Blogg

Bästa iPhone 6s / 6s Plus dockningsstationer med högtalare 2021

iPhone 6s och 6s Plus släpptes med funktioner med funktioner för en månad sedan. Det ses ofta att när en ny enhet släpps letar användarna efter tillbehören för att ta användarupplevelsen till nästa nivå. Med tanke på behovet av detta har vi idag några spännande dockningsstationer med inbyggda högtalare för iPhone 6s och iPhone 6s Plus. Med dessa dockningsstationer kan du ladda din iPhone och samtidigt lyssna på dina favoritspår. Så att du inte får vänta längre, här är listan över de 5 bästa iPhone 6s / 6s Plus-dockningsstationerna med högtalare precis för dig:

1. DPNAO

DPNAO förinställer en dockningsstation som har Apple MFI-certifiering. Utrustad med en blixtkontakt kan du snabbt placera din iPhone på toppen för att ladda och synkronisera din enhet.

Dockningsstationen har 20 förinställda stationer att spela låtar från. Detta dockningsstativ med högtalare pryder den vackra LED-skärmdisplayen som har knappar för kontroll. Missa inte den dammsäkra skjutdörren, som kan dölja dess docknings- och touch-tangentkontrolldesign.

USP: Dammtät skjutdörr

Kolla in på Amazon

2. iHome iWBT400

iHome är en högsta ledare inom dockningsstationer. Denna iWBT400 är ett dubbelt Bluetooth-laddningsstativ som även kan ladda din Apple Watch. När du väl har anslutit din iPhone till dockan kan du enkelt styra musikstreaming och inkommande samtal. Instrumentpanelen lyser med några knappar för att prata, avsluta samtal, snooze, dimmer, alarmåterställning, volym upp / ner och andra.

Dockningsstället är byggt med en personlig röstdriven musikassistent-app, som heter Melody. Du kan använda den här musikassistenten för att kontrollera dockan.

USP: Röstdriven musikassistent-app

Kolla in på Amazon

3. Tryck på Play

Press Play ger en unik design till denna dockningsstation med högtalaren. Du kan ladda fyra iOS-enheter samtidigt. Det finns en blixtkontakt för iPhone / iPad; ett magnetiskt laddningsställ för din Apple Watch; och två USB-kortplatser på basen på denna dockningsstation.

Tillsammans med denna dockningsstation inkluderar Press Play trådlös BeatDROP-högtalare som ger överlägset ljud. Med det magnetiska laddningsstället kan du sätta klockan i nattduksläge.

USP: Laddar fyra enheter

Kolla in på Amazon

4. iHome iPL23 Stereo

iHome iPL23 laddningsstation för stereoljus är ännu en kraftfull enhet som stöder iPhone 6s, iPhone 6s plus och några äldre modeller. Funktionerna i iPL23 är inte annorlunda jämfört med ovanstående.

Den enda skillnaden du kan observera är produktens design och utseende. I så fall ser det snyggare ut, åtminstone för mig.

Vila är på dig för att köpa den bästa. För inomhusbruk är detta perfekt, men om du reser i en bil och vill ladda din iPhone rekommenderar jag starkt att du tittar på iPhone 6s och 6s Plus billaddare nu!

USP: High-Fidelity-högtalare

Kolla in på Amazon

5. VELOR

VELOR har täckt alla baser för att vara ett fint laddningsställ som också kan fungera som en robust högtalare. Utrustad med utmärkt ljudkvalitet, säkerställer det att din musik kan spänna dig helt. FM-radiomottagare med 20 förinställda radiostationer låter aldrig din musiktid gå ur spår.

Touch-tangentkontrolldesign med bakgrundsbelysning gör att du enkelt kan finjustera din musik. Funktionen för dubbla larm och vilotimer förbättrar dess funktionalitet ytterligare. Tack vare den solida konstruktionen av miljöplast har den förmågan att uthärda små stötar och hålla länge.

