Blogg

Bästa musikappar för Apple Watch 2021

Om musik stenar din värld kan du installera appar på din Apple Watch för att aldrig vara utan något att lyssna på och njuta av. Oavsett om det är låtar, radiostationer eller till och med podcasts, det finns ett oändligt utbud av innehåll att njuta av direkt från din handled. Det bästa är att det inte finns något behov av att ta med sig din iPhone, surfplatta eller dator för det! Ladda bara ner och ställa in de här fantastiska Apple Watch-musikapparna.

 1. Apple Music
 2. Spotify
 3. Pandora
 4. Shazam: Music Discovery
 5. TuneIn Radio: Live News AM FM
 6. SoundHound - Music Discovery
 7. Mulen
 8. Deezer
 9. djay - DJ-app och AI-mixer
 10. Napster - Toppmusik och radio
 11. Musixmatch Lyrics Finder

1. Apple Music

Den premium Apple Music-tjänsten är en fristad för sångälskare. Det ger obegränsad annonsfri tillgång till miljontals spår. Det inkluderar också Beats 1 live on-demand radiostation med dina favoritartister och DJs.

Dessutom kan du skapa en profil och följa vänner för att kolla in musiken de lyssnar på och deras delade spellistor. Du kan prova Apple Music gratis i tre månader för att kolla in alla funktioner. Tillgängligheten varierar mellan olika länder.

Pris: Gratis ($ 9,99 per månad för individuell prenumeration)

Ladda ner

2. Spotify

Om du är en musikälskare med en Apple Watch kommer du att bli glad att veta att världens största musikstreamingsplattform också finns tillgänglig på din handled. Sök efter en låt, ett album eller en artist och lyssna gratis.

Dessutom kan du skapa och dela anpassade spellistor eller lyssna på de som gjorts av andra musikälskare över hela världen. Det är det bekvämaste sättet att bygga och komma åt din musiksamling när du är på språng.

Pris: Gratis (Spotify Premium - 3,99 USD)

Ladda ner

3. Pandora

Det här är en av de bästa musikströmningsapparna för iPhone, iPad och Apple Watch för en personlig upplevelse. Det låter dig skapa stationer med dina favoritlåtar, genrer eller artister. Du kan till och med söka eller bläddra efter stationer som matchar ditt humör när som helst.

Du kan också hitta de mest populära låtarna och upptäcka nya låtar enligt dina önskemål. Vidare finns det också ett imponerande utbud av podcasts att ställa in, så du har garanterat något intressant att ställa in när som helst och var som helst.

Pris: Gratis (Pandora Plus - 3,99 USD)

Ladda ner

4. Shazam: Music Discovery 

Oavsett om du letar efter texter, spellistor eller specifika artister, kommer alla dina musikbehov att tillgodoses i en handomgång på Shazam. Du kan upptäcka vad som är populärt och trender i din region och dela låtar med vänner via sociala medier.

Hitta namnet på valfritt spår och lägg till det i dina Apple Music- eller Spotify-spellistor. Du kan också sjunga med exakt synkroniserade texter. En anmärkningsvärd funktion är Auto Shazam, och den upptäcker ständigt låtar även efter att du har stängt appen. Låt oss se här hur man använder Shazam med Apple Music, Snapchat och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. TuneIn Radio: Live News AM FM

Njut av världens mest omfattande bibliotek med on-demand, original ljudsändning i denna radioapp. Lyssna på det som intresserar dig mest och upptäck fascinerande nya ljud för en engagerande upplevelse, när som helst och var som helst.

Välj mellan exklusiva musikkanaler, direktsänd sport, de senaste nyheterna, poddsändningar och radioprogram från över 100 000 AM- och FM-stationer spridda över hela världen. Det är en perfekt följeslagare att strömma lite ljud på din Apple Watch när du är på resande fot.

Pris: Gratis (TuneIn Premium - 4,99 USD)

Ladda ner

6. SoundHound - Music Discovery

Har du någonsin lyssnat på en låt någonstans och vill veta omedelbart vad den heter så att du kan spara den i din spellista? Tja, SoundHound är din bästa vän i sådana fall. Allt du behöver göra är att öppna appen och trycka på den orange knappen för att identifiera vilken musik som spelas.

Dessutom är den här appen utrustad med "Hey SoundHound" -funktionen som låter dig använda din röst för instruktioner. Du kan till exempel styra uppspelningen, visa texter eller aktivera den orange knappen med röstkommandon. Ganska cool!

Pris: Gratis (Annonsfri, extra funktioner - 6,99 USD)

Ladda ner

7. Mulet

Den här är bland de ledande podcastapparna för Apple Watch som sticker ut från mängden. Det är lätt att använda men laddat med imponerande funktioner som Voice Boost, Smart Speed ​​och Smart Playlists som erbjuder en anpassad upplevelse.

Du får personliga rekommendationer beroende på dina preferenser och valfria meddelanden när nya avsnitt blir tillgängliga. Det erbjuder en intuitiv användarupplevelse och du kan skapa anpassade spellistor som kan ordnas när som helst.

Pris: Gratis (Overcast Premium - $ 9,99)

Ladda ner

8. Deezer

Med över 50 miljoner låtar, podcaster och spellistor är Deezer en värdig följeslagare för alla musikälskare. Få snabb åtkomst till dina favoriter och hitta nya låtar och artister att lägga till i din samling.

Få personliga rekommendationer med Flow mix-funktionen och låt appen överraska dig med Shuffle Mode. Du kan också ansluta till andra genom att enkelt dela dina spår och spellistor.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

9. djay - DJ-app och AI-mixer

Denna DJ-app för din iPhone eller iPad finns också på din Apple Watch - perfekt för alla som tycker om att experimentera med att mixa ljud och skapa originella ljudspår. Det är ett snyggt litet verktyg som kan förvandla din klocka till ett mini-musikproduktionssystem.

Den integreras med ditt musikbibliotek och låter dig remixa live. Det finns också ett Automix-läge som smart skapar en trevlig mix för dig. Hur som helst är det massor av kul att leka med för både nybörjare och expert DJ-entusiaster.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Ladda ner

10. Napster - Toppmusik och radio

Med en Napster premium-prenumeration kan du ladda ner obegränsade låtar och spellistor till din Apple Watch. Stoppa aldrig utan något som håller dig sällskap! Eftersom det är en betald tjänst kan du njuta av miljontals låtar utan några annonser.

Dessutom går dina pengar till den värdiga saken att stödja det livliga samhället av musiker och artister. Du kan upptäcka ny musik genom andra användare från hela världen tack vare appens unika globala Listener Network-teknik.

Pris:  Gratis (Napster | Rhapsody unRadio - $ 4,99)

Ladda ner

11. Musixmatch Lyrics Finder

Om ord får din värld att gå runt kommer du att älska den här appen som har världens mest omfattande textkatalog. Det ger dig synkroniserade sångtexter och flerspråkiga översättningar som säkert tar din musikkunskap till nästa nivå.

Dessutom kan du ansluta ditt Spotify- eller Apple Music-konto för att komma åt synkroniserade texter när du spelar dina favoritlåtar. Det är perfekt för dem som är intresserade av att upptäcka internationella sånger och lära sig nya språk genom musik.

Pris: Gratis (Musixmatch Premium - $ 3,99)

Ladda ner

Summering!

Vilka av dessa musikappar får du på din Apple Watch? Dela dina favoriter med oss ​​i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Hur man stänger Apple Watch-appar
 • Bästa Apple Watch Health Apps
 • Väderappar för Apple Watch
 • Använd genvägar på Apple Watch (watchOS 7)
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found