Blogg

Bästa lösenordshanteraren iPhone-appar 2021

Lösenordshanteringsappar är en livräddare eftersom de hjälper dig att skapa starka lösenord och sedan automatiskt fylla dem vid behov. Dessutom lagras dina unika lösenord säkert och är extremt svåra att knäcka. Många sådana appar synkroniseras också över dina enheter, vilket ytterligare bidrar till bekvämligheten. App Store är översvämmad med alternativ, men om du har problem med att hitta den perfekta för dina behov, kolla in de här bästa lösenordshanteringsapparna för iPhone.

 1. Dashlane
 2. LastPass
 3. 1Lösenord
 4. Lås lösenordshanteraren säker app
 5. Keeper Password Manager
 6. SafeInCloud Pro
 7. RoboForm
 8. Secure + Password Manager
 9. Lösenordschef
 10. Klibbigt lösenord
 11. Lösenordsskyddad och hanterare

1. Dashlane

Dashlane utmärker sig i att hantera alla dina lösenord och hålla dem helt säkra. Det gör det super lätt att logga in på webbplatser och appar. Det låter dig hålla ditt viktiga dokument och säkerhetskod i låsning.

Om dina lösenord används utanför den här lösenordshanteraren får du en varning om säkerhetsöverträdelser. Lösenordsgeneratorn låter dig skapa starka lösenord för dina konton. Du kan enkelt redigera dina tidigare lösenord för att förbli säkra.

Pris: Gratis, (Premium 1 år - 59,99 USD)

Ladda ner

2. LastPass

Med 12 $ / år är LastPass jämförbar med PasswordBox, men den förra har varit med i spelet under en längre tid med ett konsekvent rykte. LastPass är lösenordshanteraren för flera tusen användare. Senast rekommenderades det av Kickstarter VD också efter ett lösenordsskydd.

Appen fungerar på Mac, Linux, Windows som ett webbläsarinsticksprogram. Efter installationen har den några riktigt sofistikerade (men förenklade) funktioner som sparar dina lösenord. Du har fullständig kontroll över alla inställningar och anpassningar som LastPass kan. Allt detta är gratis.

LastPass synkroniserar all din data över enheter gratis. Till skillnad från andra lösenordshanterare behöver du inte ett premiumkonto för att komma åt lösenord på flera enheter. Du kan också fylla i användarnamn och lösenord automatiskt i iOS-appar. Detta tar bort besväret med att surfa i LastPass-appen och kopiera eller klistra in lösenorden. Slutligen lagras dina lösenordsdata lokalt (och säkert) så att de också är tillgängliga offline.

Pris: Gratis (LastPass Premium - $ 35,99)

Ladda ner

3. 1Lösenord

1Password är utan tvekan den bästa lösenordshanteringsappen. Vad som gör att det sticker ut är möjligheten att låta dig hantera lösenord med mer bekvämlighet. Det låter dig logga in på webbplatser och appar mycket enklare.

Den slutliga krypteringen ger mer skydd för dina data. All data du lagrar i den här appen är skyddad av huvudlösenordet. Du kan låsa appen automatiskt för att ge fullständig säkerhet för dina data även om din enhet går förlorad. Använd taggar och favoriter för att ordna dina data korrekt.

Om du vill ha en utmärkt lösenordshanterare är 1Password ett bra alternativ att ha.

Pris: Gratis (månadsprenumeration - $ 3,99)

Ladda ner

4. Lås lösenordshanteraren säker app

Private Password Manager gör det extremt bekvämt att komma ihåg alla dina lösenord och hålla dem säkert. Det låter dig skapa ett huvudlösenord som du enkelt kan komma ihåg och därmed snabbt kunna logga in på vilken webbplats som helst. Om du inte vill ha ens lösenord, använd ditt fingeravtryck.

Den inbyggda webbläsaren låter dig snabbt fylla i användarnamn och lösenord. För att erbjuda den nödvändiga säkerheten för dina lösenord krypterar den alla med hjälp av AES-256-bitars krypteringssystem. Du kan hålla det mest hemliga i gömlistan för att få åtkomst till dem med lite enklare. Det finns också en självförstörande funktion som gör att du enkelt kan rensa upp hela data när ditt konto attackeras.

Pris: Gratis, (Uppgradera till Pro-version - $ 4,99)

Ladda ner

5. Keeper Password Manager

Efter att ha fått imponerande 4,9 stjärnor av nästan 130 000 betyg har Keeper allt täckt för att hitta en säker plats i denna sammanställning. Appen levereras med en smart lösenordsgenerator som gör det ganska enkelt att skapa unika lösenord. Med tillgången till BreachWatch-systemet kan du hålla ett öga på säkerheten för dina lösenord och kunna vidta åtgärder i rätt tid för att förbli skyddad.

Förutom att skydda dina hemliga koder från nyfikna ögon, skyddar Keeper också dina privata filer, bilder och videor med ett helt krypterat valv. En av mina favoritfunktioner i denna app är nödåtkomst som tillåter användare att välja upp till 5 betrodda kontakter som kan komma åt kontot under en nödsituation. Dessutom har jag också hittat organiseringsverktygen ganska praktiska eftersom de gör det bekvämt att hålla allt i rätt ordning.

