Blogg

Bästa e-postappar för iPhone och iPad 2021

I våra livliga liv är e-posthantering viktigt för att hålla reda på saker. Tack och lov kan många appar hjälpa till. De har var och en användbara funktioner som att hantera flera brevlådor på ett ställe, personliga inställningar, avancerade filter etc. Detta kan göra livet mycket enklare, särskilt när det används tillsammans med andra produktivitetsappar. Så fortsätt och ta kontroll över din inkorg med dessa bästa e-postappar för iPhone och iPad.

 1. Apple Mail App
 2. Yahoo Mail
 3. Microsoft Outlook
 4. Gmail - E-post från Google
 5. Edison Mail
 6. Spark Mail - E-post från Readdle
 7. Min post
 8. BlueMail
 9. Citrix Secure Mail
 10. Newton Mail
 11. Proton Mail
 12. Luftpost

1. Apple Mail App

Standard Mail-appen på din iPhone och iPad erbjuder många funktioner för att enkelt hantera dina e-postmeddelanden. Du kan lägga till flera konton och få dem att synkroniseras över enheter. Dessutom är det enkelt att organisera trådar och hålla koll på saker och ting.

Dessutom kan du skapa snygga meddelanden med en komplett uppsättning textformateringsverktyg. Lägg till bilagor med bara några tryckningar och använd svepningsgester för att markera, arkivera, radera eller flagga konversationer. Du kan till och med blockera oönskade avsändare och stänga av aviseringar för enskilda trådar.

Låt oss nu titta på några av de bästa alternativen för Apple Mail-appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Yahoo Mail

Yahoo Mail har ett elegant användargränssnitt och gör det ganska enkelt att hantera e-post. Det bästa med den här e-postappen är 1000 GB gratis molnlagring. Därför har du alltid gott om utrymme för att behålla dina värdefulla data.

Den här appen stöder även e-postadresser som inte är Yahoo, som Gmail, Outlook, AOL och mer. Beroende på din bekvämlighet kan du anpassa svepningsgesterna för att hantera meddelanden mer skickligt.

Pris: Gratis (Yahoo Mail Pro varje månad - $ 0,99)

Ladda ner

3. Microsoft Outlook 

"Microsoft Outlook" är lätt den mest omfattande e-postappen för iOS. Appen låter dig ta med alla dina e-postkonton och kalendrar på ett ställe. Så du kan hantera din inkorg och också schemalägga ett e-postmeddelande som ska skickas senare.

Med svepningen kan du enkelt schemalägga, radera och arkivera meddelanden. Navigera genom dina filer synkroniserade med OneDrive, Dropbox och bifoga dem enkelt till din e-post. Slutligen har Outlook-e-postappen stöd för många språk, inklusive franska, afrikaans, galiciska, tyska, grekiska etc.

Pris: Gratis (Microsoft 365 Personal - $ 6,99)

Ladda ner

4. Gmail - E-post från Google

Rankad som den främsta appen i produktivitetskategorin, "Gmail" är utan tvekan en förstklassig e-postapp över plattformarna. Det låter dig enkelt växla mellan flera konton. Du kan ångra skicka så att misstag inte gör dig generad.

Med den snabba svepningsgesten arkiverar eller tar du bort e-postmeddelanden. Kolla in din e-post med trådade konversationer och svara snabbt på inbjudningar från Google Kalender. Eftersom Gmail är kompatibelt med massor av språk kan du välja att kommunicera på ditt mest bekväma språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Edison Mail

Ta kontroll över din överfyllda inkorg med de intuitiva funktionerna i den här e-postappen för iPhone och iPad. Du kan till exempel konfigurera aviseringsinställningar, avsluta prenumerationen från skräp, blockera oönskade avsändare etc.

Den har ett otroligt snabbt AI-baserat sökverktyg som låter dig hitta det du letar efter i ett ögonblick. Det fungerar samtidigt i alla dina tillagda e-postkonton. Appen blir ännu bättre när den används samtidigt på din Mac.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 5,99 USD)

Ladda ner

6. Spark Mail - E-post från Readdle

Omfamna framtiden för e-post med den moderna designen av denna snabba och intuitiva app. Det låter dig se vad som är viktigt och automatisera uppgifter för en verkligt personlig upplevelse som ökar din produktivitet.

