Blogg

Bästa inredningsappar för iPhone och iPad 2021

Att visualisera eller utforma ett utrymme kan vara en lätt uppgift, men att omvandla visionen till verklighet är en svår mutter att knäcka. Mycket kan gå fel som borden inte passar, färgerna ser inte ut, mattorna matchar inte soffan etc. Dessa bästa inredningsappar för iPhone och iPad kan dock hjälpa; från inspiration, 3D-modellering, färgval till att köpa rätt möbler, de är här för att reda ut dig.

 1. Hemdesign 3D GULD
 2. Planner 5D - Inredningsdesign
 3. Homestyler inredningsdesign
 4. Houzz - Hemdesign & ombyggnad
 5. Pinterest
 6. Morpholio Board - Moodboard
 7. Wayfair - Handla alla saker hemma
 8. Stol - Möbler & inredning
 9. Rumsplanerare - Hemdesign 3D
 10. PANTONE Studio
 11. Mät av Apple
 12. Fotomått
 13. Designhem: Husrenovering

Det kan se bra ut i vårt sinne, men översätts det så bra på papper? Skisser hjälper dig och klienten förstår den större bilden. Och även om AutoCAD är en app för många yrkesverksamma, är den inte lika mångsidig och användarvänlig som dessa appar.

1. Hemdesign 3D GULD

Den här appen gör det enkelt att designa ditt hem i 3D. Baserat på ditt koncept kan du rita dina rumsavdelare, ändra höjden, skapa hörn och förvandla dina speciella idéer till en tilltalande verklighet.

Du kan också besöka din skapelse i 3D i realtid. Upptäck utrymmet inifrån och ut och se hur ljus faller vid olika tider på dagen. Och när du är klar kan du enkelt dela ditt mästerverk via e-post, OneDrive, Dropbox och andra tjänster.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

2. Planner 5D - Inredningsdesign

Du kan lita på Planner 5D för att ge din fantasi en bedårande form. Tack vare sina användarvänliga funktioner är det enkelt att skapa detaljerade 2D- och 3D-planritningar. Dessutom får du en 5000+ artikelkatalog för att förbättra ditt utrymme.

Appen gör det också möjligt för dig att anpassa tillbehör, möbler och inredningselement och applicera olika texturer och färger.

Pris: Gratis (månadsabonnemang börjar från 9,99 USD)

Ladda ner

3. Homestyler Interior Design

Ta ett foto av ditt utrymme och dekorera med högkvalitativa 3D-modeller av riktiga möbler. Klä det virtuella rummet enligt ditt koncept, byt allt från färger till möbellayouten.

Och om du behöver lite inspiration, kolla in samhällets beundransvärda inredningsdesignprojekt. Gör också din egen profil för att få feedback och uppskattning av ditt projekt och bygg anhängare.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Houzz - Hemdesign och ombyggnad

Oavsett om du bygger om eller bygger ditt hem kan Houzz vara en stor inspirationskälla. Den har över 20 miljoner högupplösta foton runt heminredning och exteriör. Och du kan bläddra igenom dem enligt stil, plats eller rumsstorlek.

En praktisk skissfunktion gör att du kan kommentera och rita på utvalda foton. Dessutom, med över 10 miljoner produkter i erbjudandet, fungerar Houzz också som en shoppingapp.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Pinterest

När det gäller inspirerande appar, hur kan vi sakna Pinterest från listan? Oavsett om du letar efter vardagsinspiration, DIY eller bilder för ett specifikt tema, den här appen har nästan allt.

Konceptet är enkelt, fäst vad du vill lagra dem för att referera senare. Och inte bara hemdesign och arkitektur, den har idéer för nästan allt du behöver.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Morpholio Board - Moodboard

Att göra Moodboards är ett utmärkt sätt att samla alla dina tankar på ett ställe och få rätt inspiration. Morpholio Board hjälper dig att skapa brädor på professionell nivå enkelt från din iPhone.

