Blogg

Bästa iPhone 7 och iPhone 7 Plus billaddare 2020

Efter månader av väntan är iPhone 7 och 7 Plus ute. De senaste iPhonesna har fått ett aldrig tidigare skådat välkomnande från fansen i förhållande till prognosen! Efter att ha tagit en ny iPhone vet jag att du utforskar alla möjliga alternativ som plånboksfodral, stötfångarfodral, skärmskydd, batterifodral och mer. Vad sägs om att köpa en mycket effektiv billaddare till din iPhone 7? Om du vill ladda din smartphone när du är på språng kan det vara till stor hjälp.

# 1. Anker PowerDrive Lightning

Anker PowerDrive Lightning är exceptionellt kompakt och erbjuder höghastighetsladdning. Det kan smörja din smartphone med laddningshastigheten på 2,4 ampere. Tillverkad av högkvalitativa material tillsammans med kvalitetschips och kretsar, det ger den säkerhet du behöver för din enhet under laddning.

Billaddaren är CE- och FCC-certifierad vilket gör den mycket säker och pålitlig. Den levereras med en 3ft-blixtkabel så att du kan byta enhet bekvämt i bilen. Det högkvalitativa materialet och den solida konstruktionen hjälper det att hålla längre.

USP: Inbyggt skydd för kortslutning

Kolla in på Amazon

# 2. AmazonBasics

AmazonBasics är ett av de mest pålitliga varumärkena när det gäller iPhone-tillbehör. Denna billaddare från AmazonBasics har fyra portar med 48 Watt-kontakter för att driva på fyra av dina enheter medan du är på språng. Med sin enhetsdetekteringsteknik levererar denna billaddare den snabbaste möjliga hastigheten till din iPhone och iPad.

Du får upp till 2,4 ampere per port eller 9,6 ampere totalt. Eftersom AmazonBasics billaddare erbjuder ett inbyggt säkerhetssystem skyddas dina iPhones och iPads mot problem med överbelastning, kortslutning och överspänning.

USP: Stickkontakt med fyra portar

Kolla in på Amazon

# 3. BitTrendx

BitTrendx har gått en extra mil för att tillfredsställa sina kunder med sin unika iPhone-billaddare. Till skillnad från andra billaddare har den en inbyggd 1,2 meter snabb blixtkabel som gör att du kan ladda din iPhone även när du sitter på baksätet.

Denna billaddare har också en extra USB-port, så att du kan ladda två enheter samtidigt. Båda - kabeln och USB-porten - levererar maximal uteffekt på 2,4 A för att snabbt ladda dina iPhones.

USP: 1,2 meter blixtkabel

Kolla in på Amazon

# 4. Meagoes

Här är en utmärkt billaddare som levereras med en MFI-certifierad blixtkabel för att ladda din iPhone. Den har dubbla USB-portar så att du samtidigt kan ladda två enheter samtidigt.

Dessutom skyddar den mot överladdning eller överhettning för att hålla dig säker. Den är kompakt och lätt att hålla i bilen under alla tider när du behöver kraftförstärkning.

USP: Kompakt storlek

Kolla in på Amazon

# 5. GemDox

När du får en billaddare som är Apple MFi-certifierad råder det fortfarande lite tvivel om dess förmåga att ladda dina iPhones och iPads. GemDox billaddare, aktiverad med den snabbaste laddningstekniken, kan ladda två enheter samtidigt. Medan du laddar din enhet får du inget felmeddelande eftersom företaget har använt seriekabel.

Den superkompakta laddaren skapar inte en röra i din bil eftersom du kör dig någonstans. Enhetens detekteringsteknik identifierar din iPhone eller iPad och ger snabbast möjliga laddning.

USP: Säker och pålitlig

Kolla in på Amazon

# 6. AmazonBasics

AmazonBasics är en pålitlig satsning på alla aspekter. Med 4,8 A maximal effekt är den utrustad för att leverera varorna med aplomb.

Den har fullständigt skydd för att förhindra överladdning eller kortslutning. Billaddaren är kompatibel med ett antal iOS-enheter inklusive iPhone 7 och 7 Plus. Den lätta, kompakta designen gör att du kan bära den utan krångel. Slutligen kommer AmazonBasics i tre färger: svart, vit, svart / röd.

USP: Perfekt lindad blixtkabel

Kolla in på Amazon

# 7. Syncwire

Den här MFI-certifierade 24W-laddaren kan göra din enhet ännu snabbare än den ursprungliga. Kombinationen av blixtkabel och en extra USB-port i en enda adapter gör att du kan ladda två enheter samtidigt.

Vad som gör att den sticker ut från andra är dess töjbara sladd, som kan förlängas upp till 1,2 m om den dras tätt. Det är säkert att använda tack vare polykarbonatdesignen och den inbyggda Smart IC som förhindrar överhettning och överladdning.

USP: Den vita LED-indikatorn

Kolla in på Amazon

# 8. Maxboost

Begåvad med möjligheten att ladda din iPhone på 2.0amp är det anständigt att leverera varorna i önskad takt. Den ultrabärbara designen gör att du kan bära den bekvämt.

LED-ringen tänds när du ansluter din iPhone för att göra det enkelt när du laddar enheten på natten. Den är kompatibel med vilken smartphone eller surfplatta som helst.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

# 9. Gembonics

Om du är en stolt ägare av iPhone och en iPad passar den här billaddaren perfekt. Den har en inbyggd MFi-certifierad kabel för att ladda din iPad, medan en extra USB-port för att ladda din iPhone. Den är kompakt i storlek, säker att ladda och smart nog för att upptäcka enheten och släppa ut optimal effekt kompatibel med den enheten.

Den inbyggda kabeln är 3 fot lång; tillräckligt för att personen som sitter på baksätet enkelt kan ladda enheten. Slutligen finns det två färgalternativ som passar din bils instrumentpanel - Vit och svart.

USP: Inbyggd MFi-certifierad kabel

Kolla in på Amazon

# 10. Ainope

Ainope tar med en mycket liten men ändå kraftfull billaddare för dina iPhones. Denna laddare smälter exakt med din bils cigarettändare och förblir bekväm med utloppets kant. Laddaren kan ladda två enheter samtidigt med full hastighet med 2.4A USB-port.

Om du lämnar andra billaddare kan Ainope ladda din enhet upp till 40% snabbare. Ainope har använt en avancerad aluminiumlegering för att göra denna laddare kraftfull och reptålig.

USP: Allt metallmaterial

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Både när det gäller att ladda din enhet med hög hastighet och ge den nödvändiga säkerheten från kortslutning eller över / lägre ström, dessa billaddare utmärker sig i att leva upp till märket. Eftersom de är relativt små, kan du enkelt bära dem. Vilken är den kvalitet du gillar mest i dessa billaddare? Dela din feedback i kommentarerna nedan.

Du kanske vill titta

  • Bästa iPhone 7 Plus batterifodral
  • iPhone 7 batterifodral
  • iPhone 7 bästa bilfästen
  • Så här laddar du snabbt iPhone och iPad (Ultimate Guide)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found