Blogg

Bästa hörlurar för iPhone 6s / 6s Plus år 2021

Den enda sak som spänner vår glädje i lycka och tröstar vårt hjärta i sorg precis som vår själsfrände är musik. För att hålla mig optimistisk genom tjockt och tunt och få ut det mesta av musiken elegant använder jag trådlösa hörlurar. De kvaliteter som jag föredrar att se i hörlurarna är förstklassigt brusreduceringssystem och högt stereoljud. Om jag talar sanningen har jag en speciell smak för de som har in-ear design. Baserat på alla dessa toppkvaliteter har jag tagit fram en distinkt lista över de bästa hörlurarna för iPhone 6s / 6s Plus.

1. LETSCOM

LETSCOM presenterar Bluetooth-hörlurar med högkvalitativt ljud. De här IPX7 vattentäta sportshörlurarna är perfekta för träning inomhus och utomhus. Over-ear-krokarna ger bättre stabilitet medan du kör eller joggar på löpband eller bana. De trådlösa hörlurarna finns i åtta livfulla nyanser och kan vara en perfekt present till någon du älskar.

Bland andra anmärkningsvärda funktioner är en stabil anslutning, handsfree-samtalskontroll, åtta timmars batteri, gelöratoppar etc. Du har full kontroll över samtalet när du ansluter din iPhone till hörlurarna; du kan spela och pausa musik, svara och avvisa samtal, justera volymer, hoppa över spår och göra mer.

USP: Åtta timmars musikspel

Kolla in på Amazon

2. SENSO

SENSO presenterar ett funktionsrikt Bluetooth-headset för dina iPhones. Bland de framträdande funktionerna erbjuder Senso upp till 9 timmars uppspelning, rent HD-ljud, IPX7 vattentät betyg, komfortgelhandtag, trasselfast kabel, trådlös upp till 30 fot, bekväm silikonpassning och mer.

Headsetet ger äkta HD Hi-Fi-ljud tillsammans med djup bas och kristallklar diskant. Senso har använt ett nytt och förbättrat litiumpolymerbatteri, vilket ger dig upp till åtta timmars musikspel och 240 timmars standby. Dess bullerdämpningsteknik CVC 6.0 levererar bara musiken och inget annat.

USP: HD Hi-Fi-ljud

Kolla in på Amazon

3. Mamamiya

Det kraftfulla batteriet för alla Bluetooth-headset ska inte mätas av hur länge enheten fungerar utan hur snabbt den laddas. Mamamiya har trådlösa Bluetooth-headset som kan laddas på bara två timmar, och sedan kan du använda dem i fjorton långa timmar. Eftersom produkten är certifierad av säkerhetsdatablad är det bra för din hälsa och lastbilsförare / chaufförer kan lyssna på musik länge under sina resor.

Oroa dig aldrig för regn eller lätt regn eftersom detta Bluetooth-headset har IPX4 vattentäta och svettbeständiga standarder. Lättviktsdesignen och nackbandsdesignen hjälper dig att bära den här produkten bekvämt medan du tränar.

USP: 14Hr speltid

Kolla in på Amazon

4. SoundPEATS

SoundPEATS ger ett par premium Bluetooth 5.0-hörlurar med in-ear-stereo med enstegsparning. När du har tagit bort knopparna ur fodralet kan du snabbt para ihop dem med din iPhone i ett enda steg. Nästa, njut av din musik under lång tid. Observera att du kan ladda dina hörlurar 9 till 10 gånger med laddningsväskan.

SoundPEATS har designat sina hörlurar för att passa öron i olika storlekar. För en bekvämare passform kan du använda ytterligare öratoppar som följer med förpackningen. Båda öronsnäckorna har inbyggda mikrofoner för handsfreesamtal av bättre kvalitet.

USP: Auto-parning

Kolla in på Amazon

5. ADAX

Välsignad med utsökt ljudkvalitet gör ADAX trådlösa hörlurar redo för att förbättra din musikupplevelse. Hörlurarna passar alla dina örons konturer. Som ett resultat förblir de stadigt på sin plats.

De inbyggda magneterna gör att du enkelt kan bära hörlurarna. Sex timmars speltid är upp till märket för normal användning. Du har inga problem med att finjustera din musik. Dessa hörlurar finns i endast två färger - vitt och svart.

