Blogg

Bästa EQ-appar för iPhone och iPad 2021

Precis som musikgenren man lyssnar på, kan ljudutgången man föredrar också vara annorlunda. Till exempel kanske en del gillar det kraftigt, och andra önskar ett tydligt, balanserat ljud. Och medan iPhones inbyggda EQ har en hel del alternativ ger det inte total kontroll. Tack och lov kan dessa bästa EQ-appar för iPhone och iPad hjälpa dig att anpassa din ljudupplevelse som dina lyssningsinställningar.

 1. Equalizer Fx
 2. Equalizer + HD musikspelare
 3. Boom: Bass Booster & Equalizer
 4. Flacbox: FLAC Player Equalizer
 5. Equalizer Pro +
 6. Equalizer & Bass Booster
 7. jetAudio - MP3-musikspelare
 8. Music Player X - Equalizer DJ
 9. Evermusic Pro
 10. Utjämnare

1. Equalizer Fx

Inte bara de enkla EQ-justeringarna, Equalizer Fx, gör att du kan förbättra den musik- eller ljudkvalitet som passar din smak. Använd inbyggda genre-förinställningar eller skapa snabbt en anpassad förinställning med 7-bands equalizer-kontrollen.

Den innehåller en hel del fantastiska funktioner, inklusive starka basförstärkande effekter, över åtta tilltalande EQ-visualiseringar och DJ-övergångar. Vad mer! Du kan enkelt komma åt molnmusik, spela offline, skapa och hantera din spellista.

Pris:  Gratis (köp i appen)

Ladda ner

2. Equalizer + HD musikspelare

Om du är en musikjunkie, här är en allt-i-ett-musikspelare med massor av funktioner under huven. Till att börja med innehåller den en 7-bands equalizer, basförstärkare, 10 equalizer-förinställningar, anpassade förinställningar, AirPlay-kompatibilitet, utmärkta visualiserare, ett kösystem och en sömntimer.

Equalizer + tar med all din musik från iTunes, Google Drive eller Dropbox på en plattform. Och tack vare praktiskt offline-läge kan du spela det utan internet eller WiFi. Vidare kan den också automatiskt optimera ljudkvaliteten enligt de hörlurar som används.

Pris:  Gratis (köp i appen)

Ladda ner

3. Bom: Bass Booster & Equalizer

Älskar du att lyssna på musik via ett par hörlurar eller öronsnäckor? Tja, Boom kan lägga till magin med 3D-surroundljud till hela upplevelsen. Bortsett från det får du en basförstärkare, 16-bands equalizer, 29 handgjorda EQ-förinställningar och så mycket mer.

Förstå den senaste trenden i branschen erbjuder boom sömlöst stöd till musikstreamingtjänster som Spotify & TIDAL. Du kan också strömma över 40 000 radiostationer och podcasts över hela världen medan du finjusterar deras utdata enligt dina önskemål.

Pris:  Gratis (köp i appen)

Ladda ner

4. Flacbox: FLAC Player Equalizer

En kraftfull musikspelare och nedladdare med inbyggd ljudutjämnare och basförstärkare. Oavsett om MP3 eller WMA, iCloud eller HiDrive stöder Flacbox till otaliga ljudformat och lagringstjänster offline eller online.

Med ljudutjämningsinställningar på professionell nivå kan du göra vilken musik som helst till din. Om ljudet till exempel inte är tillräckligt högt kan du snabbt ändra förstärkarens förstärkning. Andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar synkronisering av musik, uppspelningshastighetskontroll, ljudbokmärken och bakgrundsläge.

Pris:  Gratis (köp i appen)

Ladda ner

5. Equalizer Pro +

Denna equalizer-app har en mycket optimerad utjämningsalgoritm som använder mycket mindre batteri än andra liknande appar. Du kan njuta av utjämning av hög kvalitet utan någon snedvridning.

Det är utmärkt för en extra ljudförstärkning på din iPhone eller för att finjustera ljudet i bilen. Det hjälper till att finjustera ljud så att allt du lyssnar på låter fantastiskt, oavsett om det är metal, country, rap eller något annat.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

6. Equalizer & Bass Booster

Upplev fantastisk musikklarhet med färdiga förinställningar och basjustering. Med 10-bandets equalizer kan du anpassa musiken efter din krävande smak. Och det finns 20 förinställningar för att lägga till mer roligt.

En fullfjädrad mediaspelare och sömntimer säkerställer att du har alla viktiga funktioner för att förstärka din musiktid. En annan anmärkningsvärd funktion i den här appen är stödet för flera ljudformat som MP3, FLAC, etc.

Pris:  Gratis (köp i appen)

Ladda ner

7. jetAudio - MP3-musikspelare

Det anmärkningsvärda med jetAudio är dess lättanvända gränssnitt och kompatibilitet med breda ljudfilformat. Tillsammans med de 16 equalizer-förinställningarna har den också 10/20 band grafisk equalizer för dem som älskar att anpassa sin egen ljudupplevelse.

Du kan också spara equalizeranpassningarna och tillämpa den på andra liknande spellistor. jetAudio har också avancerade uppspelningsfunktioner som uppspelningshastighetskontroll, crossfading, ReplayGain, tonhöjdskorrigering och AGC.

Pris:  Gratis (köp i appen)

Ladda ner

8. Music Player X - Equalizer DJ

Music Player X är speciellt designad för iTunes och är en lätt och funktionell musikspelare. Och även om det är ganska enkelt, lyckas det packa några fantastiska funktioner. Till att börja med, Bass Booster, 5-Band Equalizer, DJ crossfader och 3D Audio FX.

Då innehåller den också Song Timer för träning, spellisthanterare och live-synk. Och det är inte allt, du kan också anpassa appens färgpalett. Så inte bara musiken, appen är redo att göra ditt bud.

Pris:  Gratis (köp i appen)

Ladda ner

9. Evermusic Pro

Vad som har tvingat mig att gå för Evermusic Pro är förmågan att inte bara krydda musiktiden med funktioner som en ljudutjämnare och basförstärkare utan också förbättra den totala upplevelsen.

Det är en förstklassig MP3-musikspelare som säkerställer att din musiktid aldrig träffar en spärr - även när du är offline. Med den inbyggda spellistechefen kommer du att kunna hålla dina spår helt i linje med din smak.

ID3-taggarredigeraren är till nytta när du enkelt behöver redigera ljudtaggarna. Det bästa med Evermusic Pro är dock att du kommer att kunna använda den som en trevlig ljudbokspelare.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. Equalizer

Ganska populär bland ljudfiler, den här är full till randen med fantastiska funktioner. Men det viktigaste är att EQ är kraftfull, du kan importera förinställningar via e-post (eller skicka dem). Och tack vare ett fantastiskt gränssnitt kan allt styras direkt från appen.

Med Equalizer kan du finjustera EQ-kurvan för ditt vänstra eller högra öra. Du får välja mellan mer än 10 ganska bra förinställningar, och det finns också en superhändig spektrumanalysator för att visualisera musik.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

Loggar ut 

Musik är en mycket personlig upplevelse. Och oavsett om du är glad eller deprimerad kan en favoritlåt förbättra, stödja och lyfta ditt humör. En rätt EQ-app kan vara till stor hjälp, så vi föreslår att du väljer en från partiet mycket klokt.

Låt oss veta ditt val i kommentarsektionen nedan. Om du är förvirrad eller har några frågor kan du gärna skjuta på oss.

Du kanske också vill läsa:

 • Bästa teckensnittsappar för iPhone
 • Gratis ringsignalappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found