Blogg

Bästa läderfodral för iPhone X 2021

Ett premium läderfodral finns vanligtvis på listan för många iPhone X-användare. Kvaliteten som skiljer läderdräkter från resten är rikt hantverk. De ser kanske inte glamorösa eller iögonfallande ut, men den professionella touchen de lägger till smarttelefonen är oöverträffad. Har du lyst på klassiskt omslag? Ta en titt på de bästa iPhone X-läderfodralna för att ge din helt nya smartphone ett bedårande utseende!

 1. Pad & Quill
 2. bellroy - Telefonplånbok
 3. Kulor
 4. Case Mate Tough ID - Bästa läderfodral [Slim]
 5. bellroy - Slim Läderfodral
 6. Alto [fodral av äkta läder]
 7. FLY HAWK
 8. bellroy - Telefonväska [3 kort]
 9. Poetic Nubuck - Bästa läderfodral [snyggt]
 10. SHIELDON
 11. Gulee
 12. FLY HAWK
 13. OtterBox STRADA-SERIEN
 14. bellroy - Läderfodral för stötfångare
 15. KAVAJ
 16. SUTENI
 17. LOHASIC
 18. X-nivå

1. Heritage Bella Fino från Pad & Quill

När det finns en önskan att gå efter premiumkvaliteten är det svårt att se bortom "Heritage Bella Fino." Oavsett om det är toppmoderna hantverk eller lyxig design, har detta läderfodral kryssat av alla lådor.

Fullkorns amerikansk läder med nylonsömmar ser riktigt bedårande ut. Tack vare främst UV-motståndet tappar inte fodralet sin blanka struktur på länge.

När vi pratar om interiörplatserna får du möjlighet att lagra upp till 5-7 kort, och det finns också en kontantficka. När det gäller skyddet erbjuder "Heritage Bella Fino" ett pålitligt försvar för iPhone X. Plus, denna läderdräkt spelar också perfekt med trådlösa laddningsställ.

USP: Amerikansk läder med fullkorn

Kolla in på Pad & Quill

2. bellroy - Telefonplånbok

För globala resenärer ger Bellroy en perfekt lösning. Du kan ha olika kreditkort som du kan använda i olika regioner. Detta läderfodral har fem fack eller spår för att lagra dina kredit- / betalkort. En behållare som ett fodral skyddar din iPhone från alla hörn och sidor.

Bellroy använder miljöcertifierat läder och polymer för att tillverka ett robust fodral. Du får sinnesro tillsammans med stil och nåd. För att ge dig mer utrymme har Bellroy kompromissat med minimal design.

USP: Extra lagringskapacitet

Kolla in Bellroy

3. Kulor

När du har en elegant snygg smartphone som iPhone Xs att flagga är det mer naturligt att gå till fodralet som har en snygg profil. Det är den främsta anledningen till att Kulors vackert utformade läderfodral för iPhone Xs verkar vara ett bra val.

Det som kräver uppmärksamhet i dessa fall är den byggda kvaliteten. Läder i toppkorn har en bedårande handgjord finish. Och med läderstrukturen alltid redo att ge välbehövlig grippy feedback, kommer din handflata aldrig bli trött på att hålla iPhone i händerna.

USP: Minimalistisk profil med rik läderstruktur

Kolla in på KulorCases

4. Case Mate Tuff ID

Case-Mate Tough ID är tillverkat av äkta läder och är tänkt att vara ett skyddande fodral för din iPhone. Den kan ge 10 fot droppskydd. Den robusta strukturerade ytan erbjuder förbättrat grepp som förhindrar glidning.

Du kan förvara ett kort på baksidan. Med de exakta utskärningarna för kamera, portar och knappar passar den snyggt på enheten. Metalliska knappar ger bättre feedback och är lätta att trycka på.

USP: Mycket skyddande

Kolla in på Amazon

5. bellroy - Slim Läderfodral

Detta läderfodral är speciellt tillverkat för dem som tror på impulsköp. För sådana kunder blir fönstershopping snabbt till allvarlig shopping. Och de behöver omedelbart ett kredit- / bankkort till hands. Detta fodral gör att du kan hålla ditt primära kort i en kortplats på baksidan. Med ett försiktigt tryck på tummen kan du komma åt ditt kort snabbt och göra betalningar.

