Blogg

Bästa skrivbordsunderlägg och mattor 2021

Precis som ett väldesignat stativ och till och med ett stående skrivbord kan skrivbordsmattan gå långt för att få ditt arbetsutrymme att se organiserat ut och hindra oavsiktliga spill från att förstöra hela saken. Vi har tittat noggrant på några av de bästa skrivbordskuddarna och mattorna för att hjälpa dig att välja en perfekt som passar din specifika smak. Bortsett från att skydda skrivbordet mot scuffs, kan dessa skrivbordsfläckar göra det lite bekvämare att skriva. Och med en mängd olika mönster att starta, är det inte en stor fråga att välja en som kan passa perfekt med en specifik inredning. Låt oss se vad de mer har i lager!

 1. Harber London
 2. Satechi
 3. KINGFOM
 4. Ilyapa
 5. ZBRANDS
 6. Casa pura
 7. Knodel
 8. NPET
 9. BUBM
 10. MASSOR
 11. Konstnärlig
 12. Kvartett

1. Harber London skrivbordsmatta i läder

Om du vill pryda ditt skrivbord med skräddarsydd lyx kan det här vara ditt val. Den är handgjord av experthantverkare i Spanien, av fullkorns vegetabiliskt garvat kohudläder.

Du kan välja mellan 100% ullfilt eller mikrofiber vaddering för en tjock respektive tunn bas. Dessutom har mattan en smart och enkel kabelgenomskärning som håller kabelröret under kontroll. Efter att ha provat olika produkter från Harber London kan jag säga att detta är en av de bästa skrivbordsmattorna.

USP: Vadderingsalternativ

Kolla in på Harber London

2. Satechi syntetisk läderplatta för skrivbord

Satechi desktop pad har en ganska enkel och snygg design. Tillverkad av högkvalitativt syntetiskt läder, känns den här skrivmattan snygg.

Kudden ger ett bekvämt utrymme för både att skriva och skriva. Dessutom erbjuder den också tillräckligt med utrymme för att musen ska kunna vila säkert.

Prata om hållbarhet; denna kudde kan motstå fläckar och skyddar även skrivbordet från repor. Dessutom kan du enkelt rengöra den.

USP: Syntetiskt läder med en slät yta

Kolla in på Amazon

3. KINGFOM PU-skrivbordsmatta

Detta erbjudande från “KINGFOM” har ett raffinerat utseende. Skuren i högkvalitativt PU-läder, denna skrivbordsdyna har en mjuk texturerad yta. Som ett resultat kommer du att känna dig bekväm när du skriver.

Du kan lägga på tangentbordet, musen på det och fortfarande ha lite utrymme kvar för att hålla en tekopp och en liten anteckningsbok. Tack vare det mjuka flanelskyddet vilar det säkert på skrivbordet.

Du kan lita på den här skrivbordsmattan för att skydda ytan mot slitage. Dessutom kommer du att kunna rengöra denna PU-läderplatta enkelt.

USP: Anti-slip skum back

Kolla in på Amazon

4. Ilyapa plastdyna för skrivbord

Till skillnad från båda ovan nämnda skrivmattor är den här gjord av plast. Med en tunn och raffinerad design kan den matcha din arbetsyta.

Ilyapa-dynan har en slät struktur och ger en behaglig känsla. Det är slitstarkt och kan också förhindra spill från att förstöra ditt arbetsområde.

En annan anmärkningsvärd egenskap är värmebeständigheten. Och tack vare den tåliga konstruktionen kan detta skrivbordsskydd hålla längre.

USP: Hållbar konstruktion med värmebeständighet

Kolla in på Amazon

5. ZBRANDS läderplatta för skrivbord

Med en elegant och estetisk profil har "ZBRANDS" flera imponerande kvaliteter. Först och främst har dynan en stor dimension. Det betyder att du kan placera din MacBook, mus, hörlurar bekvämt.

Den andra är den vändbar. Medan den ena sidan har en slät yta, har den andra en robust yta. Så beroende på din bekvämlighet kan du använda någon av de två sidorna.

När det gäller skydd kan ZBRANDS skydda ditt skrivbord mot slitage. Dessutom gör den glidskyddade baksidan den perfekt placerad på alla ytor som trä, glas eller plast.

USP: Vändbar design

Kolla in på Amazon

6. Casa pura PVC-matta för skrivbord

Vill du ha en livlig design? Denna matta från “casa pura” kan vara ett bra val för dig. Den är vackert gjord och finns i 13 färgvarianter inklusive rosa, orange, röd, mörkblå och mer. Så du väljer den som kan leva upp utseendet på din arbetsyta.