USP: Touch-tangentkontrolldesign med bakgrundsbelysning

Kolla in på Amazon

6. LumiCharge

LumiCharge erbjuder en komplett laddnings- och musiklösning. Denna laddningsdocka är utrustad med en Bluetooth-högtalare, väckarklocka, universell dockningsstation, trådlös laddare, 2 USB-portar, AUX och en display med datum, tid och temperatur. Placera den på nattduksbordet och docka din iPhone på den här stationen.

På baksidan finns ett hjul som hjälper dig att byta laddningsplugg på framsidan. Det finns tre laddningspluggar tillgängliga: USB typ C, Lightning för din iPhone och Micro USB. Träfinishen förbättrar utseendet på denna docka, som kan användas som en heminredning. Du kan också köpa den här produkten för att ge någon du älskar.

USP: Träfinish

Kolla in på Amazon

7. iHome iPL23

Efter att ha provat iHomes docka kan jag säga att du skulle hitta dess erbjudande upp till märket. Och dess iPL23 har kvaliteterna att smälta på iPhone och också leva upp din musiktid.

När vi pratar om ljudkvaliteten är det mer än tillräckligt bra för att underhålla dig tack vare Reson8-högtalarkamrarna. Kolla in FM-radio med 6 stationers förinställda minne som hjälper dig att njuta av dina favoritradioprogram.

Den justerbara sömntimern kan ge mer krydda till mixen. För att inte tala om den dubbla väckarklockan som håller dig synkroniserad med det snabba livet.

USP: Reson8 högtalarkammare

Kolla in på Amazon

8. Hemtid

För att vara ärlig är den största anledningen till att jag har valt ut Homtime möjligheten att kryssa för de flesta viktiga rutorna. Dessutom kommer det till ett konkurrenskraftigt pris. Så du får en bra iPhone-docka med Bluetooth-högtalaren utan att bryta banken.

När det gäller design ser dockningsstationen kompakt ut och håller din iPhone stadigt för bekväm handsfree-användning. Du kan använda de dubbla USB-portarna för att starta två enheter samtidigt.

De dubbla högpresterande drivrutinerna levererar anmärkningsvärd ljudkvalitet, medan den digitala FM-radion låter dig lyssna på dina favoritprogram. Dessutom finns det också ett AUX-uttag som gör att du kan ansluta dockan till vilken ljudenhet som helst.

USP: Dubbla högpresterande drivrutiner

Kolla in på Amazon

9. Tyler

Tylers laddningsdocka är enkel i design. Du kan ladda din iPhone via USB-port och ansluta enheten via Bluetooth. Därefter kan du spela din favoritmusik på högtalaren medan din iPhone laddas. Om du inte vill ansluta din enhet trådlöst, använd AUX Line-in för att spela musik.

Två högtalarsystem skickar ut hela ljudet; du kan göra en liten fest till dina vänner och njuta av högkvalitativa ljudeffekter. Du kan justera den mjuka LED-väckarklockan för att undvika ögonbelastning.

USP: Twin-högtalarsystem

Kolla in på Amazon

10.  Philips

Du bör alltid ge en produkt från ett välkänt företag som Philips en tanke innan du nollställer det önskade alternativet. Jag hittar den här dockningsstationen upp till märket från olika aspekter.

Först och främst fungerar dockan effektivt för att starta din iPhone säkert. Om ljud, jag tycker att det är anständigt (med tanke på det överkomliga priset $ 25,99). Den har också en inbyggd mikrofon så att du kan ringa handsfree.

Dessutom gör tillägget av dubbelt larm och vilotimer denna docka till ett av de bättre alternativen.

USP: Inbyggd mikrofon

Kolla in på Amazon

Sammanfatta!

Så njut av musik medan du laddar din iOS-enhet. Med den överlägsna ljudkvaliteten kommer dessa dockningsstationer med högtalare att förbättra din musikupplevelse. Vilken dockningsstation väljer du för din iPhone? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske vill kolla in:

  • Bästa iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 7/7 Plus billaddare
  • iPhone 7/7 Plus Power Banks
  • Bästa iPhone 7/7 bilfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found