Den mest anmärkningsvärda funktionen låter dig samarbeta med lagkamrater för att skapa professionella e-postmeddelanden med hjälp av redigeraren i realtid. Du kan också bjuda in lagkamrater att diskutera specifika trådar och hålla relevanta personer i slingan.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. myMail

Vad som gör "myMail" värt att kolla in är hela anpassningsområdet. Precis som alla dess motsvarigheter låter det dig också lägga till flera konton för problemfri hantering. Dessutom låter det dig ställa in tystid för varje konto, vilket kan vara mycket användbart när du hanterar flera e-postkonton.

En annan funktion som gör att den sticker ut är personliga meddelanden. Du kan filtrera dina varningar enligt flera saker som mappar, sociala nätverk, domäner, e-postadresser etc. Med hjälp av profilbilder och ikoner för populära tjänster kommer du att kunna navigera dina e-postmeddelanden snabbare.

Pris:  Gratis

Ladda ner

8. BlueMail

Med en elegant design erbjuder Blue Mail möjlighet att hantera det obegränsade antalet e-postkonton. Med färgkodningsfunktionen kan du enkelt ta reda på vilket e-postkonto som fick ett meddelande.

En anmärkningsvärd aspekt är People Toggle som låter dig minska röran i inkorgen och anpassa hur du ser den. Att knacka på en avatar visar alla konversationer mellan e-postdeltagarna och dig.

Pris:  Gratis

Ladda ner

9. Citrix Secure Mail

Om integritet och tillförlitlighet är dina prioriteringar är denna iOS-e-postapp ett användbart alternativ. Det håller dina data säkra och har olika alternativ för att göra livet enklare för både privatpersoner och företag.

Du kan lägga till flera konton och skapa en särskild mapp för bilagor. Detta gör det enkelt att hitta filer. Dessutom fungerar appen sömlöst med andra verktyg som Skype for Business, Citrix Files, Citrix QuickEdit och GoToMeeting.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Newton Mail

Newton Mail är förmodligen den mest funktionsrika e-postappen för iPhone och iPad. Den här appen fungerar sömlöst med många populära tjänster som Gmail, Exchange, Yahoo Mail, Hotmail / Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 och alla IMAP-konton.

Den erbjuder lässtatus för varje e-post du skickar och integrerar flera produktivitetsappar som Todoist, Evernote, OneNote, Pocket, Trello, Wunderlist och Instapaper. Därför kommer du att kunna utföra din uppgift utan att behöva lämna appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Proton Mail

ProtonMail toppar listan när det gäller säkerhet. Den använder en unik matematisk end-to-end-kryptering för dina e-postmeddelanden. Detta innebär att meddelandet är krypterat från avsändarens ände och endast kan dekrypteras i mottagarens ände.

Vidare kan du låsa skickad e-post med lösenord, och de kan till och med ha ett utgångsdatum. Gränssnittet är användarvänligt och det finns många unika funktioner som fjärrloggning, e-postfilter, autosvar och mer. Kolla in vår detaljerade recension för alla detaljer.

Pris: Gratis (ProtonMail Plus 1 år - 59,99 USD)

Ladda ner

12. Luftpost

Detta är en relativt ny app i fältet men erbjuder lovande potential. Den stöder 3D Touch, snabba förhandsgranskningar av dokument, högkvalitativ skapande av PDF och effektiv integration med andra applikationer och tjänster för ett smidigt arbetsflöde.

Den här appens kärna är anpassning av arbetsflöden, vilket gör det enkelt att snooze aviseringar när det behövs, undvika skräppost etc. iCloud-synkronisering säkerställer att alla dina konton och preferenser förblir synkroniserade.

Pris: Gratis (Airmail Pro varje månad - $ 2,99)

Ladda ner

Summering 

Så, vad är din föredragna e-postapp för iPhone och iPad? Säg dig i kommentarerna nedan. Du kanske också vill kolla in de bästa e-postapparna för Mac.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Hur man ändrar standard e-postkonto på iPhone
 • Bästa iPhone-röstmeddelanden
 • Bästa Apple Watch e-postappar
 • Hur tar jag bort Yahoo Mail-konto permanent
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found