Utöver utseendet är casa pura-dynan huggen av högkvalitativt polypropenmaterial. Den är halksäker och 100% återvinningsbar. Och med den släta utsidan gillar din handflata att vila på den.

USP: Modisk profil

Kolla in på Amazon

7. Knodel Desktop PU lädermatta

Knodel presenterar en mångsidig skrivbordsmatta för att hålla ditt Apple-ekosystem snyggt och rent. När du väl har spridit ut mattan på glastoppen kommer den här mattan att hålla fast på ytan och skydda dina enheter. Den vattenbeständiga mattan håller skrivbordet torrt; du kan sätta en kaffemugg på mattan.

Mattan är dubbelsidig, så du kan använda vardera sidan av den. Är det inte ett bättre sätt att använda mattan länge innan den går i tvätt? En bärbar och lätt profil gör den lätt att bära; rulla bara upp det och fortsätt!

USP: Dubbelsidig matta

Kolla in på Amazon

8. NPET PU-läderplatta för skrivbord

När det gäller att producera högkvalitativa skrivbordsflaskor är ”NPET” oöverträffad. En av höjdpunkterna i denna matta är den vattentåliga kvaliteten. Som ett resultat är det fullt kapabelt att skydda ditt arbetsområde från spill.

Den andra kvaliteten som gör det till ett bra alternativ är den mjuka utsidan där dina händer känns sköna när du skriver en anteckning eller vilar. Förpackad med gummerad rygg, det glider inte.

Tack vare strukturen i flera lager är NPETs skrivbordsmatta mer utrustad för att hålla repor i schack.

USP: Vattentålig

Kolla in på Amazon

9. BUBM PU-skrivbordsmatta

Med en tunn och sofistikerad design kan BUBM smidigt passa in i alla inredningar. Detta skrivbordsskydd är extremt stort så att din bärbara dator, mus och andra saker bekvämt kan placeras.

PU-lädermaterial spelar en viktig roll för att göra det så användbart. Bortsett från att ge en mer bekväm känsla, kan den också bekämpa de vanliga sladdarna. Dessutom hjälper den matt finishen att behålla det eleganta utseendet länge.

Utöver allt finns BUBM i sju färger inklusive mörkblå, rosa, vit och mer.

USP: Matt finish

Kolla in på Amazon

10. PLENTY PU läderplatta för skrivbord

Om du vill skaffa en högkvalitativ läderblotter av läder, se PLENTY seriöst. Den har en professionell design och har tillräckligt med utrymme för att låta dig behålla alla nödvändiga saker.

Att vara av högkvalitativt läder, det är halksäkert och erbjuder den nödvändiga vården för inte bara din bärbara dator utan också skrivbordet. Så, saker som slumpmässiga spill och scuffs kommer inte att förstöra din arbetsyta. Dessutom hjälper den halksäkra basen att den passar alla ytor som trä och glas.

USP: Högkvalitativt läder

Kolla in på Amazon

11. Konstnärlig PVC-skrivbordskudde

Konstnärlig skrivbordsmatta är unik i sig. Vad som har fångat mina ögon i denna pad är det dolda facket där du kan förvara dina visitkort och konfidentiella anteckningar.

Det finns också en pennahållare för att se till att din skrivtid förblir en tilltalande upplevelse. Den strukturerade ytan ser till att din hand får den komfort som behövs.

Precis som de flesta av sina rivaler kan Artistic blotter enkelt bekämpa fläckar. Så du kan förvänta dig att ditt skrivbord förblir skyddat från oönskade sladdar.

USP: Dold fack

Kolla in på Amazon

12. Quartet Desktop Glass Pad

Många gånger fastnar vi i jobbet och glömmer att göra små saker. Om du inte vill missa viktiga saker du måste göra skulle Quartet vara ett användbart tillskott till ditt skrivbordsutrustning.

Du kan hålla den mellan din dator och tangentbordet. Sedan kommer du att använda den för att anteckna något du måste göra. Det är lite vinklat för att hjälpa dig att skriva lite bekvämare.

Det finns en utdragbar låda där du kan lägga små saker för att förhindra att skrivbordet blir rörigt. Slutligen är det välbyggt och passar en märkbar matchning med din pro-miljö.

USP: Välbyggd design med en användbar låda

Kolla in på Amazon

Det är ganska mycket det! Så det här är våra bästa skrivbordsskydd.

Vad är din favorit?

Har du valt ut en idealisk blotter? Vi skulle vara riktigt glada att få veta något om din matta och de egenskaper som du har funnit anmärkningsvärt i den.

Du skulle också vilja titta på följande sammanställningar:

 • Bästa MacBook Pro-fodral
 • 10 bästa iPad Pro 12.9-stativ
 • Bästa tangentbord för Mac
 • Bästa trådlösa laddningsmusmattor

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found