Blogg

Så här visar du alla foton som skickats / mottagits av meddelandeappen på iPhone eller iPad

Om du har haft en ganska visuell konversation med din vän genom meddelandena, kommer du troligen att skicka många foton. Chansen är att du kanske vill granska alla foton som du har skickat i en konversation.

Meddelanden-appen på iPhones, iPads och iPod Touch - erbjuder dig ett sätt att visa alla foton på ett albumliknande sätt. Låt oss kolla upp det!

Så här visar du alla foton du skickat eller fått genom meddelandeappen på iPhone eller iPad

Steg 1. Öppna Meddelanden- appen → Klicka på en konversation där du har utbytt många foton.

Steg 3. Tryck på Kontakt / Gruppnamn och sedan på ikonen “i” .

Steg 4. Bläddra ner och tryck på Se alla foton.

Här kan du se en lista över alla foton som utbyts i just den här konversationen. Du vill se skärmdumparna du bytte, tryck på fliken Skärmdumpar .

Listan fungerar precis som en fotoalbumlista. Du kan klicka på en bild för att visa den. Det finns delningsknappen för att dela bilden med någon via meddelanden eller e-post eller socialt. Du kan också lägga till bilden i din Photo Stream om du har anslutit ditt iCloud-konto.

För övrigt är det inte bara foton utan alla andra media som har delats. Alla multimediaobjekt som delas i konversationen - ett foto, en video, en ljudfil - listas här.

Precis som WhatsApp visar listan bara de mediefiler som är kopplade till konversationen du valt.

För de av er som har sett de stora "Övriga" uppgifterna när de ansluter sina iPhones och iPads till iTunes, utgör dessa mediefiler en stor del av det. I själva verket, om du ser en oroväckande stor ”Annan” del, kanske du vill ta bort hela konversationer (eller ta bort mediainnehållet i konversationerna genom att svepa). Det kommer att rensa en del (eller lite) av den andra informationen.

När du tar bort bilderna från din iPhone eller iPad påverkar det inte helt uppenbart konversationen i andra änden. Mottagaren (den andra personen) kommer att ha media intakt.

Det var allt tills vidare!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found