Alla skrymmande plånboksfodral skulle ha testat ditt tålamod medan du fumlar efter dina kreditkort. När din shopping är klar kan du sätta in kortet igen i kortplatsen med samma lätthet.

USP: Snabbdrag av kort

Kolla in Bellroy

6. Alto

Alto erbjuder några av de bästa iPhone X läderfodral. De är gjorda av högkvalitativt läder och har utmärkt utförande. Snap-on design gör att de kan fästa sig felfritt på enheten.

Med den släta läderstrukturen ger dessa skydd ett bekvämt grepp. PC-höljet ger dem extra styrka för att tåla droppar. Mikrofiberinredning ger dem möjlighet att hålla bort repor, medan exakta utskärningar gör det bekvämare att komma åt kamera, knappar och port.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

7. FLY HAWK

FLY HAWK ser sportig modern design ut och ser väldigt elegant ut. Den syntetiska läderstrukturen kan se känslig ut, men den är tillräckligt stark för att bekämpa utmaningen med mindre slag och repor.

Bild-perfekta utskärningar gör att den kan passa perfekt på iPhone. Med tillstånd av snap on design är det enkelt att installera och ta bort. Täckta knappar har taktil feedback, vilket gör det lättare att trycka. Dessutom finns det tunna fodralet i sex färgvarianter: svart, brun, blå, grå, khaki och röd.

USP: tunn design

Kolla in på Amazon

8. bellroy - Telefonväska [3 kort]

Bellroy har krossat myten att ett plånboksfodral måste ha en folio. Detta läderfodral, som också fungerar som ett plånboksfodral, har en diskret kortinnehavare för att lagra dina plastpengar. Kortinnehavaren är skyddad av en magnetisk förslutning; alltså är dina kredit- / betalkort skyddade mot fall eller droppar.

Även om det är ett plånboksfodral, pryder det en tunn profil. Detta beror på att Bellroy har ett team av kvalificerade ingenjörer. Vävda tyger ger hållbarhet och lätt prestanda.

USP: Slitstark och lätt

Kolla in Bellroy

9. Poetisk Nubuck

Om du tycker om den smala designen, skulle Poetic Nubuck lätt fånga dina ögon. Detta snygga fodral är huggen i mjukt TPU och PU-läder. Med den släta utsidan erbjuder det förbättrat grepp.

Den integrerade korthållaren på baksidan gör att du kan behålla ett par kort. Dragflikens design gör det mycket lättare att komma åt korten utan krångel. Den passar fullständigt på enheten med de exakta utskärningarna. De uttalade knapparna har bättre klick. Dessutom kan du välja detta snygga fodral i tre färger: svart, brun och marinblå.

USP: Dragfliksdesign

Kolla in på Amazon

10. SHIELDON

SHIELDON är en av de populäraste iPhone-fodralstillverkarna i världen. Denna folio i äkta läder är exklusivt tillverkad för iPhone X. SHIELDON har använt äkta kohudläder för att göra detta premiumfodral. Även om iPhone X och Xs har liknande dimensioner rekommenderar SHIELDON inte användare att använda detta fodral för det senare.

SHIELDON har valt kohud för sin kvalitet, styrka, karaktär och spannmål. Lädret lägger till stil och naturlig känsla i detta fall. Tillsammans med läder har SHIELDON använt tålig TPU för att hålla kanterna stötsäkra.

USP: Magnetisk förslutning

Kolla in på Amazon

11. Gulee

Gulee erbjuder ett lätt iPhone-fodral som pryder smal och lyxig profil. Väskan är gjord av läder och TPU - båda materialen gör det vackert, enkelt och naturligt. Stöd för trådlös laddning, det här mjuka fodralet i ett stycke är miljövänligt.

För skydd håller Gulee upp upphöjda kanter och installerar stötdämpande hörn. Din iPhone X är snyggt skyddad mot stötar, fall, repor etc. Med exakt utskurna öppningar kan du snabbt komma åt telefonens väsentliga funktioner.

USP: sömlöst skinny-fit

Kolla in på Amazon

12. FLY HAWK

FLY HAWK är ett av marknadens tunnaste plånboksfodral. Det är vackert utformat med PU-läder. Att vara ultralätt och kompakt, det ser imponerande ut på iPhone.

