Blogg

Bästa iPad-appar för projektledning 2021

Projektledning är avgörande för både små team och stora företag. Det är en av de viktigaste faktorerna som avgör hur bra du och ditt team utför och slutför ett projekt. Samarbete och samordning är de oumbärliga aspekterna av utmärkt projektplanering och perfekt utförande. Denna överlägsna lista över de bästa iPad Pro-projekthanteringsapparna gör processen att hantera och hålla ett öga på tilldelad uppgift otroligt smidig. Bortsett från det gör de det möjligt för dig att idealt samordna med ditt team och hjälpa dig att hålla dig uppdaterad med de senaste ändringarna flytande.

# 1. Asana: organisera uppgifter och arbete

Det bästa med Asana är att det är helt gratis att använda, ingen prenumeration alls. Utöver det är det rikt på funktioner och gör vad det säger. Oavsett om det handlar om personliga uppgifter eller att hantera ditt team är allt möjligt med den här appen.

Tilldela dina kollegor uppgift, kontrollera deras status och markera dem som kompletta för att hålla saker organiserade. Om du tenderar att glömma mat varje vecka kan Asana också hjälpa dig med dina personliga sysslor. Sammantaget är det en fantastisk app att hantera projektet såväl som det personliga livet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Trello

Trello är mer inriktad på att erbjuda en personlig upplevelse. Du kan skapa flera brädor för att ordna dina projekt på ett obefläckat sätt och hålla dem synkroniserade med dina krav. Utför enbart din uppgift eller bjud in dina vänner eller kollegor att samarbeta med dig.

Tilldela uppgifterna till andra, lägg till checklistor med uppgifter och bifoga viktiga filer. Helst kan du anpassa ditt arbetsflöde för att möta din efterfrågan. Dessutom låter Trello dig arbeta med dina uppgifter även offline. För att använda den här appen utan begränsning, uppgradera till månadsprenumerationen ($ 4,99) eller den årliga $ 44,99).

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Prioritetsmatris

När du måste hantera massor av uppgifter varje dag är det bättre att prioritera dem så att du kommer att kunna slutföra varje projekt i tid. Och det är här "Priority Matrix" kommer in i pjäsen.

Vad den här projektledaren gör är att du kan prioritera alla dina projekt baserat på en matris. Därför kan du enkelt komma åt de som behöver mer fokus och kunna avsluta dem före tidsfristen.

Det ger dig flexibiliteten att hålla dina uppgifter privata eller bjuda in dina kollegor att arbeta med dem. Dessutom kan du integrera den med flera appar och tjänster som Apple Mail, Outlook, Gmail, iCal, iOS-påminnelser, Google Kalender för att hålla koll på ditt arbete.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Uppgiftshantering: MeisterTask

MeisterTask är både en skicklig uppgift och projekthanteringsappar för iOS. Det bästa med den här appen är den intuitiva samarbetsfunktionen som säkerställer att du kan arbeta sömlöst med ditt team. Du kan enkelt starta ett projekt och bjuda in alla dina lagkamrater att samarbeta med dig.

Med den praktiska instrumentpanelen får du enkel åtkomst till alla dina uppgifter. Och tack vare påminnelserna i rätt tid kan du hålla koll på dina lagkamrats framsteg.

Genom att uppgradera till proffsen ($ 9,99) och affärsplaner ($ 24,99) kan du dra nytta av flera funktioner som alternativet att automatisera arbetsflöden med många åtgärder, få exakt statistik, rapporter och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 5. Nozbe: Produktivt team

När du vill hantera många projekt effektivt, blir det viktigaste sömlös kommunikation. Med Nozbe till ditt förfogande kan alla dina lagkamrater inte bara arbeta tillsammans för att uppnå ett mål utan också kunna kommunicera intuitivt.

Saker som att gruppera flera uppgifter och prioritera dem baserat på vikt kan gå långt för att hålla allt synkroniserat. Du kan lägga till kommentarer till alla uppgifter i flera format inklusive text, foton, checklistor och till och med dokument.

Och med produktivitetsrapporterna har du mycket bättre inblick i dina resultat. Dessutom hjälper det dig att enkelt räkna ut sätten att öka din produktivitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. Snabb plan

Det finns många sätt att Quick Plan kan stärka din produktivitet oerhört. Från att låta dig organisera / planera dina uppgifter för att hjälpa dig att hålla koll på allt, låter appen dig hantera projekt med den väsentliga känslan. Det gestbaserade uppgiftslänkunderhållet ger mer bekvämlighet i spelet.

Med imponerande anpassning ger du dina projekt önskat utseende. Det låter dig exportera dina filer som Image, PDF, Microsoft Excel, etc.

Pris: $ 17,99

Ladda ner

# 7. Klubbhus

Framgången för alla projekt beror helt på hur du planerar dem och mer markant. hur du genomför strategierna. "Klubbhus" är den typ av projektledare som verkar vara ett självklart val direkt från början på grund av ett stort antal användbara funktioner.