Pris: Gratis, (10 GB säker fillagring - 9,99 USD)

Ladda ner

6. SafeInCloud Pro

SafeInCloud Pro är exceptionellt användarvänligt. För att säkerställa att dina data har den önskade säkerheten, håller lösenordshanteringsappen den i en krypterad databas. Det låter dig också synkronisera dina data med andra enheter via vissa molntjänster som Dropbox, Google Drive, OneDrive och mer.

Med den kraftfulla krypteringen (256-bitars AES) ser den till att din privata information har den sköld som behövs för att förbli säker. Lösenordsstyrkeanalysen ger dig en riktig uppfattning om hur säkert ditt lösenord är. Om du helt vill bli av med vanan att komma ihåg lösenord kan du använda Touch ID för att logga in på webbplatser direkt. Den inbyggda webbläsaren tar bort all smärta vid att ange lösenord.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

7. RoboForm

“RoboForm” är funktionsrikt och gör lösenordshantering till en ganska enkel upplevelse. Med den här appen kan du direkt logga in på webbplatser och appar på ett säkert sätt.

Det låter dig hålla alla dina lösenord på ett ställe. Du kan automatiskt spara nya lösenord och även reducera dem till ett enda huvudlösenord.

Eftersom all din information är krypterad med industristandard AES 256-kryptering behöver du inte oroa dig för dess skydd. Dessutom kommer du att kunna använda PIN-koden, Touch ID och Face ID för att lägga till mer skärm till dina data.

Pris: Gratis, (överallt (1 år) - $ 23,99)

Ladda ner

8. Secure + Password Manager

Secure + håller dina data konfidentiella och gör det extremt bekvämt att hantera dina lösenord. Det krypterar hela din data med ett starkt AES-ekosystem för att ge den nödvändiga skyddet mot hacking. Med bara ett tryck kan du säkerhetskopiera dina viktiga data till Dropbox.

ITunes-fildelningen håller hela säkerhetskopieringsprocessen offline. Det håller skyddsmekanismen offline på enheten. Denna app för lösenordshanterare stöder några alternativ för problemfri åtkomst.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

9. Lösenordschef

Password Boss låter dig inte bara hantera dina lösenord på ett smart sätt, utan låter dig också erbjuda dem den säkerhet du behöver Det gör att du kan logga in på vilken webbplats som helst utan att behöva ange dina lösenord. Du kan lagra alla dina lösenord och komma åt dem enkelt.

Det skapar ett säkert lösenord för varje webbplats för att säkerställa att ditt konto förblir säkert. Lösenorden kopieras automatiskt till alla andra synkroniserade enheter. Därför, om du gör några ändringar på någon av dina enheter, kommer alla andra enheter att uppdateras automatiskt. För att erbjuda fullständig skydd för dina lösenord använder den 256-bitars AES.

Om du inte vill komma ihåg lösenord längre och med en bättre lösning som gör att du snabbt och snabbt kan logga in på webbplatser, är "Password Boss" ett perfekt val för dig.

Pris: Gratis, (Premium 1 års prenumeration - 29,99 USD)

Ladda ner

10. Klibbigt lösenord

Sticky Password ger en mer förenklad lösenordshanteringslösning. Appen låter dig säkert lagra dina lösenord och komma åt dem enkelt. Det gör att du kan spara din personliga information som adresser, namn, telefonnummer, ID, kreditkortsnummer, PIN-koder och mer.

Alla dina lösenord krypteras lokalt på din enhet med militärkryptering AES-256. Du kan automatiskt logga in på vilken webbplats som helst. Även om appen är gratis ingår funktionerna för säkerhetskopiering och synkronisering av molnet i Sticky Password Premium, som är tillgängligt 29,99 USD för ett år.

Dessutom är Sticky Password kompatibelt med flera språk inklusive engelska, tjeckiska, nederländska, franska, tyska, japanska, ryska och ukrainska.

Pris: Gratis (Premium: 1 användare, 1 års prenumeration - 29,99 USD)

Ladda ner

11. Lösenordsskyddad och hanterare

Bry dig inte om att notera lösenord på ett pappers- eller anteckningsapp på din enhet. Använd Password Safe and Manager för att lagra och organisera alla dina lösenord säkert. Det sparar och hanterar dina data i krypterad form (AES 256bit). Detta säkerställer att du har ett säkert skåp med dina känsliga lösenord. Allt du behöver göra är att komma ihåg ett enda huvudlösenord.

Dessutom kan du kategorisera dina poster, säkerhetskopiera och återställa den krypterade databasen, skapa säkra lösenord, ha automatisk utloggning efter en viss tid, se lösenordshistorik, aktivera Touch ID eller Face ID-inloggning och mycket mer. Den välbyggda designen är enkel att använda och ger dig säker kontroll över dina lösenord.

Pris: Gratis (Pro - Livstid 6 månader - $ 2,99)

Ladda ner

Det är ganska mycket det, folkens!

Vad är ditt val?

Så vilken av dessa appar för lösenordshanterare har imponerat på dig? Saknas någon av dina favoritappar i listan? Låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

 • Bästa filhanteringsapparna för iPhone
 • 10 bästa skrivappar för iPhone och iPad
 • Top Dictionary-appar för iPhone och iPad
 • Bästa appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found