Blogg

Bästa Cryptocurrency Apps för iPhone och iPad 2021

Kryptovalutor har fått mycket dragkraft de senaste åren, och det är bekvämt att handla och investera i dem från din iPhone eller iPad. Du kan övervaka realtidspriser, få de senaste nyheterna och uppdateringarna, köpa, sälja, lagra, skicka och ta emot valutor som du väljer över globala börser med bara några få kranar, allt medan du är säker. Om det är det du letar efter, kolla in de här bästa kryptovalutaapparna för iPhone och iPad.

 1. Coinbase
 2. Blockchain plånbok
 3. Myntstatistik
 4. CoinCap
 5. Blockfält
 6. HODL-kryptovaluta i realtid
 7. Binance
 8. Crypto Tracker från BitScreener
 9. Förtroende: Crypto & Bitcoin Wallet
 10. Crypto.com

1. Coinbase

Detta är världens största kryptovalutautbyte i 32 länder. Det är perfekt för handel med kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin, Ethereum och mer. Gränssnittet är användarvänligt och låter dig äga krypto på ett ögonblick.

Det hjälper dig att hålla dig informerad med uppdateringar och funktioner som hjälper dig att bygga din kunskap och portfölj. Instrumentpanelen hjälper dig att se priser och värden på tillgångar så att du alltid känner till och kan fatta välgrundade beslut.

Pris : Gratis

Ladda ner

2. Blockchain plånbok

Här är en annan populär kryptoplånbok som låter dig transakera säkert och effektivt mellan kryptovalutor som bitcoin och ethereum. Du kan köpa, sälja, tjäna ränta, skicka, ta emot, lagra och byta valutor till låga avgifter i flera länder.

Plånboken är inte vårdnadshavare, så endast DU kontrollerar åtkomst till dina krypto- och privata nycklar. Dessutom stärker tvåfaktorsautentisering din säkerhet och du kan ställa in en fyrsiffrig stift- eller biometrisk autentisering.

Pris : Gratis

Ladda ner

3. Myntstatistik - Crypto Portfolio

Kolla in den här kryptovaluta-appen för iPhone som gör det enkelt att äga flera kryptovalutor över olika börser och plånböcker. Du kan hantera alla dina affärer, transaktioner och innehav från en bekväm plats.

Dessutom kan du spåra och följa livepriser på över 7000 kryptovalutor med tillgång till detaljerade diagram och analyser. Du kan också dra nytta av avancerad filtreringssortering och forskning för att besluta om dina nästa investeringar.

Pris : Gratis ($ 4,99 per månad för Pro)

Ladda ner

4. CoinCap

Denna iOS-krypto-app stöder många olika kryptovalutor och uppdateringar i realtid för att hålla dig informerad. Den har en praktisk altfolfunktion som gör det enkelt att känna till värdet på alla dina valutor på en gång.

Det är enkelt att lägga till och ta bort från dina anläggningar eller till och med ha ett par olika altfolios. Dessutom ökar varningsfunktionen bekvämligheten och kan till och med integreras med dina altfolios.

Pris : Gratis

Ladda ner

5. Blockfolio - Crypto Tracker

Kolla in den här appen för att spåra priser på över 8000 kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, etc. och se din portfölj i 100+ fiatvalutor eller kryptobaser. Den har global täckning över 300+ börser.

Vidare kan du se ljusstake-diagram och information om orderbok i realtid för varje mynt. Använd det på ditt sätt genom att ställa in anpassade prisvarningar för omedelbara meddelanden när saker och ting förändras. Du kan också hålla dig uppdaterad med de senaste kryptonyheterna i ditt anpassade flöde.

Pris : Gratis

Ladda ner

6. HODL-kryptovaluta i realtid

Det här är en annan omfattande app som låter dig spåra allt för dina kryptovalutor och aktier: Du kan se diagram och priser i realtid från börser över hela världen.

Dessutom erbjuder den brytande rubriker och filtrerade tweets från topp globala nyhetskällor. Det enkla gränssnittet ökar användarvänligheten och bekvämligheten. Det finns också många smidiga funktioner som möjligheten att automatiskt synkronisera din portfölj med Coinbase Pro, Binance eller någon Ether-plånbok.

Pris : Gratis ($ 0,99 för Basic)

Ladda ner

7. Binance: Köp Bitcoin säkert

Välj mellan 200+ kryptovalutor och håll dig alltid i spetsen för nya myntlanseringar. Du kan byta mellan valfri krypto även om det inte finns något handelspar, tack vare appens Lite-läge.

Lite-läget är utmärkt för nybörjare, men du kan växla till Pro-gränssnittet med bara ett tryck för att få tillgång till avancerade funktioner. Naturligtvis är det säkert och dina medel skyddas av appens Secure Asset Fund for Users (SAFU Funds).

Pris : Gratis

Ladda ner

8. Crypto Tracker från BitScreener

Använd 2000+ myntpriser i realtid från över 200 kryptomarknader och handelsplattformar med den här praktiska appen. Det ger dig uppdateringar och stöder API-integration från de mest populära börserna.

Vidare kan du beräkna offerter i realtid: mynt till mynt, mynt till fiat, fiat till mynt och fiat till fiat. Njut också av bekvämlighet genom att spara och synkronisera dina omvandlare över flera enheter.

Pris : Gratis ($ 4,99 för obegränsad tillgång)

Ladda ner

9. Förtroende: Crypto & Bitcoin Wallet

Oavsett om du letar efter en Ethereum- eller Bitcoin-plånbok, här är ett säkert system för alla dina kryptobehov. Det hjälper dig att köpa och lagra flera valutor på ett och samma ställe för en tillfredsställande användarupplevelse.

Det är super lätt att navigera, och det finns också möjlighet att ändra transaktionsavgifterna med tre generiska nivåer att välja mellan. Det är en av de bästa digitala plånböckerna för att lagra privata nycklar på din enhet säkert.

Pris : Gratis

Ladda ner

10. Crypto.com

Slutligen är det här ett utmärkt alternativ för alla dina grundläggande kryptobehov utan dolda spridningsmarkeringar. Du kan säkert lagra, skicka och ta emot kryptovalutor som Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), etc.

Dessutom fungerar den som en plånbok för flera ändamål som känns som en bank. Den har en ren och vacker design som är intuitiv att använda men som ger tillräckligt med information för mer erfarna handlare. Du kan också få appens metallvisakort för ytterligare förmåner.

Pris : Gratis

Ladda ner

Bästa Cryptocurrency-appar för iPhone du behöver installera nu!

Så vilken är din valutakryptovaluta på din iPhone och iPad? Dela din erfarenhet i kommentarerna nedan. Du kanske också vill kolla in de bästa apparna för överföring av pengar och appar för spårning av utgifter för iPhone och iPad.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Lönhantering iPhone och iPad
 • Bästa appar för personlig ekonomi för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found