Blogg

Bästa iPad Air Sleeves 2021

IPad-fodralet är förmodligen den enklaste lösningen för att skydda din iPad Air, placera den i något säkert och bära den säkert. Ett iPad-fodral är inte det säkraste fodralet, men det är det bekvämaste. Det finns en rad ärmfodral för iPad som finns på marknaden. Några av dessa är den traditionella hylsan - enstaka, håll iPad, och det handlar om det. Vissa går bortom och låter dig lägga lite mer i ärmen.

1. TOPHOME

TOPHOME uppvisar en ganska sofistikerad design. Skuren av ullfiltmaterial av högsta kvalitet, det är extremt mjukt.

Med slät inredning kan hylsan tåla stötar och även skydda din bärbara dator från grunden. På grund av materialet och den snygga konstruktionen kan det hålla länge.

Det finns två fickor så att du kan hålla alla dina enheter perfekt organiserade. Dessutom erbjuder ergonomisk profil förbättrat grepp som gör det bekvämt att hålla.

USP: Sofistikerad design

Kolla in på Amazon

2. AmazonBasics

Om du är ute efter en mycket prisvärd men ändå ganska bra surfplatta, bör du inte missa AmazonBasics. Den har en formanpassad design och knäpps runt iPad obefläckat. Den toppladdade blixtlåset ger dig enkel åtkomst till din surfplatta.

Trots att den har en tunn struktur kan den skydda din iPad Air från stötar och skräp. Tillgången till fem älskvärda färgalternativ som svart, blå, grå, marin och lila hjälper dig att välja en fin tillgång för din enhet. Dessutom finns AmazonBasics i flera storlekar inklusive 13,3 och 15,6 tum som du kan köpa till din MacBook Pro.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

3. Lacdo

Den kvalitet som står för Lacdo är den stötsäkra designen. Hylsan är huggen i neoprenmaterial av högsta kvalitet som hjälper den att motstå stötar och även försvara din enhet mot skrapning.

Det motstår också vatten för att säkerställa att den bärbara datorn har önskat skydd. Den har en extra ficka på framsidan där du kan lagra saker som laddare och hörlurar.

Den övre dragkedjestängningen gör att du kan stänga ärmen säkert. Dessutom kommer Lacdo i fyra färger som svart. Svart / grön, svart / röd, svart / lila.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

4. Bear Motion

Det som har lockat mig i "Bear Motion" är den raffinerade designen. Omslaget är tillverkat av mjukt PU-läder och har en otroligt tunn profil. Med mikrofiberinredningen skyddar den din iPad från grunden.

Slätt exteriör ger förbättrat grepp, vilket gör det bekvämare att hålla iPad Air. Öppen design gör att du enkelt kan installera och ta bort surfplattan. Dessutom finns Bear Motion i två imponerande färger: svart och brunt.

USP: Mjukt PU-läder

Kolla in på Amazon

5. Tom Bihn Cache

Tom Bihn Cache är utformad för både iPads och bärbara datorer. Specifikationerna inkluderar mjuk borstad trikåinredning och polyester exteriör. Skumdynan ger en mjuk plats för din iPad Air, samtidigt som du skyddar surfplattan mot oavsiktliga fall och skrapor.

Välj rätt storlek från beställningen så har du en högkvalitativ ärm till din iPad som passar snyggt till gadgeten.

USP: Mjukt borstad trikåinredning

Kolla in på Tombihn.com

6. Tomtoc

Tomtoc ser elegant ut i tvåfärgad design. Integrationen av högkvalitativt karamelläder, kolfilt exteriör och mjukt filtinredning förstärker dess hållbarhet. Det är fullt kapabelt att erbjuda det nödvändiga försvaret till iPad mot oavsiktliga fall.

Magnetluckan låter dig stänga ärmen säkert. Den har också en extra ficka så att du kan behålla hörlurar eller laddare. Bortsett från detta kommer Tomtoc i flera storlekar, så du kommer också att kunna välja den för din MacBook Pro.

USP: Karamelläder av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

7. MoKo

Om du älskar retrodesignen kommer du att hitta MoKo mycket imponerande. Den är gjord av filtmaterial av hög kvalitet. Med den släta ytan har du det väsentliga greppet medan du håller hylsan i dina händer.

Tillsatsen av syntetläder krok och ögla stängning gör att du kan fästa hylsan ordentligt. Mjukt interiör gör det möjligt att motstå oavsiktliga fall. Du har tre extra fickor för att hålla alla dina artiklar strömlinjeformade. Slutligen kan du välja MoKo-ärm i två färger: ljus och mörkgrå.

USP: Bedårande retro design

Kolla in på Amazon

8. ProCase

Som namnet så är funktionaliteten! Om professionell design tilltalar dig kommer ProCase inte att ha svårt att fånga din uppmärksamhet.

Innehållet med mikrofiberinredning har fodralet tillräckligt med styrka för att hålla din surfplatta skyddad från grunden. Inbyggd pennhållare säkerställer att din Apple Pencil förblir säker.

Det finns också en plats som låter dig lagra dina kreditkort. Dessutom har du fyra iögonfallande färger som rött, svart, mintgrönt och brunt att välja mellan.

USP: Executive design

Kolla in på Amazon

9. JMSHOW

Den här är speciellt utformad för människor som älskar den snygga designen. Den snäpper perfekt runt surfplattan. PU-läderkonstruktion berikas av snyggt hantverk.

Inbyggd mjuk interiör, det ger extra vård till din iPad Air. Tack vare den mjuka texturerade ytan känns utsidan snyggt och ger också bättre grepp. Slutligen kan du välja “JMSHOW” i tre snygga färger som svart, brunt och gult.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

10. Dockem iPad Air Sleeve

Dockem iPad Air-fodral har en tunn profil. Det är en syntetisk läderhylsa. Det finns inga fästen eller bälten för att hålla iPad säkert inuti, men den har en mycket tunn profil som passar perfekt till iPad Air.

Med Dockem har du ett professionellt utseende som passar alla företagsmiljöer (till skillnad från få svarta eller färgade ärmar som uppvisar ett coolt utseende). Dessutom är den tillgänglig inte bara för iPad Air utan också för äldre iPad-modeller och iPad mini.

USP: Mjuk mikrofiberfilt

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Förhoppningsvis har du lyckats hitta en perfekt partner för din MacBook Air. Vill du berätta något om ditt favoritfall? Låt oss dessutom berätta om de egenskaper som du har funnit beundransvärd i den.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa MacBook Pro-fodral
  • Bästa MacBook Pro-väskor
  • MacBook Pro / Air-stativ
  • Bästa iPad Pro-stativ
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found