Blogg

Inaktivera / inaktivera Photo Stream på iPhone [How-to]

Fotoström är en extremt användbar, praktisk liten funktion som går långt. Om du har mer än en iDevice kan fotoströmmar hjälpa dig att snabbt överföra foton mellan enheter (utan alla problem med kopiering / synkronisering / överföring). Om du vill dela foton privat med en vän (eller familj), kan du även göra det med fotoströmmen.

Som standard är fotoströmmar aktiverade när du ställer in din iPhone. Det betyder att varje foto du klickar laddas upp till din ström när du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk. Vill du inaktivera fotoströmmen? Här är hur.

Så här inaktiverar / inaktiverar du fotoström på din iPhone / iPad:

Metod 1:

Öppna appen Inställningar .

Steg 1. Tryck på iCloud.

Steg 2. Tryck på Foton.

Steg 3. Stäng av strömbrytaren för Photo Stream.

Steg 4. Alternativt kan du stänga av fotodelning.

Att stänga av fotodelning förhindrar att du (eller någon som använder din iDevice) kan "dela" dina foton via alternativet iCloud / Photo Stream (i åtgärds / delningsarket).

Metod 2:

Steg 1. Öppna Inställningar.

Steg 2. Bläddra ner och tryck på Foton & kamera.

Steg 3. Stäng av Min fotoström.

Steg 4. Alternativt kan du stänga av fotodelning

Samma som tidigare, om du stänger av fotodelning förhindras alla foton som delas via fotoströmmen.

Genom att stänga av Photo Stream / My Photo Stream stänger du av standardbeteendet för iDevice-kameran där alla foton du klickar skickas automatiskt till en fotoström.

Genom att stänga av fotodelning förhindrar du dig själv / någon annan som använder din iDevice från att kunna dela foton via Photo Stream. Du kan fortfarande dela foton via e-post, iMessage, Facebook eller andra alternativ, men ingen fotoström.

Inaktivera fotoströmmen tar inte bort bilderna i din fotoström. Du måste ta bort foton eller album manuellt i din fotoström. Även då kan det ta några timmar innan iCloud raderar de flesta spår av bilderna eller albumen i fotoströmmen.

Copyright venicebiennalesiria.com 2021