Blogg

Bästa billaddare för iPhone 6s / 6s Plus 2021

Du lyssnar på några av dina finaste låtar via din iPhone medan du njuter av en lugn åktur. Plötsligt hittar du batteriet på din iOS-enhet precis att ta slut. Vill du inte ladda din smartphone snabbt och säkert för att säkerställa att din minnesvärda resa fortsätter att vara spännande med alla de fantastiska låtar du har på din enhet? Tio mot en, skulle du! Det är därför; navigera genom den här långa listan över de bästa iPhone 6s / 6s Plus-billaddarna för att välja en pålitlig laddare som kan leverera snabb laddning.

1. FIMARR

När du laddar din iPhone i bilen bör säkerheten för enheter vara ditt främsta bekymmer. Av denna anledning har FIMARR tillverkat en billaddare med perfekt kompatibilitet. Denna ultrakompakta billaddare ger full säkerhetsgaranti; produkten skyddar dina enheter mot överspänning, temperatur, överström, kortslutning och brand.

Du kan snabbt hitta portar för att ladda din enhet på natten. Laddaren levereras med två blixtkablar, som kan skryta med vändbar kontakt, kompakt skal och förstärkt korsning.

USP: 15% snabbare laddningshastighet

Kolla in på Amazon

2. Ainope

"Ainope" har en ultraportabel design och ger en effektiv laddningslösning. Aluminiumlegeringskonstruktionen gör den mycket hållbar.

CE-, FCC- och RoHS-certifieringarna gör det mer tillförlitligt. Därför har din smartphone den skydd som krävs mot hot som överström och kortslutning.

De dubbla USB-portarna levererar 4,8 A total uteffekt vilket är tillräckligt för att driva dina enheter i toppväxel. Dessutom har du tre färger att välja mellan svart, rött och silver.

USP: CE-, FCC- och RoHS-certifierad

Kolla in på Amazon

3. HUNDA

Effektiv kabelhantering i bilen kan göra din resa trevlig. Dessutom kan kablar orsaka olyckor om de inte hanteras ordentligt. HUNDA förstår detta och har därför byggt en flexibel kabel till sin billaddare. Den lindade kabeln håller din bil organiserad. Med en extra universell USB-port kan du ladda två enheter i ditt fordon.

HUNDA förstår också värdet av tid. För snabb laddning erbjuder laddaren 24 W / 4,8 A hög strömförsörjning och ger snabbast möjliga laddning upp till 4,8 ampere eller 2,4 ampere per port.

USP: Flexibel kabel

Kolla in på Amazon

4. Syncwire

För att tillhandahålla säker laddning till iPhone är "Syncwire" utan tvekan ett av de bättre alternativen. Apple MFi, liksom UL & CE & FCC-certifieringar, bevisar att det är upp till märket.

Billaddaren levereras med två USB-portar och erbjuder 4,8 A total uteffekt vilket är ganska bra för att ladda flera enheter samtidigt. På grund av i-smart-chipet håller det vanliga faror som överbelastning och överladdning borta. Dessutom har den en kompakt men ändå hållbar konstruktion som håller länge.

USP: Apple MFi-certifierad

Kolla in på Amazon

5. RAVPower

RAVPower är en kraftfull billaddare utformad för att erbjuda en effektiv laddningslösning. Med den totala utmatningen på 4,8 A kan den ladda din iPhone med maximal hastighet. Med iSmart-tekniken anpassar laddaren lämplig ström till din smartphone för både säker och snabb laddning.

Den har en smart kretsdesign som säkerställer det väsentliga skyddet mot kortslutning och över- eller lågspänning. LED gör det lättare att hålla koll på strömstatusen. Robust konstruktion gör att denna iPhone-billaddare är utomordentligt hållbar. Dessutom finns den här robusta laddaren med livstidsgaranti och finns i tre färger som svart, rött och guld.

USP: Advance circuit design

Kolla in på Amazon

6. Gembonics

Gembonics presenterar en Apple Mfi-certifierad billaddare i ren vit färg. Förutom din iPhone 6s och 6s Plus är den här laddaren kompatibel med flera iOS-enheter. En av fördelarna med att köpa Mfi-certifierad billaddare är att den laddar dina enheter utan felmeddelanden.

Laddaren upptäcker snabbt dina enheter och laddar därefter. Och sedan ger laddaren dig den snabbaste möjliga laddningen. För din enhets säkerhet stannar laddningen automatiskt när det finns risk för överladdning eller överspänning.

USP: Säker och pålitlig

Kolla in på Amazon

7. GemDox

Oavsett vilken iOS-enhet du äger, ger GemDox billaddare den snabbaste laddningen. En anmärkningsvärd egenskap hos denna laddare är dess kompatibilitet med senaste och gamla Apple-enheter; du kan ladda dina iPhones och iPads utan något fel. Ladda dina iPhones när du är på språng och håll kontakten med dina vänner och familj.

Denna MFI-certifierade blixtbilsladdare har en lång livslängd som inte faller i bitar vid upprepad användning. Produkten levereras med en 3,3 fot lång kabel som gör att du kan ladda dina enheter medan du sitter i bilens baksäte.

USP: MFI-certifierad

Kolla in på Amazon

8. TIKALONG

Här är en extra praktisk och lätt miniladdare för att hålla dina enheter på språng. Den mjuka lysdioden hjälper dig att hitta portar i mörkret utan att distrahera.

Dessutom garanterar premium 22AWG kopparkärnan laddningshastigheter 15% snabbare än andra laddarkablar. Du kan också ladda två enheter samtidigt. Den intelligenta kretsdesignen håller dig också säker.

USP: Snabb laddningshastighet

Kolla in på Amazon

9. AmazonBasics

AmazonBasics är ett av de kända varumärkena som handlar om iPhone-tillbehör. Detta företag har vunnit miljontals konsumenters förtroende, och därför köper människor med självförtroende billaddare och andra tillbehör. Denna rakladdare är din resepartner. Med hög effektivitet blir denna billaddare ett måste-resetillbehör.

Apple Mfi-certifierad billaddare pryder med enkel design men ger dig kraftfull prestanda. Du kan ansluta den direkt till bilens likströmsadapter för höghastighetsladdning. Den 3 meter långa kabeln garanterar flexibel placering i din bil.

USP: Flexibel placering

Kolla in på Amazon

Sammanfatta!

Så vilken av dessa billaddare kommer att driva din iPhone? Låt oss veta det i kommentarerna nedan. Det finns två egenskaper som jag gillar i dessa iPhone-laddare - den kompakta designen och möjligheten att ladda enheten med bra hastighet. Dessutom är de mycket bärbara och skyddar din enhet från hot som kortslutning.

Du kanske vill bläddra igenom:

  • Bästa iPhone 6s / 6s Plus Power Banks
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 6s / 6s Plus dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found