Skissa, rita eller skriv på foton, gör en markeringsanteckning eller skapa college, presentera dina idéer precis som du vill. Dessutom kan den automatiskt generera kalkylblad, klippa ark, PSD-filer, PDF-filer och mycket mer.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

7. Wayfair - Handla alla saker hemma

Wayfair har nästan alla typer av möbler du kan behöva eller tänka på. Med över 7 miljoner produkter i sin arsenal är det enkelt att hitta rätt matchning. Dessutom kan du söka efter rum, kategori eller stil och spara favoritobjekt på Idea-kortet.

Det har också en 3D View-funktion som använder AR för att hjälpa dig att visualisera och jämföra möbler på nära håll. Dessutom håller den dig uppdaterad om den senaste försäljnings- och orderstatusen i realtid.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Stol - Möbler & dekor

Chairish-appen är en one-stop-shop för att köpa eller sälja eleganta, antika och vintage dekorbitar. Den observerar över 1000 nya ankomster dagligen, så alternativen är bokstavligen oändliga. Räkna med att hitta märken som bland annat Herman Miller, Knoll, Christian Liaigre.

Med funktionen "Visa i ditt utrymme" kan du direkt se hur det kommer att se ut i ditt hem. Viktigast av allt är att Chairishs curatorer granskar alla inlagor, och endast de värda gör nedskärningen.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Rumsplanerare - Hemdesign 3D

När vi pratar om interiörer och möbler, hur kan vi hoppa över IKEA? Den här smarta AR-appen ger IKEAs möbelkatalog till din mobil och till ditt rum / kontor.

Inbyggda designteman gör dekoration i rummet ganska sömlös och snabb. Dessutom kan du praktiskt taget lägga till eller ta bort föremål från rummet och observera dem från olika vinklar för att vara helt säkra.

Pris: Gratis (Prenumerationer per vecka börjar på 4,99 USD)

Ladda ner

10. PANTONE Studio

Pantone-chips används vanligtvis av professionella konstnärer och designers för färgreferenser över sina produktionslinjer. Du kan göra detsamma med PANTONE Studio eftersom det består av ett stort bibliotek med 10 000+ standardiserade nyanser.

Bortsett från det kan du extrahera färger från bilder på din telefon och skapa en anpassad palett. Och eftersom det är kopplat till ColorLovers-communityn är inspirerande idéer eller arbete bara ett tryck bort.

Pris: Gratis (PANTONE Studio-prenumeration börjar på 4,99 USD)

Ladda ner

11. Mät av Apple

Apples lagerapp konverterar iPhone- eller iPad-kamera till ett måttband. Du kan snabbt få den uppskattade storleken på ett objekt eller en persons höjd. Och om du presenterar ett rektangulärt objekt, kommer det automatiskt att ge sina dimensioner.

Dessutom kan du rita linjer och uppskatta längden i både horisontella och vertikala dimensioner. Detta kan vara till nytta när du mäter avståndet mellan två punkter.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Fotomått

Istället för att skissera planritningen eller gå runt med ett måttband, klicka bara på ett foto av området. Om din enhet stöder Augmented Reality, ger appen beräknade mätningar direkt.

Du kan också rita mått direkt eller skriva ner detaljer på fotot. Så, oavsett om det är en ny ram eller soffa, vet du den exakta storleken hela tiden.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

13. Designhem: Husrenovering

Om du älskar heminredning men inte har några omedelbara projekt på gång kan det här roliga spelet hjälpa dig. Delta i dagliga designutmaningar och omvandla tredimensionella utrymmen till snygga, imponerande med verkliga, avancerade möbler och dekormärken.

Spelet är utformat för att finslipa dina designfärdigheter och för att informera dig om olika dekorstilar. Körsbäret på toppen är att du också kan tjäna browniepoäng för att köpa vackra heminredningsartiklar för ditt eget hem.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

Glad heminredning!

Oavsett om du är en professionell inredningsarkitekt eller en hobbyist som vill förbättra ditt utrymme, kan dessa fantastiska iPhone- och iPad-appar hjälpa dig mycket. Låt oss veta vilka av dessa du valde för ditt projekt.

Och om du har några förslag kan du gärna dela dem i kommentarsektionen nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa iPhone-appar
 • Filhanterare för iPhone och iPad
 • Mind Mapping-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found