Personligen har jag hittat dess framstegsspårningsfunktion mycket effektiv. Med bara en blick får du en bättre uppfattning om hur väl de planerade uppgifterna utförs. Således kommer du att kunna hålla dig synkroniserad med allt som betyder något för dig och fokusera på de som behöver mer uppmärksamhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Wrike

Utnyttja det här högkvalitativa projektlednings- och samarbetsverktyget på bästa sätt för att uppnå önskad bekvämlighet i hur du organiserar och hanterar dina projekt. Du kan enkelt skapa uppgifter och tilldela dem till ägarna.

Du kommer också att ange förfallodatum för att säkerställa att de är klara i tid. Aktivitetsflödet i realtid hjälper dig att hålla dig uppdaterad med de senaste ändringarna. Med ett sökverktyg kan du snabbt hitta filer, uppgifter eller projektdetaljer.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Hitask

Hitask är en komplett uppgifts- och projektledare. Vad jag har hittat bedårande i den här appen är det ganska intuitiva användargränssnittet tillsammans med de lättanvända funktionerna.

Appen låter dig sätta alla dina uppgifter i den hierarkiska ordningen. Och med taggningsalternativet tillgängligt kommer du att kunna hålla allt perfekt organiserat. Dessutom låter det dig gruppera dina uppgifter i projekt och snabbt tilldela dem till berörda personer.

Medan tidsspårningen hjälper dig att registrera hur mycket tid du spenderar på varje projekt, gör de insiktsfulla rapporterna dig att enkelt hålla koll på framstegen. Dessutom är den integrerad med Google Kalender så att du kan spåra kommande evenemang och planera vägen framåt därefter.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 10. Project Planning Pro

Förenkla din uppgift med projektledning och hantera den obefläckat. Appen gör det extremt bekvämt att enkelt skapa ett professionellt kvalitetsprojekt. Med hjälp av det interaktiva diagrammet kan du snabbt redigera dina uppgifter.

Med hjälp av Gantt-vyn, kalendervyn och kritisk sökvy kan du analysera dina planer. Du kan filtrera uppgifter efter uppgiftsnamn, varaktighet,% slutfört, startdatum, slutdatum och mer. Dessutom stöder den här appen flera språk som engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska, portugisiska, ryska, förenklad kinesiska, spanska etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 11. Projektplanerare HD

Project Planner HD är ett komplett paket. Det låter dig planera dina uppgifter snyggt och gör det mycket lättare att spåra flera projekt på en gång. Du kan kolla in ditt projekt i ett Gantt-diagram i dagar, veckor eller månader.

Med appen kan du redigera dina uppgifter direkt från Gantt-diagrammet. Du kommer enkelt att skapa och hantera resurser i dina uppgifter. Dessutom kan du också exportera och importera dina projekt i PDF-format.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

# 12. Ta hand om det

Ta kontroll över projektplanering och hantera dina uppgifter oklanderligt med Manage It. Samarbetet i realtid gör det möjligt för dig att utföra din uppgift med ditt team med rent kul. Beroende på ditt behov kan du helst anpassa dina uppgifter.

Du ställer in förfallodatum för dina uppgifter och kan se dem i ett kalenderformat. Med personvyn kan du ta reda på vad andra gör. Ännu bättre kommer du att kunna genomföra en chatt session över varje uppgift med andra medlemmar i teamet och hålla den inspelade konversationen kopplad till uppgiften för framtida referens.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 13. AceProject

AceProject är främst en webbaserad projektledningsprogramvara som har en iPad-motsvarighet. Så om du har ett konto på AceProject kan du mycket väl hantera det via din surfplatta. Hela programvaran är utformad för ett brett utbud av team med olika behov.

Den här appen har ett riktigt coolt gränssnitt och ganska snygg funktionalitet också. Du kan skapa obegränsat antal användare, 2 projekt, 50 uppgifter i gratisversionen. Appen ger 250 MB lagringsutrymme i den fria versionen. Du kan bryta begränsningarna genom att byta till den betalda versionen.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 14. PMP och projektledning

PMP är en ny ålder projektledning app! Den AI-driven coach hjälper dig att ta fullständig kontroll över dina projekt. Titta på ett antal inspirerande videor, allt från marknadsföring, försäljning, ledarskap, PR, redovisning och mer för att ta reda på idéer och åsikter som kan spela en stor roll för att öka produktiviteten.

Se till att komma ikapp med de videor som är inriktade på att förbättra kommunikationen om du vill ge det ett stort tryck. Delta också i frågesporter för att skärpa ditt resonemang!

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Ta kontroll över projektledning!

Det är dags att välja den mest lämpliga projektledaren för din iPad Pro och hantera, spåra och organisera dina uppgifter med optimal bekvämlighet. Gå till den funktionsrika appen för att hantera dina uppgifter mer effektivt. Ta tag i den lättanvända appen för att hantera dina uppgifter utan stress.

Du kanske vill titta på:

  • Bästa iPad-appar för Salesforce Management
  • Bästa beställningsappar för iPhone och iPad
  • Bästa ordboksprogram för iPhone och iPad

Har jag missat att inkludera någon av dina favoritprojektledare-appar i den här listan, låt oss veta det i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found