Blogg

Bästa Reddit Client iPhone- och iPad-appar 2021

Det finns många Reddit-klienter för iPhone. Men dessa tio appar sticker ut som de mest tilltalande Reddit-klienterna för iPhone, som jag har sett / använt någon gång. Så om du vill göra din upplevelse av att använda Reddit mer smidig segling, bör du ge dessa appar en chans att visa sitt värde. De är funktionsrika och utformade för att passa smart med den officiella appen. Låt oss dyka framåt för att ta reda på den bästa Reddit-appen för din iOS-enhet!

1. Apollo

Apollo är allmänt rankad som den bästa Reddit-klienten och kan hålla dig i takt med allting-Reddit. Det jag gillade mest i den här appen är den speciella medievisaren som låter dig komma ikapp med alla de senaste GIF-filerna, hetaste videorna och albumen.

Det flikiga gränssnittet gör det ganska enkelt att navigera, medan de anpassningsbara gesterna säkerställer att du har en förbättrad användarupplevelse. Det finns Safari-visningskontroll som gör att du enkelt kan bläddra i artiklar och länkar.

Och ja, den har också mörkt läge för att låta dig använda appen bekvämare på natten och skydda dina ögon från att anstränga dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. narval

När det gäller att låta dig använda Reddit med mer elegans är "narwhal" lika bra som alla toppklienter. Vad jag verkligen tycker om det är en möjlighet att låta dig surfa Reddit snabbt med gester. Med bara ett enkelt svep kan du omedelbart rösta och kommentera alla inlägg. Kolla snabbt in eventuella subreddits. Du har också möjlighet att dölja och spara länkar till Reddit-konto.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. BeaconReader

Med “BaconReader” kan du hålla reda på allt trendigt innehåll i Reddit. Appen låter dig även lägga in länkar, skicka bilder och kommentarer med lätthet. Du kommer också att kunna rösta och nedrösta innehåll.

Dessutom har appen stöd för flera konton. Så om du använder mer än ett konto kan du växla snabbt mellan dem. Ännu bättre, du kommer att bokmärka en subreddit för att komma åt den lätt senare.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Skjut för Reddit

"Slide" verkar vara en skicklig Reddit-klient för iOS. Vad som har krävt min uppmärksamhet i den här appen är det snygga gränssnittet med många anpassningsalternativ. Det betyder att du perfekt kan finjustera det så att allt du vill komma åt är lättillgängligt.

Bilden har en läs-det-senare-funktion som låter dig släppa dina artiklar på en plats där du kan komma åt dem när det passar dig. Den synkroniserar automatiskt alla subreddits och kommentarer, så att du kan komma ikapp med dem även offline.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Beam för reddit

Jag har hittat “Beam” en anständig Reddit-klient. Appen gör det mycket lättare för dig att ta en titt på det senaste innehållet. Och med stöd för flera konton gör det att du kan växla mellan dem sömlöst.

Vill du inte att någon ska stöta på din Reddit-konversation? Inga problem, du kan låsa appen med hjälp av ett lösenord för att hålla nyfikna ögon borta. Dessutom finns det också ett nattläge som gör det bekvämare för dina ögon att bläddra i innehållet på natten.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Läsare för Reddit

Readder är en Reddit-klient på steroider. Appen har en lång lista med funktioner som ger dig möjlighet. Du kan göra alla grundläggande Reddit-uppgifter som att visa dina flöden, förhandsgranska artiklar, filmer, bilder och följa kommentarer och diskussioner etc.

Appen har flera unika funktioner som stöd för flera Reddit-konton, lösenordskydd, nattläge, läsarläge för uppslukande helskärmsläsning, repostfinder, sidofält för naturligt enhandsval av subreddits och mer.

Appen är väldigt flytande att använda och ett perfekt sätt att njuta av din Reddit-upplevelse.

Pris: Gratis (Premium: $ 2,99)

Ladda ner

7. Antenn

Antennklienten ökar din användarupplevelse enormt med Reddit. Du kan enkelt rösta, nedrösta, spara, kommentera etc. Beroende på ditt behov har du möjlighet att ställa in standardwebbläsaren till Safari eller Chrome. Med lösenordslås kan du ge ditt konto mer säkerhet. Pro-versionen ($ 2,99) av appen har nattläge så att du kan använda appen bekvämt på natten eller i svagt upplysta miljöer och möjlighet att dölja lästa objekt.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Komet för reddit

Även om Comet kanske inte är lika populär som några av de noterade namnen som nämns i den här sammanställningen, har den alla funktioner som gör redditing bekvämare och roligare. Appen erbjuder ett enkelt sätt att hantera subreddits och konton. Dessutom ger det också möjlighet att filtrera sökning så att du snabbt kan komma åt önskade saker.

Gränssnittsmässigt tror jag att Comet känns ganska bekant. En av mina favoritfunktioner i den här appen är den praktiska medievisaren som låter användare slinga GIF och titta på videor utan att behöva lämna appen.

På anpassningsfronten erbjuder appen över 30 inställningar så att du kan finjustera allt i linje med din smak. Och med de fem tilltalande teman, inklusive vitt, mörkt, svart, blått och sepia som erbjuds, gör det också att du kan gräva upp gränssnittet så att dina ögon känns bekväma när du surfar på innehållet.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. ReSurfer för Reddit

Den minimala utformningen av denna app gör att den sticker ut för att möta varje Redditors behov. Du kan göra mycket med det, som att bläddra igenom dina prenumerationer, följa nya grupper, skapa inlägg, svara, kommentera etc.

Dessutom har denna klientapp designats för att vara helt anpassningsbar, från innehåll och sorteringspreferenser till varje inläggs storlek. Det finns också en varierad samling teman för en personlig touch.

Pris: Gratis

Ladda ner

Och det är det, folkens!

Vad är din favorit?

Jag hoppas att du har gillat alla dessa Reddit-klienter. Det skulle vara trevligt att veta din feedback om dem. Finns det inte någon av dina favoritappar i den här listan? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du vill också ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa nyheterna appar för iPhone och iPad
  • Facebook-alternativ för iPhone och iPad
  • Bästa WhatsApp-alternativ för iPhone
  • Bästa läs-senare-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found