Blogg

Bästa Apple Pencil Grips 2021

Apple Pencil är ett utmärkt verktyg för att rita, skissa och även anteckna. Om du använder den här digitala pennan för att spela in dina tankar eller ge dina idéer en fantastisk form, kanske dina fingrar redan har bett dig att gå för ett ergonomiskt grepp. När jag nyligen skissade en rolig bild kände jag också behovet av ett mer bekvämt grepp. Efter lite sökning på Amazon upptäckte jag några av de bästa hållarhandtagen för Apple Pencil (första generationen). Om du vill få ut mesta möjliga av din penna, ge dem en närmare titt. Jag är säker på att de kommer att visa sig vara väldigt praktiska!

1. Pad & Quill

När det gäller premiumlädertillbehör vet "Pad & Quill" bäst hur man tillverkar dem. Detta äkta läderhandtag för Apple Pencil visar topphantverk med nylonstygn i fallskärmskvalitet.

Handtaget har tvådelad konstruktion och levereras med en rostfri klämma för säker bärning. Den har en slitstark struktur som kan hålla skräp i avstånd. Den levereras också med blixtladdningshållare för extra skydd.

Dessutom ser Pad & Quill-greppet professionellt ut i färgalternativ för galloper svart, kastanj och whisky.

USP: Amerikansk läder med fullkorn

Kolla in på Pad & Quill

2. ZOVER

"ZOVER" har kommit med ett väl genomtänkt Apple Pencil-hållargrepp. Tillverkad av mjukt silikon, det är ganska mjukt och känns behagligt att ta på. Så du kommer att njuta av att skissa dina idéer eller rita bilder på din iPad Pro.

En anmärkningsvärd funktion är de sex inbäddade magneterna som gör det möjligt att hålla fast vid sidan av iPad. Perfekt om du vill att din digitala penna alltid ska följa med surfplattan.

Du kan lita på den här gummihylsan och det släta utbyteslocket för att motstå repor. Och om du gillar färgstark design, erbjuder ZOVER sju charmiga alternativ inklusive den attraktiva röda, marinblå och ständigt bedårande mynten.

USP: Inbäddade magneter

Kolla in på Amazon

3. Plus Ergo Grip

Med en ergonomisk design kan "Plus Ergo Grip" låta dig använda din penna bekvämare. Precis som ZOVER (som nämnts ovan) är det också gjort med mjukt silikonmaterial.

På grund av det flexibla materialet kan du enkelt installera och ta bort Apple Pencil-hållaren. Dessutom hjälper den elastiska designen den att snäppa sig runt penna för en perfekt passform. Dessutom kommer Pencil-greppet inte att missfärga eller se slitna ut när det blir gammalt.

USP: Imponerande ergonomisk design

Kolla in på Amazon

4. FRTMA

Detta erbjudande från FRTMA ser enkelt ut och passar perfekt runt din digitala penna. Med tillstånd av det mjuka texturerade materialet ger det förbättrat grepp, vilket gör det bekvämare att designa din konst eller göra anteckningar med fullständig sinnesro.

Eftersom den är väldigt flexibel kommer du inte hitta det svårt att para ihop den med din Apple Pencil. Drivs med sex inbäddade magneter, hållargreppet kan fästas perfekt på surfplattans framsida. Om du ofta förlorar din penna eller vill ha den på ett säkert sätt, skulle du verkligen uppskatta den här funktionen.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

5. Hydream

Vill du ha ett komplett fodral som också kan fungera som ett super praktiskt grepp för din penna? Om ja, prova Hydream.

Jag har hittat det här fallet ganska bra i de flesta aspekter. Först och främst gör det en snygg matchning med din penna. Dessutom får du möjlighet att välja mellan ett brett utbud av vackra färgvarianter som glödblå, vacker rosa, snygg blå och mer.

Och det andra, Hydream erbjuder väsentligt skydd mot vanliga stötar och sladdar. Dessutom ger det en extra skydd för spetsen. Så din värdefulla investering förblir säker i alla faror.

USP: Skyddande design

Kolla in på Amazon

6. JIAJUN

JIAJUN är ett av de mest populära Apple Pencil-fodralet på Amazon. Den har fått fyra och en halv stjärnor av 185 kundrecensioner (när denna artikel skrivs).

Att prata om funktionerna som gör det till en värdig kostym för din digitala penna är den modiga designen. Och du har massor av fängslande färger att välja mellan. Så du kan enkelt hitta en fantastisk matchning för din digitala penna.

Kåpan har en ergonomisk design som ger önskat bekvämt grepp. Som ett resultat kommer dina fingrar inte att bli trötta även efter en lång session med anteckningar eller teckning.

USP: Modisk profil

Kolla in på Amazon

Det är allt, vänner! Förhoppningsvis kommer din skissering att förbli en glad upplevelse i timmar på din iPad.

Ditt bästa val?

Har du något emot att dela dina tankar om hållargreppet som kommer att paras ihop med din penna? Dessutom, föreslå oss också några värdiga utmanare som kan ingå i listan ovan.

Du vill också titta på inläggen nedan:

  • Apple Pencil 2 fodral och omslag
  • Anteckningsappar för iPad Pro och Apple Pencil
  • Bästa iPad Pro Stylus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found