. Inateck stötsäkert ärmfodral

Om du vill erbjuda mer vård och väsentligt skydd mot vanligt slitage kan Inateck-fodralet vara ett utmärkt val. Medan den gråfiltiga utsidan av högsta kvalitet kan hålla ut stöt, kan den mjuka flanellinredningen absorbera stötar.

Väskan har två bakfickor så att du kan förvara små saker som smarttelefonen, hörlurar etc. Syntetiskt läder kardborreförslutning säkerställer att alla dina värdesaker sitter kvar säkert. Detta professionellt utseende ärmfodral finns i endast två färger som ljus och mörkgrå.

USP: Beundransvärt utförande

Kolla in på Amazon

# 9. VAESIDA hårt plastfodral

VAESIDA har designat ett hårt fodral av plast för din MacBook Pro. Det är en snittfri design som visar Apple-logotypen. Ett helt ventilerat fodral håller din bärbara dator sval. Och samtidigt har du full tillgång till alla knappar och funktioner.

Lätt att använda och bekväm att bära, du kan ansluta kabeln eller hörlurarna utan att ta bort det här fodralet. VAESIDA har använt högkvalitativt yttre material av plast. En mjuk beläggning säkerställer en jämn yta och skyddar din MacBook Pro mot repor. Dessutom har detta fodral ett tangentbordskydd.

USP: Matchande färgtangentbordskåpa

Kolla in på Amazon

# 10. LENTION Hard Case

Både när det gäller att skydda din MacBook Pro och även behålla sin elegans, verkar "LENTION" vara ett bra val. Kåpan är gjord av hårdplast och har en lätt genomskinlig design. Således fortsätter din bärbara dator att visa upp sin profil även när fodralet är på.

Inkluderingen av tangentbordskåpan och portkontakterna ger det extra skydd mot damm. Tack vare de svarta gummifötterna glider LENTION MacBook Pro-fodralet inte på någon yta. Dessutom kommer det här formtillpassade omslaget också i några attraktiva nyanser inklusive frostrosa, vinrött och mer.

USP: Imponerande formpassande design

Kolla in på Amazon

# 11. ÖVRIGA FALL Grafik Gummihandväska

Den glödande profilen i TOP CASE behöver inte arbeta för hårt för att fånga dina ögon. Formanpassad struktur skyddar inte bara din bärbara dator från nötning utan ger också enkel åtkomst till alla funktioner. Utsidan är solid, en inverkan kan inte skada din bärbara dator. Gummifötter på botten spelar en viktig roll för att hålla den bärbara datorn intakt. Det är obefläckat ventilerat för säker värmeavledning.

USP: Form-Fitting Structure

Kolla in på Amazon

# 12. Lacdo vattentätt tygväska

Lacdo presenterar ett vattenavvisande och fuktsäkert fodral för din 13-tums MacBook Pro. Detta fodral är tillverkat av vattentätt duktyg som förhindrar vatten och ånga effektivt. Du behöver inte bry dig om att din bärbara dator får nätet från vattenstänk eller regndroppar.

Kontrollera framfickan på ärmen. Du kan förvara din iPhone, iPad, laddare, kablar, minneskort, extern hårddisk, mus och andra tillbehör i fickan. Skjut din bärbara dator uppifrån och stäng hylsan med en slät dragkedja; din MacBook Pro är säker på insidan.

USP: Rymlig framficka

Kolla in på Amazon

Vilken har du valt för din anteckningsbok?

Det är dags att låta oss veta din feedback om dessa fall och de egenskaper du har gillat i dem. Om ett av dina favoritfall saknas i listan, låt oss veta det i kommentarerna nedan.

För mig är det den senaste designen och formprofilen som är de viktigaste höjdpunkterna i dessa fall. Dessutom är de mycket slitstarka och ger den bärbara datorn vård.

Du kanske vill komma ikapp med:

 • Bästa MacBook Pro-väskor
 • Bästa MacBook Pro-stativ
 • Topp MacBook Pro-hylsor
 • Bästa 15-tums MacBook Pro-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found