Blogg

Tunnaste iPhone X-fodral att köpa 2021

Vi har redan sammanställt en lång lista över de bästa smala fodralet för iPhone X. Men vi trodde att det skulle vara bättre att göra en separat samling av de tunnaste iPhone X, med tanke på hur mycket snygga fodral som älskas och uppskattas. Flaunting ultra-smal profil, det här är de tunnaste fallen på ett rättvist avstånd. Omslagen är dock tillräckligt bra för att skydda iPhone mot skrapning. Dessutom klickar de fast spotless med smarttelefonen, vilket gör en het matchning med telefonen. Tillräckligt beröm, låt oss dyka in för att utforska de tunnaste fallen för iPhone X!

1. Pitaka

Pitaka har gjort det här tunna fodralet med 100% Aramid Fiber, som ofta används vid tillverkning av rustningar, jetmotorer och rymdhantverk. Den är extremt tunn och lätt samtidigt, vilket ger tillräckligt skydd för din iPhone X från repor, normala fall och stötar. Eftersom den är tunn stödjer den också trådlös laddning.

Väskan är belagd manuellt med tre lager, vilket ger den ett elegant och elegant utseende medan du håller i händerna. Det finns också sju livfulla färger som passar färgen på din iPhone.

USP: Tillverkad av Aramid-fiber

Kolla in iPitaka

2. totallee

totallee är känd för att producera de ultra-snygga iPhone-fodralen. Med bara 0,02 tum tjocklek är den här enkelt ett av de tunnaste iPhone X-fodralen. Tillverkat av högkvalitativt polypropenmaterial, det här skyddet är extremt flexibelt och smutsigt lindat runt smarttelefonen.

Det halvtransparenta materialet säkerställer att iPhone kan göra sin närvaro elegant. Matt och frostat yta tillför mer charm till sin profil. Utöver funktionerna finns totallee i 8 snygga färger och levereras med 2 års garanti.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

3. TOZO

TOZO har en otroligt smal (0,35 mm tjocklek) profil som gör en fantastisk matchning med iPhone X. Skuren av halvtransparent material, det gör att smarttelefonen kan lysa elegant. Matt optisk struktur ger inte bara förbättrat grepp utan förhindrar också fingeravtryck.

Det finns en kameraring för att skydda den dubbla vertikala kameran från grunden. Eftersom väskan är så flexibel är den väldigt bekväm att installera och ta bort. Exakta utskärningar för kamera, port, högtalare ger det ett formanpassat utseende. Slutligen finns TOZO i två färger: svart och vitt.

USP: Matt optisk struktur

Kolla in på Amazon

4. ESR

ESR växer fram som ett av de ledande namnen inom iPhone-tillbehör. Detta tunna fodral för iPhone X är ett namn att trolla med eftersom varumärket har skapat det tunna fodralet som inte ger bulk med sin tjocklek på 1 mm.

Du äger en premium iPhone X och alla bör lära känna detta; för detta ändamål har ESR skapat ett kristallklart fodral som visar din iPhones ursprungliga stil.

USP: Extremt tunn

Kolla in på Amazon

5. Humixx

Humixx presenterar ett ultratunnt fodral som gör att din iPhone ser snygg ut. Det matta yttre ger dina fingrar en mjuk touch. Väskan är bara 0,5 mm tunn och därför kan du snabbt skjuta telefonen i fickorna.

En anmärkningsvärd egenskap hos detta fodral är matt yttersida material, som håller sin ursprungliga färg under lång tid och förhindrar att färgen bleknar bort. Humixx har använt lackfärgande lack som skyddar fodralets skönhet under lång tid och håller fingeravtryck borta.

USP: Anti-blekande lackbeläggning

Kolla in på Amazon

6. elago Origin Series

Detta avundsvärt tunna fodral från elago Origin Series är oöverträffat när det gäller att skapa en trevlig match med iPhone. Beredd med det finaste polypropenmaterialet, har styrkan att bekämpa skrapning. På grund av det högkvalitativa materialet kan den behålla sin elegans länge.

Den mjuka inre kärnan hjälper inte bara att den smyger runt iPhone sömlöst utan också motstår brott. Täckta knappar har bättre klick och är lätta att trycka på. Tidigare har elago Origin Series-fodral finns i fem färger som svart, röd, vit, jean indigo och mörkgrå.

USP: Högkvalitativt polypropenmaterial

Kolla in på Amazon

7. X-nivå

X-Level har designat detta tunna och lätta fodral exklusivt för iPhone X och iPhone Xs. Väskan lägger inte till bulk på din enhet och håller din telefon mer taktil. Även om du har tagit på dig skinnjeans kan du enkelt glida din iPhone i fickorna.

Rör vid fodralet och du kommer att uppleva dess flexibla TPU och matt yta; X-Level har använt ett mjukt material för att snabbt installera och ta bort fodralet. Strukturen i det här fodralet är så slät att när du håller telefonen inslagna i det här fallet, kommer du att skämma bort en babys hud.

USP: Slät konsistens

Kolla in på Amazon

8. CASEKOO

CASEKOO har skapat detta fodral för iPhone X; den är inte kompatibel med iPhone Xs, som pryder samma dimension som iPhone X har. Även om fodralet är tunt kan det uthärda chock med sitt premium flexibla TPU-material. Materialet ger dig också ett bekvämt grepp och en silkeslen känsla.

Materialet i detta fodral känns som en handske på din telefon eftersom den bara är 1 mm tjock. Genomskinlig rygg visar den verkliga skönheten i din iPhone X och du kan stolt visa din besittning för människorna omkring dig.

USP: Stötsäker stötfångare

Kolla in på Amazon

9. Spigen tunn passform

Om du letar efter ett mer funktionellt tunt fodral kan Spigen Thin Fit vara ett utmärkt val. Tillverkad med den förstklassiga PC: n och är reptålig. Med den släta ytan har du ett bättre grepp.

Den största höjdpunkten i detta fall är förmågan att arbeta med det magnetiska bilfästet. Därför kan du fästa den på ett bilfäste för att få bättre handsfree-upplevelse på enheten. Ännu bättre, Spigen Thin Fit finns i sex färgvarianter. På $ 11 är den här en hel del.

USP: Bilmonteringsstöd

Kolla in på Amazon

10. TORRAS kärleksserie

Kvaliteten som har charmat mig i TORRAS Love Series-fodral är det mjuka silikon yttre skalet. Den strukturerade ytan motstår inte bara nötning utan ger också det nödvändiga greppet så att du enkelt kan hålla enheten i handflatan.

En annan anmärkningsvärd kvalitet i detta tunna fodral är mikrofiberns inre som gör det möjligt att sprida stötar. Knappar är gjorda för att vara mycket smidiga för att ge taktil feedback. Tillgången på sju färgvarianter gör att du kan välja en fascinerande matchning för enheten. Dessutom finns Love Series med livstidsgaranti.

USP: Silikonmaterial av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det, folkens!

Din favorit?

Så, vilket av dessa fall kommer att kopplas ihop med din iPhone? Det skulle vara kul att veta namnet. Har jag missat att inkludera något snyggt tunn fodral i den här listan? Låt oss också veta dess namn.

Du skulle också vilja utforska dessa inlägg:

  • Bästa iPhone X-fodral
  • Bästa iPhone X plånboksfodral
  • iPhone 12 Mini tunna fodral
  • Tunna fodral för iPhone 12 och 12 Pro
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found