Blogg

Bästa iPhone 6 / 6s Plus skärmskydd 2021

Skärmskydd för iPhone 6 / 6s Plus kan se till att detta inte händer. De vanliga PET-filmbaserade skärmskydden kan förhindra repor och damm medan hårdare skärmar av härdat glas kan göra tungt arbete. Låt oss bläddra igenom dessa topp 10 skärmskydd för iPhone 6 / 6s Plus för att skydda pekskärmen från droppar och repor! Skärmskydd för iPhone 6 / 6s Plus kan se till att detta inte händer. De genomsnittliga PET-filmbaserade skärmskydden kan förhindra repor och damm medan hårdare skärmar av härdat glas kan göra tungt arbete.

1. LK

LK erbjuder tre skärmar av härdat glas för din stora iPhone. Istället för att täcka hela skärmen täcker den här filmen bara det plana området. Detta lämnar tillräckligt med utrymme för att ditt iPhone-fodral ska kunna utföra sin plikt. LK har producerat 0,3 mm tjockt premiumglas med rundade kanter med hög hårdhet.

Detta skärmskydd är hårdare än en kniv och kan därför klara repor och repor av vassa material. Detta dammfria och fingeravtrycksfria skärmskydd kan enkelt installeras med ett enda tryck. Efter installationen förblir skärmskyddet bubbelfritt under lång tid.

USP: Bättre noggrannhet på pekskärmen

Kolla in på Amazon

2. JETech

JETech är ett av de ledande varumärkena i världen av iPhone-tillbehör. Detta skärmskydd är designat för iPhone 6 Plus och 6s Plus. Detta skärmskydd har en rund kant för att ge dig problemfri åtkomst till din telefonskärm. Detta täcker dock inte telefonskärmen helt. JETech har använt 0,33 mm tjockt, härdat glas av hög kvalitet med rundade kanter.

JETech är känt för att tillverka skärmskydd med extremt hög hårdhet; denna produkt har 9H hårdhet, vilket är hårdare än en kniv. Förutom dess hårdhet kommer du att älska dess förmåga att hålla telefonens skärm dammfri och fingeravtrycksfri.

USP: Mycket lyhörd

Kolla in på Amazon

3. amFilm

Det som skiljer amFilm skärmskydd är hög transparens - 99,9% tydlighet vilket ger fantastisk tittarupplevelse. En annan mycket viktig egenskap hos detta härdade skärmskydd är bara 0,3 mm tjocklek vilket ger hög respons. På grund av släta kanter installeras den perfekt och erbjuder helskärmsskydd. Industriens standardhårdhet i kombination med oleofob beläggning hjälper till att förhindra repor och smuts.

USP: HD-klarhet

Kolla in på Amazon

4. Witkeen DEFENSLIM

Witkeen DEFENSLIM skärmskydd erbjuder HD-klarhet som förbättrar tittarupplevelsen. Den exakta utskärningen och de runda kanterna gör att den passar perfekt. Med en tjocklek på 0,33 mm är det ett av de tunnaste skärmskyddet. Det låter inte fingeravtryck eller fläckar skada dess känslighet. Eftersom du är väldigt smidig kan du njuta av att använda 3D Touch på din iPhone 6s Plus.

USP: Slagfast

Kolla in på Amazon

5. Mr. Shield

Om du lever ett energiskt liv behöver du ett tillförlitligt skydd för din premium-iPhone. Mr. Shield har använt ballistiskt glas som skyddar din telefonskärm mot höga slag och repor. Detta HD-skärmskydd har en exakt laserskuren härdat glas som är polerat för att få rundade kanter.

99,99% HD-klarhet är ditt pass för att njuta av visuellt innehåll och uppleva pekskärmsnoggrannhet. Mr. Shield har använt 100% bubbelfria kisellim för att tillverka detta 9H hårdbelagda skyddande skydd.

USP: Silikonlim

Kolla in på Amazon

6. Foxx Electronics

Foxx Electronics har alla kvaliteter att betygsättas som ett av de finaste skärmskyddet. Funktioner som industristandard hårdhet och HD-klarhet gör detta skärmskydd mycket användarvänligt.

De släta kanterna och den exakta utskärningen hjälper den perfekt att installera på skärmen; tillhandahålla det nödvändiga skyddet från grunden. Ytan är mycket lyhörd för beröring. Förmågan att hålla bort fingeravtryck gör att den kan behålla sin högsta funktion under lång tid.

USP: Bubbelfri installation

Kolla in på Amazon

7. Manto

Med smala kanter passar Manto sömlöst på pekskärmen. Tack vare den oleofoba beläggningen förhindrar skärmskyddet smuts och fingeravtryck.

Den höga responsen säkerställer att du känner dig bekväm när du använder enheten. När det gäller skydd mot repor har skärmskyddet industristandardhårdhet för att hålla skrapor borta. Slutligen kommer Manto i dubbla förpackningar.

USP: Fingeravtrycksbeständigt

Kolla in på Amazon

8. Tech Armor

Tech Armors PET-filmpaket för iPhone 6 / 6s Plus är ett 3-pack skärmskydd. Tech Armor-produkter är vanligtvis kända för kraftigt skydd.

Den här har specifikationer som en skyddsfilm med 5 lager. Det är fortfarande inte en kraftig artist: repor, damm, oavsiktliga stötar och mindre droppar hanteras bra.

USP: Mycket lyhörd

Kolla in på Amazon

9. DIGITWHALE

“DIGITWHALE” har alla kvaliteter för att vara en pålitlig försvarare för pekskärmen. Den enda funktionen som gör den imponerande är den böjda kanten.

Med de exakta utskärningarna och de mjuka kanterna erbjuder skärmskyddet helskärmskydd. Den 99% höga transparensen ger förbättrad betraktningsvinkel, medan den oleofoba beläggningen förhindrar fläckar och smuts. Dessutom kan 9H-hårdheten slåss ut även de otäcka reporna.

USP: Släta böjda kanter

Kolla in på Amazon

10. MagicGuardz

Sportig kolfiberkant, MagicGuardz är utformad för att passa fläckfritt på skärmen. Den färgade ramen kompletterar den ursprungliga designen på din iPhone.

Med det högkvalitativa härdat glasmaterialet är skärmskyddet tåligt. Därför har pekskärmen ett tillförlitligt skydd från grunden.

Dessutom kan du välja MagicGuardz i fyra färgalternativ inklusive svart, guld, vitt och rosaguld.

USP: Kolfiberkant

Kolla in på Amazon

Det är allt, kompis!

Poängen

Så vilket skärmskydd väljer du för att skydda pekskärmen på din iPhone och varför? Låt oss veta namnet på ditt favoritskärmskydd i härdat glas och den kvalitet du gillar mest i det.

Det finns tre viktiga kvaliteter som HD-klarhet, hög respons och nödvändigt skydd från grunden som gör dessa skärmskydd mycket användarvänliga. Dessutom erbjuder de en bubbelfri installation.

Du vill titta på:

  • Bästa plånboksfodral för iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus Bumperfodral
  • Bästa iPhone 6s Plus Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone 6s Plus Folio-fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found