USP: Inbyggda magneter

Kolla in på Amazon

6. FOCUSPOWER

FOCUSPOWER har utformat en trådlös knopp som är mindre än en cashewnötter eller ett mynt. Med en så kompakt storlek måste du vara extra försiktig när du använder detta Bluetooth-headset eftersom du kan tappa knoppen. På andra sidan är det otroligt mångsidigt eftersom du kan använda FOCUSPOWER trådlösa headset diskret i biblioteket, klassrummet eller teatern.

Du kan ladda den här öronsnäckan utan att använda någon kabel. Du kan använda en USB-laddare genom att ansluta den till din bärbara dator. Den induktiva laddningen gör att du kan använda den här öronsnäckan när du är på språng.

USP: Multipoint-anslutning

Kolla in på Amazon

7. LBell

LBell är utan tvekan det mest kraftfulla trådlösa Bluetooth-headsetet eftersom den här enheten är full med längre batteritid. Det tar 3,5 timmar att ladda den här trådlösa öronsnäckan och sedan levererar den 30 timmars musiktid och 600 timmars standbytid. Röstmeddelande är en av de bästa funktionerna i LBell Bluetooth-headset; när du får ett samtal kommer headsetet att påminna dig om vibrationer och rapporter om telefonnummer.

För att ge långvarig komfort har LBell använt hudvänlig öronkudde, som också ser trendig ut. Headsetet med flera par kan anslutas till två smartphones samtidigt.

USP: Röstmeddelande

Kolla in på Amazon

8. Mpow

Mpow är ett känt namn i Bluetooth-headset och hörlurar. Detta stereoheadset avbryter externt ljud så att du kan njuta av din favoritmusik på ett lugnt sätt. Halsbandets design gör att du kan hänga headsetet runt halsen när du inte vill använda det. Missa inte den inbyggda magneten som lockar öronpropparna när den inte används.

Bluetooth 4.1-teknik parar snabbt din iPhone med headsetet och förblir ansluten länge. När du är laddad kan du lyssna på musik i 13 långa timmar. Detta flexibla och slitstarka halsband är 60% lättare än andra halsband som finns på marknaden.

USP: snabb parning

Kolla in på Amazon

9. TaoTronics

TaoTronics Bluetooth-hörlurar är perfekta träningskamrater eftersom öronsnäckorna sitter ordentligt i öronen och håller sig stabila under lång tid. Oavsett om du springer, cyklar eller på gymmet kan du lita på en stabil anslutning av dessa trådlösa hörlurar och njuta av nio timmars speltid.

Du kan hänga hörlurarna bekvämt från nacken, eftersom ergonomisk design ger dig stor bekvämlighet och enkel användning. Medan du inte använder kan du fästa de två magnetbälgena och bära hörlurarna som ett halsband runt halsen.

USP: Magnetiska öronsnäckor

Kolla in på Amazon

10. COWIN

COWIN har tillverkat Bluetooth-hörlurar med aktiv brusreduceringsteknik. Med sin förmåga att minska externt ljud väsentligt kan du använda Cowin trådlösa hörlurar under dina resor, stadstrafik eller hektiska kontors timmar. Den avancerade aktiva brusreduceringstekniken minskar flygbussens buller.

Med den djupa basen på hörlurarna kan du njuta av musik, filmer och videor som du vill. NFC-parning av hörlurarna garanterar en snabb och stabil anslutning till din iPhone. Med 30 timmars speltid kan du lyssna på din favoritmusik under lång tid. Bekväma proteinörsnäckor ger dig aldrig obehag.

USP: Protein öronplattor

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Dina favorithörlurar?

Vilken av dessa Bluetooth-hörlurar kommer att kopplas ihop med din iPhone? Jag skulle vara mycket glad att veta ditt val.

Det finns tre huvudegenskaper som lång speltid, bekväm design och brusreduceringsteknik i hörlurarna. Dessutom är de alla tillgängliga till ett relativt lågt pris än många av deras motsvarigheter.

Missa inte:

  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa AirPods-alternativ
  • Bästa iPhone 7/7 Plus VR-headset
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found