Blogg

Bästa jul tapetappar för iPhone och iPad [Utgåva 2020]

Det är säsongen att vara jolly, och varför inte lägga till den festliga glädjen på din iPhone-skärm också? Holiday-tema tapeter kan ge ett leende i ditt ansikte och hjälpa dig att hålla dig positiv varje gång du tittar på din telefon. Dessutom ser de vackra ut och finns i ett brett utbud av mönster. Kanalisera den festliga andan med dessa bästa jul tapetappar för iPhone och iPad.

 1. Bakgrundsbilder True 4K och Full HD
 2. Everpix Cool Wallpapers HD 4K
 3. 10000+ Bakgrundsbilder och teman
 4. ZEDGE bakgrundsbilder
 5. Bakgrundsbilder HD
 6. Levande bakgrundsbilder och bakgrunder +
 7. Jul Bakgrund: Xmas
 8. Jul HD bakgrundsbilder
 9. Nytt år HD bakgrundsbilder
 10. Jul bakgrundsbilder och foton

1. Bakgrundsbilder True 4K och Full HD

Här är en tapetapp som kommer att tjäna dig bra inte bara under semestern utan hela året, tack vare ett brett utbud av kategoriserade tapeter. Bilderna är av hög kvalitet, estetiskt tilltalande och underbara. Det finns många att välja mellan som passar din stil perfekt.

Nya bilder läggs till varje dag, och många är exklusiva för appen så att du inte hittar dem någon annanstans. Bortsett från den massiva gratis samlingen finns det några bilder där du kan titta på en video för att få tillgång till tapeten.

Pris: Gratis (Wallcraft PRO 1 månad - $ 0,99)

Ladda ner

2. Everpix Cool Wallpapers HD 4K

Här är en utmärkt app för att lägga till några positiva vibbar på din telefonskärm och uttrycka dig med unika, fantastiska bakgrunder. Det finns något för alla, från jul till andra helgdagar och kategorier som natur, bilar etc.

Varje tapet har valts noggrant så att det passar din telefonskärm perfekt. Nya bilder läggs till varje dag och det finns tusentals helt gratis 4K-, Retina- och HD-bakgrundsbilder.

Pris: Gratis (Everpix Premium Week - $ 1,99)

Ladda ner

3. 10000+ Bakgrundsbilder och teman 

Är du redo att lägga till festlig skönhet på skärmen? Kolla in de levande bakgrundsbilderna i den här appen som låter dig anpassa din enhet efter ditt hjärta.

Vidare finns det massor av levande bakgrundsbilder som animerar din skärm med spektakulära tidsförloppslandskap, söta husdjur, hypnotiska mönster och mer. Förutom semester teman finns det många andra bra alternativ som kommer att hålla din iPhone unik, oavsett säsong.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Ladda ner

4. ZEDGE bakgrundsbilder

Kolla in denna topp tapet app för jul, helgdagar och alla andra tillfällen. Det finns massor av vackra bilder som är gratis och enkla att ladda ner och applicera på din skärm. Den innehåller också ikonpaket för att anpassa skärmen ytterligare.

Bläddra i kategorier med tusentals högupplösta bakgrundsbilder som stöds av näthinnan som täcker allt från semesterperioden till djur, abstrakta mönster och mycket mer. Du kan också få musik, videor och ringsignaler i samma app.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

5. Bakgrundsbilder HD

Här är en väletablerad tapetapp som har imponerande kvalitetsbilder och ingen invasiv adware. Sökfunktionen fungerar fantastiskt för att ge dig precis vad du letar efter, oavsett om det är bakgrundsbilder med jultema eller något annat.

Du kan ladda ner så många bilder du vill utan att behöva gå pro eller premium, vilket är sällsynt med HD-tapeter. Dessutom läggs minst 200 nya bilder till varje dag för att hålla sakerna fräscha och vackra.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Levande bakgrundsbilder och bakgrunder +

Oavsett om det är julgranar och vinterunderland o akvarier, korallrev med hajar, eldstäder, ljusljus, vackra stränder, landskap, geometriska mönster etc., den här appen har allt.

Svep mellan bakgrundsbilderna och spara de du vill använda i ditt fotobibliotek, varifrån du kan ställa in dem som bakgrundsbilder. Grafiken och rörelsen är vacker att titta på, vilket gör att den här appen sticker ut tillsammans med bilderna.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

7. Julbakgrund: Xmas

Här är en exklusiv jultapetapp för din iPhone och iPad som har fantastiska foton i HD-kvalitet. Det är det perfekta valet att anpassa din startskärm med festliga bilder som får dig till semestern.

Från ljus, Santa och träd till vinterskärmar, positiva citat och mer, det finns något att tilltala alla. Fira glädjen och värmen under säsongen med vackra tapeter som kommer att värma ditt hjärta och få ett leende i ansiktet.

Pris: Gratis ($ 4,99 för att låsa upp alla bakgrundsbilder)

Ladda ner

8. HD-bakgrundsbilder för jul

Få bilder i full HD för att pryda din skärm som både jul- och Halloween-bakgrundsbilder. Appen ger också en julnedräkning för att verkligen få dig på stämningen för semestern.

Vidare kan du till och med använda den här appen för att dela dina julönskningar på sociala medier som Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Pinterest, E-post, etc. Det bästa är att appen är helt gratis och erbjuder ett brett utbud av semester-tema bakgrundsbilder.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Bakgrundsbilder för nyår HD

Kom in på humör för glada nya början med denna nyårstematiska tapetapp för din iPhone och iPad. Detta kommer säkert att lägga till något speciellt på din skärm från inspirerande citat och önskningar till fantastiska bakgrunder och unika bilder.

Det finns också en nyårsnedräkning för att få dig på humör att festa! Appen kommer också till din räddning när du vill skicka säsongshälsningar till dina nära och kära genom att tillhandahålla ett stort utbud av gratis festliga citat och bilder.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Julbakgrunder och foton

Känn Xmas-vibbarna och lägg till något speciellt på din startskärm med den här appen. Från semesterdekorationer till snögubbar, träd och mer, du kan välja från en omfattande katalog med högupplösta bilder för att leva upp din skärm.

Bland de många alternativen finns mönster, abstrakta konstverk, utsökta foton och mer, allt i signaturfärgerna rött, vitt, guld och grönt. Det kommer att vara omöjligt att inte känna sig varm och suddig varje gång du tittar på din skärm.

Pris: Gratis ($ 2,99 för att ta bort annonser)

Ladda ner

Välj ut några fantastiska julbakgrundsappar just nu!

Så är du redo för semestern? Låt oss veta dina favoritappar för Xmas-tapeter i kommentarerna nedan. Och om du har en Apple Watch, kolla in de bästa urtavlorna med jultema.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa tapetappar för iPhone
 • Vinterbakgrunder för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found