Blogg

Bästa Karaoke-appar för iPhone och iPad 2021

Numrar du alltid någon låt eller den andra låten? Tja, varför inte uttrycka dig helt genom att sjunga med i några karaoke-appar. Du kan välja mellan tusentals låtar och göra inspelningar av dina återgivningar. Precis som DJ-appar är dessa perfekta för att liva upp avslappnade möten och fester. Så träna de här stämbanden och välj bland dessa bästa karaoke-appar för iPhone och iPad.

 1. Smule - The Social Singing App
 2. Karaoke - Sjung obegränsade låtar
 3. Voloco
 4. Sjung Karaoke - Obegränsade låtar
 5. The Voice - Sjung Karaoke
 6. Lär dig sjunga, sjunga lektioner
 7. KaraFun - Karaoke och sång
 8. StarMaker
 9. SingTrue
 10. Cizoo - Sjung som en stjärna

1. Smule - The Social Singing App 

Smule producerar några av de finaste och mest innovativa musikrelaterade programvarorna, och den här sociala sångappen är trogen mot detta rykte. Den är fullpackad med ett omfattande sångbibliotek och sociala delningsalternativ.

Dessutom kan du gå med i andra medlemmar från hela världen för att skapa duetter eller grupplåtar. Det låter dig också sjunga med kända artister som Ed Sheeran och Luis Fonsi. Låt dina skapelser låta ännu bättre med röstförbättringsfunktionerna.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

2. Karaoke - Sjung obegränsade låtar

Denna app låter dig sjunga från en obegränsad katalog med musik som du kan få tillgång till gratis. Dessutom kan du till och med spela in dina återgivningar och dela dem med vänner, familj och världen. Det finns också stöd för flera språk.

Du kommer att älska hur din röst blir automatiskt förbättrad med eko och en liten efterklang som gör att du låter bra varje gång. För ännu mer finjustering kan du använda de speciella rösteffekterna som kör, radio och mer.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

3. Voloco

Voloco är en av de bästa karaokeapparna för iPhone och iPad som erbjuder unik röstbehandling i realtid med funktioner som automatisk inställning, harmoni och vokodning. Du kan spela in dina föreställningar i ljud eller video för att skapa en musik-selfie för sociala medier.

För att komma igång, välj bara ett spår från din personliga musiksamling eller Volocos gratis beat-bibliotek för att sjunga eller rapa över. Appen kommer att gissa tangenten på låten och ställa in din röst på den tangenten. Det finns också dussintals förinställningar för att förbättra din upplevelse.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 2,99)

Ladda ner

4. Sjung Karaoke - Obegränsade låtar 

Sjung ditt hjärta och öva dina klassiska favoriter med det omfattande musikbiblioteket i den här appen. Du kan till och med skapa spellistor för ditt Karaoke-parti och spela in dig själv ensam eller medan du sjunger med dina vänner.

Du kan också spela in och dela din video med vänner och familj. Vidare kan du ladda ner dina favoritlåtar för offline karaoke. En avancerad spelare med en innovativ splitskärm gör detta till en av de bästa karaoke-apparna.

Pris: Gratis (Prenumeration per vecka - 5,99 USD)

Ladda ner

5. The Voice - Sjung karaoke

Voice-appen är spännande eftersom den låter dig sjunga med på dina favoritlåtar och dela den med dina vänner. Dessutom kan du ansluta till appens gemenskap av miljoner musikälskare.

Inte bara kan du spela solon och ladda upp dem, men du kan också skapa duetter med sångare över hela världen, så släpp lös sångartisten inom dig och låt världen bevittna din talang.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från 7,99 USD)

Ladda ner

6. Lär dig sjunga, sjunga lektioner

Om du menar allvar med att förbättra dina sångfärdigheter medan du söker till dina favoritlåtar är den här appen värt att kolla in. Det är ett förgasat vokalträningsprogram som upptäcker din sångpunktsnoggrannhet i realtid för att hjälpa dig bli bättre.

Du kan börja med uppvärmningar och gå igenom tio nivåer som kommer att förbättra ditt röstomfång. Samtidigt kan du lägga till studioeffekter och till och med bilder till dina inspelningar. Med över tusen öronträning och övningsstyrning är detta en av de bästa apparna för nystartade sångare.

Pris : Gratis (ta bort annons - $ 2,99)

Ladda ner

7. KaraFun - Karaoke & sjunger

Ställ in ett sångdatum med dina vänner och skämt med KaraFun. Du kan registrera dig för ett gratis konto för att få tillgång till en handfull karaoke-låtar i full längd. Om du gillar vad du hör kan du sedan prenumerera på hela katalogen med 35 000 spår.

Den har flera ytterligare funktioner, som att spara låtar som favoriter och ladda ner för streaming av musik offline. Nybörjare kan få självförtroende genom att först sjunga med en professionell röst. Du kan också ändra tonhöjden för att sjunga i en lägre eller högre tangent om det behövs.

Pris : Gratis (VIP-pass - 6,99 USD)

Ladda ner

8. StarMaker

StarMaker hjälper dig att bli en sjungande stjärna genom att skära till ett brett utbud av låtar. Du kan också ansluta till miljontals andra användare för att få nya vänner genom musik.

Du kan redigera dina inspelningar med massor av rösteffekter och dela dem för att få gillanden och följare. Du kan också duett med andra artister eller dina vänner, spela in spännande videor och dela på populära sociala medieplattformar.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

9. SingTrue

Tror du att du inte har rösten att bli en stjärnsångare? ”SingTrue” tar inte bara bort rädslan från ditt hjärta utan hjälper dig också att förbättra din ljudkvalitet. Och så småningom kommer du att känna dig trygg nog att sjunga utan att tveka.

Appen innehåller mer än 30 övningar som gör underverk för att göra din röst professionell. Lyssningsexemplen från välkända undertecknare ger rätt insikt. Du kan spåra dina framsteg för att hålla dig uppdaterad om var du står.

Pris:  Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

10. Cizoo - Sjung som en stjärna

Den här nya gratisappen är exklusivt tillgänglig på iPhone och ljudeffekterna på den här appen gör att du låter som din favoritstjärna. Du kan också skapa roliga videoinspelningar av dig själv med galna effekter som gör att du sticker ut.

Vidare delta i episka röststrider med dina vänner och ha en chans att bli framträdande som den bästa sångaren. Så du låter inte bara som en stjärna utan du kan också bli en. Det är ett perfekt sätt att uttrycka din kärlek till musik utan begränsningar!

Pris : Gratis

Ladda ner

Summering 

Älskar du att sjunga med på dina favoritlåtar? Om ja, vilka av dessa karaoke-appar tycker du är bäst? Dela i kommentarerna nedan.

Du kanske vill ta en titt på:

 • De mest fantastiska alternativen för iPhone-musikappar
 • Bästa iPhone- och iPad-appar för musiker
 • Bästa appar för musikredigerare för iPhone
 • Bästa appar för musikinlärning för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found