Blogg

Bästa bilfästen för iPhone X, 8, 8 Plus 2021

De flesta av oss misslyckas med att bära det enda tillbehöret, särskilt på en lång bilkörning är en bilmontering. Det gör det mycket lättare att hålla iPhone för en bättre handsfree-upplevelse säkert. Därför kanske du vill ta en titt på dessa bästa iPhone X, iPhone 8/8 Plus bilfästen för att göra din resa till en minnesvärd upplevelse. När jag valde bilfästen såg jag till att de hade god uppbyggnad. Jag föredrog de som kan roteras sömlöst och fästas på de flesta ytor. Hoppa över för att upptäcka mer om vad de har i beredskap för dig!

1. LSXD

Detta bilfäste har en praktisk design och ett effektivt monteringssystem. Med den snygga uppbyggnaden är den en hållbar följeslagare för din smartphone. Den överlägsna klibbiga sugkoppen sitter bekvämt på de flesta släta ytor.

Detta universella bilfäste har utdragbar gummihållare som håller din iPhone intakt. Den släta ytan förhindrar repor. Vridbart kulhuvud låter dig placera din enhet i önskad vinkel.

USP: Snabbknapp

Kolla in på Amazon

2. Mpow

”Mpow” levereras med en exceptionellt klibbig sugkudde som gör att den enkelt kan fästa vid de flesta ytor. Du kan justera den teleskopiska armen perfekt för att hålla din smartphone stabil.

Och med det vridbara kulhuvudet kommer du att kunna rotera din smartphone upp till 360 grader för att få den förbättrade betraktningsvinkeln. När det gäller den byggda kvaliteten ser den väldigt robust ut och har full kapacitet att motstå stötar.

Svampkudden säkerställer att smarttelefonen förblir passform och repfri. Utöver design och hållbarhet kommer Mpow bilfäste i svarta och röda färgvarianter.

USP: Svampkudde

Kolla in på Amazon

3. TechMatte MagGrip

Om du vill gå efter en super bekväm monteringslösning kan TechMatte MagGrip vara det bättre alternativet. Bilfästet har en ultrakompakt design och har gelkudde för sugkoppen för att vara stabil. När den tas bort lämnar den inga rester kvar.

De starka magneterna gör att iPhone inte fumlar. Med den mjuka skumdynan har enheten den komfort som behövs medan den vilar. En nackdel är att den bara fungerar med smala fodral. Så du måste ta av de tunga eller robusta fodralet innan du monterar iPhone.

USP: Säker magnetisk montering

Kolla in på Amazon

4. Macally

Den enda kvaliteten som sticker ut i Macally är möjligheten att hålla enheten obefläckat även med ett skrymmande fodral. Du kan snabbt fästa den på vilken yta som helst. Tack vare det fasta greppet förblir din smartphone stadig.

Den flexibla nacken och den vridbara hållaren gör det lättare att placera enheten så att den har en optimal synvinkel. Du kan fästa eller ta bort enheten med en hand direkt. Med den starka uppbyggnaden håller den här bilmonteringen länge.

USP: 360 graders roterbar hållare

Kolla in på Amazon

5. iOttie Easy One Touch 2

iOttie Easy One Touch 2 har en mycket funktionell design. Den håller perfekt din iPhone och ger optimal betraktningsvinkel. Med den starka klibbiga gelkudden klistrar den sig obefläckat på ytan.

Du kan enkelt installera och ta bort din smartphone tack vare det smarta monteringssystemet. Med de teleskopiska armarna kan du justera enheten för bättre visning. Kompakt design ger det ett bärbart utseende. På grund av den solida uppbyggnaden är den tillräckligt stark för att överleva regelbundet slitage.

USP: Säker låsmekanism

Kolla in på Amazon

6. WizGear

Utrustad med en kraftfull magnethållare fäster WizGear sig lätt på de flesta ytor. Det är enkelt att montera / avmontera din enhet. En annan viktig egenskap hos denna hållare är att den inte blockerar bilens luftventil.

Den högkvalitativa gummikonstruktionen ger mer stabilitet; vilket gör att bilfästet kan förbli intakt även på en ojämn väg. Baserat på din bekvämlighet kan du vrida enheten till valfri vinkel för att få bättre visning. Den släta ytan ger din enhet den skötsel du behöver.

USP: Stark magnetisk hållare

Kolla in på Amazon

7. VANMASS

VANMASS har en robust design och är ett långsiktigt perspektiv för din smartphone. Jag gillar dess hållbara konstruktion och möjligheten att hålla smarttelefonen stadigt.

Med det säkra låset och en nyckelutlösning är det inte svårt att installera din enhet under enheten. Armen kan finjusteras för en bekvämare betraktningsvinkel.

Den har en svampdyna på båda sidor av klämman för att förhindra repor. Och gummikudden hindrar den från att glida.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

8. IPOW

IPOW lever upp till fakturering i alla aspekter. Den diagonala klämdesignen ger bättre grepp; därigenom hålla enheten tätt. Eftersom den kan roteras 360 grader har du en optimal betraktningsvinkel när du kör.

Fjädrande sugkopp gör att du kan låsa din enhet direkt med bara en beröring. Upp- / nedbrytaren ger mer bekvämlighet i spelet. Stötsäker spakdesign ger det lämpliga läget.

USP: Diagonal klämma

Kolla in på Amazon

9. iOttie Easy One Touch 3

Detta bilfäste från iOttie är ett måste om du letar efter optimal bekvämlighet. Den är gjord för att vara extremt lätt och kompakt. Det bästa med det är att det gör montering / demontering otroligt enkelt. Med bara en snabb beröring kan du låsa / släppa din enhet.

Den extremt klibbiga gelkudden är fäst på de flesta ytor (den fungerar inte på instrumentpaneler av läder / vinyl). Stötdämpande stabilisatorer förstärker dess konstruktion. Teleskoparmarna ger den bekvämlighet som krävs för att justera enheten för bättre betraktningsvinkel.

USP: Förbättrad teleskoparm

Kolla in på Amazon

10. Spigen Kuel OneTap AP12T

Spigen Kuel OneTap AP12T är utformad för att vara ett förstklassigt bilfäste. Den levereras med sugkopp av högsta kvalitet med en självhäftande gelkudde som hjälper den att hålla fast vid de flesta ytor. Den teleskopiska armen är bekvämt justerad för att ge utmärkt synvinkel.

Den stöder telefoner upp till 3,5 tum breda. Den stabila basen gör att den kan hålla sig stadigt, medan den solida konstruktionen hjälper den att överleva det vanliga slitaget. Dessutom har detta robusta bilfäste två färgalternativ: svart och vitt.

USP: Sug med integrerad självhäftande gelkudde

Kolla in på Amazon

Det var allt tills vidare!

Ditt val?

Vilken av dessa bilfästen kommer till din reskamrat? Det vore kul att veta namnet och de funktioner du gillade i det.

Du kanske vill titta på:

  • Bästa iPhone Power Banks
  • Trådlösa iPhone-laddare
  • Bästa iPhone Bluetooth-hörlurar
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found