Blogg

3 enkla sätt att minska PDF-filstorlek på Mac

Ett av de bästa sätten att spara utrymme på din Mac är att minska storleken på stora PDF-filer. När det inte hjälper även efter att ha lossat papperskorgen och tagit bort appar kan det hjälpa dig att frigöra lite extra utrymme för ditt nya projekt. Samtidigt är chansen att den komprimerade versionen kan förlora innehållets faktiska kvalitet. Hittade ett sätt att göra detta utan att kompromissa med kvaliteten. Låt oss vägleda dig om hur du kan minska PDF-filstorleken på Mac.

 • Hur man minskar en PDF-filstorlek på Mac med hjälp av förhandsgranskning
 • Bästa PDF-komprimeringsprogramvara för Mac
 • Gratis PDF-kompressor online

Hur man minskar en PDF-filstorlek på Mac med hjälp av förhandsgranskning

 1. Öppna PDF-filen du vill komprimera.
 2. Klicka på Arkiv  från toppmenyn.
 3. Klicka på Exportera.
 4. Ge det ett namn och lägg till taggar om du vill.
 5. Ställ in rätt plats för att spara den på din Mac.
 6. Klicka på fältet bredvid kvartsfilter.
 7. Välj Minska filstorlek.
 8. Klicka på Spara.

Filen exporteras till din valda plats. Du kan räkna ut storleksskillnaden mellan den ursprungliga pdf-filen och den komprimerade versionen. För att göra det, högerklicka på filen → klicka på Hämta information från alternativ, visa filstorleken bredvid pdf-namnet.

När du öppnar den komprimerade filen kan det hända att kvaliteten på innehållet saknas (mestadels bilder och bilder) jämfört med originalversionen.

Bästa PDF-komprimeringsprogramvara för Mac

Det finns många webbapplikationer tillgängliga, som kan hjälpa dig att minska pdf-storleken på mac utan att förlora kvaliteten. Medan vissa av dem kan betalas kan du också hitta freebies som låter dig tillfälligt komprimera pdf-filer. Här är listan över de bästa apparna.

 1. PDF-expert
 2. PDF-element
 3. PDF SAM

Gratis PDF-kompressor online

Webbplatserna som nämns nedan kan hjälpa dig att minska storleken på PDF-filer inom några sekunder.

 1. Adobe Acrobat
 2. PDF-kompressor
 3. Jag älskar PDF

Avslutar

Så vad tror du, komprimering av pdf-filer hjälpte dig att spara mer på ditt utrymme? Mindre filer är inte meningsfulla, men större kan spara tillräckligt med utrymme för att importera dina nya projekt. Dessutom, vilket sätt tycker du är det enklaste att minska filstorleken på Mac? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan! Dessutom, om du älskar att använda PDF-filer på din Mac kanske du vill veta det bästa redigeringsverktyget.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found