Blogg

Bästa Netflix-tillägg för Safari, Chrome och Firefox

Nya filmer på Netflix läggs till varje månad tillsammans med nya TV-program. Med så mycket innehåll som kommer varje månad, surfar du igenom dem mest av vår tid snarare än att titta på. Om du föredrar att titta på Mac eller PC kan vi hjälpa dig med det bästa Netflix-tillägget som underlättar ditt jobb och låter dig investera din tid på att underhålla dig själv.

Det bästa med dessa tillägg för Netflix är att de antingen är helt gratis eller att priserna är smutsiga. Så utan att slösa bort ytterligare tid, låt oss börja.

Snabblänkar:

  • Netflix-tillägg för Safari
  • Firefox Netflix-tillägg
  • Netflix-tillägg för Chrome

Bästa Netflix-tillägget för Safari

1. Ingen sammanfattning för dig!

Tilläggets namn förklarar i stort sett allt om dess funktionalitet. Det döljer sammanfattningar och sammanfattningar genom att suddas ut. När du flyttar markören över den kan du se sammanfattningen. Du kan växla oskärpa från verktygsfältets knapp. Om sammanfattningar inte riktigt imponerar på dig, ladda ner Safari-tillägget direkt.

Ladda ner

2. PiPer

PiPer-tillägget för Safari är inte exklusivt för Netflix, det stöder faktiskt de flesta videostreamingstjänster inklusive YouTube. Tillägget lägger till en bild i bildfunktionalitet med stöd för textning. Om du gillar att titta på Netflix medan du gör ditt arbete kommer den här utvidgningen säkert att hjälpa dig att uppnå ditt mål.

Ladda ner

Bästa Netflix-tillägg för Firefox

1. Bättre Netflix

Bättre Netflix är bättre på alla sätt. För att börja med listan över funktioner som den erbjuder kan du ställa in bildförhållandet till 21: 9, vilket är extremt brett. Bortsett från det kan du zooma in och zooma ut videon, visa förfluten tid, inaktivera musrörelser och välja videobithastighet till bästa tillgängliga videokvalitet. Det är ett måste-tillägg för en kromanvändare.

Ladda ner

2. Netflix kategoriläsare

Netflix har redan ett antal kategorier, men det finns mer än 200 dolda kategorier på Netflix som inte är direkt tillgängliga. Denna förlängning för Chrome låter dig komma åt alla dessa dolda kategorier med ett par klick. Om du är en fan av Netflix är detta ett måste-tillägg.

Ladda ner

3. Filmresultat för Netflix

Varför slösa tid på att titta på en flopshow bara för att du var lat för att kontrollera dess betyg på olika plattformar. Installera Film Scores för Netflix i din Chrome-webbläsare, så visas betyg direkt på skärmen.

Tillägget visar betyg från olika plattformar som IMDB, FilmWeb, MetaCritics och några andra. Så vad väntar du på? Ladda bara ner den.

Ladda ner

4. Skippy för Netflix

Jag gillar inte att titta på trailers eller intro när jag är angelägen om att titta på min favoritfilm eller show. Det är där denna förlängning hjälper mig.

Skippy hoppar över intro som visas i slutet av avsnittet och direkt startar det nya avsnittet. Utöver det tar det också bort dialogrutan "tittar du fortfarande på." Om varje minut betyder något medan du njuter av din Netflix-tid, ladda ner den här tillägget omedelbart.

Ladda ner

5. Netflix pausborttagning

Medan du tittar på en serie utan att blinka ett öga liggande i en mysig säng och plötsligt frågar Netflix ”tittar du fortfarande?”. Naturligtvis tittar jag på. Men för att trycka på den ena knappen måste jag gå upp från min säng och justera min position efter att ha klickat på knappen.

Denna förlängning är för alla som jag. Det tar bort knappen "Fortsätt titta" permanent. Det är det, inga andra snygga saker här.

Ladda ner

Bästa Netflix-tillägg för Chrome

1. Netflix-fest

Det här är en av mina favoriter. Genom att installera detta tillägg kan du titta på ditt favoritinnehåll med en vän som sitter i ett annat hörn av jorden. Det synkroniserar innehållet i realtid. Utöver det lägger det också till ett gruppchattalternativ för att dela de speciella känslorna. Om du har ett långdistansförhållande är den här tillägget verkligen värt att använda.

Ladda ner

# 2. Netflix Flip - Rotera Netflix i din webbläsare

Att titta på Netflix på iPad eller iPhone har sina egna fördelar. Du kan rotera iDevice som du vill och skärmen roterar automatiskt. Men så är inte fallet med Laptop eller Desktop. Denna kamp är någonsin irriterande eftersom du måste justera din sovposition för att se, medan det borde vara tvärtom.

Till din överraskning löser Netflix Flip problemet. Det låter dig rotera skärmen för att trösta din betraktningsposition. Utöver det kan du också zooma in och zooma ut videon. Så vad håller dig tillbaka, ladda ner det direkt.

Ladda ner

Det är allt folk! Vilken från listan imponerade på dig?

Avslutar…

Oavsett vilken webbläsare du använder för att njuta av din Netflix-tid har vi ryggen. Vi är fast beslutna att uppdatera det här inlägget när nya fantastiska tillägg är ute. Glöm inte att bokmärka detta inlägg; ett enkelt Command + D är allt som krävs för att bokmärka.

Låt oss se

Kolla in dessa utmärkta artiklar:

  • Hemliga Netflix-koder för att bläddra bland dolda kategorier
  • Bästa Netflix-appar för iPhone och iPad för att få mer roligt att spela
  • Topp 30 bästa Chrome-tillägg
  • Hur installerar jag Safari-tillägg på Mac?

Missade vi någon annan fantastisk förlängning? Låt oss veta genom att kommentera nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found