Blogg

Bästa Apple Pencil Charge Adapters 2021

Artister använder i stor utsträckning Apple Pencil, antecknar PDF-filer, redigerar texter och många fler uppgifter på iPad. Det kan enkelt hantera multitasking och snabba svar. Sammantaget är det värt att prova Apple Pencil om du inte har hittat det! Att hantera många uppgifter under längre tid eller till och med ett par dagar kan tömma din Apple Pencils batteri. För att ladda detta när du är på språng behöver du en Apple Pencil-laddningsadapter, och det är där vi har täckt det!

 1. TechMatte
 2. Aniasom
 3. Trioffer
 4. Aprilday
 5. Kinnara
 6. CoBak
 7. Alfzero
 8. MoKo
 9. RonXer
 10. Dongqin

1. TechMatte

TechMatte är det mest pålitliga varumärket när det gäller laddningsadaptrar för Apple Pencil. Med en 3-fots lång laddningskabel för att ladda din Apple Pencil tillsammans med en hankontakt för din USB A-port och en honkontakt skulle denna laddningsadapter vara min första preferens i dagens lista!

Den flexibla anslutningen säkerställer att din Apple Pencil kan laddas från vilken som helst av USB A-portarna på den bärbara datorn, elbanker eller väggladdare. Den enda nackdelen är att denna kabel inte kan användas som en blixtförlängare.

USP: Male and Female Connector Båda

Kolla in på Amazon

2. Aniasom

Om du letar efter en ersättning av laddningsadapter och blixtkontakt båda i en enda USB-kabel för din Apple Pencil, är Aniasom ett perfekt val för dig. Den är bara 6 tum lång och 0,16 tum tjock och det gör det enkelt att ta med sig på språng!

Aniasom levereras med en honkontakt för Apple Pencil inuti kabeln när du laddar med din iPhone eller iPad Pro. Det fungerar också som en datakabel så att du också kan synkronisera dina data. Din Apple Pencil kan laddas med den här kabeln med en väggladdare, powerbank, dator, bärbar dator eller till och med en billaddare.

USP: blixtkontakt med laddningsadapter

Kolla in på Amazon

3. Trioffer

Trioffer är den billigaste Apple Pencil-laddningsadaptern jag har stött på i den här listan. Adaptern levereras med en honadapter tillsammans med en USB A-port som också kan laddas med elbanker, bärbara datorer och väggladdare. Faktum är att du inte ens behöver en separat adapter. Sätt bara in Apple Pencil i honadaptern och anslut den till USB-porten.

Kabeln på 3 fot hane till hona är mer än tillräckligt för att enkelt ladda din Apple Pencil. Den levereras med 18 månaders garanti och utmärkt kundservice efter försäljningen.

USP: 18 månaders garanti på en prisvärd produkt!

Kolla in på Amazon

4. Aprilday

Om du letar efter glansiga färger är Aprilday Apple Pencil-laddningsadapter vägen att gå! Med 3,3 fot lång kabel och den rosa guldfärgen på USB-porten och adaptern också. Dessutom laddas iPad och Apple Pencil samtidigt. Det här är något värt om du letar efter blixtkablar för både iPad och Apple Pencil.

Aprildays kabel fungerar med nästan alla modeller av iPhone och iPad också. Den långa kabeln gör att du kan ladda din Apple Pencil och placera den på ett säkert ställe. Få livstidsgaranti och bekymmersfri service * vid köp av denna produkt.

USP: 2 i 1 laddningskabel

Kolla in på Amazon

5. Kinnara

Det bästa jag älskar med Kinnara laddningsadapter är den yttre designen och materialet som används i den. Den levereras med en nylonflätad kabel tillsammans med aluminiumhuvuden som bara ger kabeln mer stabilitet och styrka.

Kinnara-kabeln är endast avsedd för laddning men inte som en blixtkabelförlängare. Adaptern levereras också med en hane till honkabeln och är 3 meter lång, vilket räcker för att hålla din Apple Pencil på ett säkert ställe när du laddar.

USP: Nylonflätad kabel + aluminiumhuvuden

Kolla in på Amazon

6. CoBak

Precis som Kinnara är den här CoBak-laddningsadaptern för Apple Pencil tillverkad av nylongängad kropp. Detta gör kabeln solid och hållbar tillsammans med koppartrådar inuti som genererar mindre värme! Det är ett perfekt exempel på hur en produkt ska tillverkas för att hålla användarnas intresse.

CoBak-förlängningskabeln levereras med livstidsgaranti och finns i svart, blå, vit, ren vit och svart & vit.

USP: Stark och hållbar

Kolla in på Amazon

7. Alfzero

Alfzero laddar inte bara adapter för Apple Pencil, utan fungerar också som en synkroniseringskabel för dina Apple-enheter. Det är så långt som 150 cm vilket är den högsta kabellängden i denna laddningsadapterlista idag!

Kabeln levereras med en kvinnlig blixtkontakt som kan anslutas till en USB-port för att ladda din Apple Pencil. Den fungerar med en väggladdare, billaddare, bärbar dator, powerbank etc.

USP: 150 CM lång kabel!

Kolla in på Amazon

8. MoKo

Denna laddningskabel är 1 meter lång, tillräckligt lång för att göra det bekvämt för dig att ladda din Apple Pencil. Den är liten och lätt att rymma i väskan och skrivbordet. Bär den överallt för att hålla din penna igång för att fånga kreativa insikter.

Du kan ladda din Apple-penna på din bärbara dator, väggladdare, billaddare, elbank någon annan USB-port. Dessutom är den eleganta designen gjord av högkvalitativ PVC och ABS, med en förstärkt kabel och fog som inte går sönder.

USP: Fungerar med flera enheter

Kolla in på Amazon

9. RonXer

RonXers Apple Pencil laddningsadapter är säker och säker att använda eftersom den är gjord av högkvalitativ koppar inuti. Det är enkelt att ladda din iPencil med powerbank, väggladdare, bärbar dator och billaddare också. Den är 3 meter lång och levereras med ett PVC-skal av hög kvalitet och laddar Apple Pencil på en snabbare ton.

Kabeln är utformad för att ladda din Apple iPad Pro Pencil och kommer med 18 månaders garanti och bästa kundservice också.

USP: Manlig till kvinnlig kontakt

Kolla in på Amazon

10. Dongqin

Med inte så mycket populärt i den här listan, står Dongqin sist på listan. Den har de grundläggande funktionerna i vad en Apple Pencil-laddningsadapter måste ha överlag. Kabeln levereras med en blixtkontakt som stöder större delen av iPhone, iPad och iPod också.

Den är kompatibel med enheter som laddas med USB och kräver ingen datasynkronisering. Kabeln är 3,3 fot lång, vilket är tillräckligt lång för att hålla din iPencil säker. Du kan snabbt ladda din Apple Pencil med väggladdaren, datorn, elbanken och billaddaren.

USP: Kompatibilitet med blixtkabel

Kolla in på Amazon

Slutlig dom!

Så det här är några av de bästa Apple Pencil-laddningsadaptrarna jag har stött på idag. Mitt val skulle vara Aniasom och Aprilday. Vilken skulle du välja om du behöver en laddningsadapter för din Apple Pencil just nu? Låt oss veta i kommentarsektionen nu!

Missa inte:

 • USB-C strömadaptrar för iPhone
 • USB C till blixtkablar
 • Bästa USB C Power Banks för iPhone
 • Bästa trådlösa billaddare för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found