Detta plånboksfodral har tre kortplatser och en ficka för att bära dollarsedlar. Den mjuka utsidan känns riktigt mysig i handflatan med bättre grepp.

För alla är så tunna, kan det hålla repor i schack. Framför allt har du fyra färgalternativ att välja mellan svart, brunt, khaki och rött.

USP: Syntetiskt läder av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

13. OtterBox STRADA-SERIEN

Detta läderfodral från OtterBox STRADA SERIES är premium. Den är huggen i äkta läder. Den har en stark ram för att absorbera stötar. På grund av de dubbla konstruktionsskikten erbjuder den din certifierade droppskydd till din smartphone. Det finns också en vertikal korthållare som låter dig behålla ID och kort.

Den fickvänliga designen gör att den lätt kan glida in och ut ur fickan. Bortsett från det kommer den i flera färger och levereras med livstidsgarantin.

USP: Äkta läder

Kolla in på Amazon

14. bellroy - Läderfodral för stötfångare

När enkelhet blir en stil, märker folk säkert denna subtila transformation. Bellroy läderfodral för iPhone X visar denna makeover i stil. Och tillbehöret har snabbt blivit ett raseri bland fashionista. Super tunn profil av detta fall berättar allt. Det är det mest eleganta fodralet som finns på marknaden idag.

Men vad gör det här fallet så vackert? Tja, Bellroy har tagit ont om att köpa premiumhudar garvade enligt miljöprotokoll som klassificerats av Leather Working Group. För att öka styrkan har Bellroy använt en flexibel polymer som skyddar din telefon mot stötar och repor.

USP: Super tunn profil

Kolla in Bellroy

15. KAVAJ

Om du föredrar trendig design kan KAVAJ vara ett bra val. Kombinationen av äkta kohudläder och PC har stärkt konstruktionen. Den är fullt kapabel att sprida stötar och absorbera stötar.

Den har ett par fack på baksidan så att du kan behålla kort och kontanter. Perfekta utskärningar säkerställer att du har snabb åtkomst till alla enhetens funktioner. Dessutom finns KAVAJ-läderfodral i två färger: svart och cognacbrunt.

USP: Slim-fit design

Kolla in på Amazon

16. SUTENI

Vad sägs om att gå för en retrobokdesign? Detta plånboksfodral från SUTENI är skapat för att se riktigt vintage ut. Skapat med högkvalitativt läder, har det hårt skal för att tåla stötar.

Det finns tre kortfickor som gör att du säkert kan förvara dina värdesaker. Det förvandlas också till ett stativ som låter dig öka din medieupplevelse. Dessutom kommer detta läderfodral i fyra färger.

USP: Retro design

Kolla in på Amazon

17. LOHASIC

Lyx har antagit formen på ett smartphonefodral. Lohasic har skapat detta lyxiga iPhone X-fodral av mjukt PU-läder. Det premiumhandgjorda fodralet har ingen söm på det. Kontrollera den guldpläterade ramen runt den bakre kameran och knapparna.

Väskan är lika lätt som en fjäder som Lohasic har bibehållit en tunn profil genom att ta bort bulk. Den flexibla och mjuka kroppen gör att du kan bära din telefon överallt utan att lägga till någon vikt.

USP: Läderfodral utan söm

Kolla in på Amazon

18. X-nivå

Hämtat från X-Level's Vintage Series, är detta iPhone X läderfodral ultratunn och ändå skyddande. Detta fodral ser ut som Apples eget läderfodral för iPhone X. Fodralet är så tunt att du inte känner något på din smartphone.

Det utmärkta greppet är varumärket för detta läderfodral. Den mjuka beröringen är det som gör att detta fall skiljer sig från andra. Upplev smidig och silkeslen känsla i dina händer.

USP: Utmärkt grepp

Kolla in på Amazon

Ditt val?

Vilket av dessa läderfodral har du valt för din iPhone X? Låt oss veta namnet och de kvaliteter du har gillat i det?

Du kanske också vill titta på:

 • Bästa iPhone X plånboksfodral
 • iPhone X skärmskydd
 • Bästa iPhone X-fodral
 • Bästa iPhone X Bumpers
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found