Blogg

Bästa Twitter-appar för iPhone för att förbättra din upplevelse (2021)

Älskar du att använda Twitter? Då behöver du rätt appar för att optimera din upplevelse av tweeting, hålla jämna steg med världen och få ut det mesta av alla de olika funktionerna som denna populära sociala medieplattform erbjuder. Varje användares behov är olika och det finns många alternativ som hjälper dig att anpassa din upplevelse. Utforska dem alla med dessa bästa Twitter-appar för iPhone och iPad.

 1. Twitter
 2. Twitterific
 3. Tweetbot 6
 4. Hootsuite
 5. Echofon för Twitter
 6. Tweetlogix
 7. Fenix
 8. Nighthawk
 9. Janetter
 10. Tweetingar

1. Twitter

Standard Twitter-appen ger naturligtvis en utmärkt upplevelse för alla som tycker om att hålla koll på vad som händer runt om i världen. Se vad som trender och gå med i konversationen. Gränssnittet är otroligt intuitivt och väl utformat.

Vidare kan du chatta privat eller till och med starta en gruppkonversation med alla som följer dig. Det finns gott om andra häftiga funktioner som håller dig engagerad och informerad, som liveströmningshändelser om allt från nyheter och sport till underhållning, spel och mer.

Pris : Gratis

Ladda ner

2. Editor's Choice - Twitterific

Här är en prisbelönt Twitter-app som tar bort röran av marknadsförda tweets. Du kan även anpassa den för att dölja tweets som innehåller specifika ord, fraser, hashtags eller personer.

Dessutom kan du få det att se ut som du vill med teckensnitt, utseenden, miniatyrer och mer. Du kan snabbt svara på tweets, byta konto eller visa konversationstrådar med minimal ansträngning. Det hjälper dig också att hitta roliga GIF-filer och videor, och din läsposition synkroniseras över din iPhone och iPad.

Pris : Gratis (månadsvis: $ 0,99)

Ladda ner

3. Tweetbot 6 för Twitter

Tweetbot är en prisbelönt iOS Twitter-app som kan skryta med snabba prestanda, kronologiska tidslinjer och inga annonser för en rörlig upplevelse. Du kan se din tidslinje precis som du vill och prioritera tweets du vill se.

Dessutom kan du skapa Twitter-listor som flera tidslinjer och visa dem som du vill. Håll dig organiserad genom att synkronisera din olästa status och tidslinjeposition över alla dina enheter.

Pris : Gratis

Ladda ner

4. Hootsuite

Om du jonglerar flera sociala mediekonton eller skapar innehåll för en publik bör du kolla in den här appen för hantering av sociala medier. Det gör det enkelt att skapa och publicera inlägg, redigera utkast och schemalägga saker i förväg.

AutoScheduler-funktionen gör ditt liv enklare genom att publicera dina tweets vid bästa tidpunkten. Dessutom kan du hålla en flik över dina gillanden, retweets, kommentarer etc. för effektiv varumärkeshantering.

Pris : Gratis (Pro: $ 14,99)

Ladda ner

5. Echofon för Twitter

Supersnabb och kraftfull men ändå enkel att använda - den här Twitter-appen för iPhone och iPad kontrollerar alla rutor när det gäller en ideal upplevelse. Den har ett vackert gränssnitt och en mängd funktioner.

Det gängade konversationsläget förenklar anslutningen till dina Twitter-följare. Du kan också snabbt stänga av valda användare, hashtags och annat oönskat innehåll. Dessutom kan du komma åt alla dina Twitter-konton på ett ställe.

Pris : Gratis

Ladda ner

6. Tweetlogix

Få ut det mesta av Twitter med den här anpassningsbara klienten. Klipp ut bruset och fokusera på det innehåll du verkligen vill se. Lägg till anpassning med dina egna färgteman, Twitter-listor, sök i närheten och mer.

Appen gör det enkelt att filtrera innehåll enligt dina preferenser. Dessutom kan du stänga av ljudet för användare, nyckelord, fraser, retweets etc. för att förhindra distraktioner. Skapa Twitter-listor och när du skriver inlägg, snabba upp saker med funktioner som automatisk komplettering av användarnamn och hashtags.

Pris : Gratis (Pro: $ 4,99)

Ladda ner

7. Fenix ​​för Twitter

Få en ny och modern upplevelse på Twitterverse med den här annonsfria appen som låter dig bläddra i din tidslinje i en intuitiv och kronologisk ordning. Du kan till och med stänga av bullriga eller oönskade användare, hashtags och nyckelord.

Utnyttja vidare anpassningsbara flikar på huvudskärmen, en utmärkt layout med flera kolumner på iPad och kraftfulla widgets som ger dig tillgång till din tidslinje, nämner och listar direkt från enhetens startskärm.

Pris : $ 4,99

Ladda ner

8. Nighthawk för Twitter

Nighthawk är en unik app som visar tweets i omvänd kronologisk ordning. Den är utformad för att ge dig det innehåll som är viktigt för dig snarare än vad Twitter-algoritmen vill att du ska se.

Dessutom skiljer det sig ut att det är utformat för att dra nytta av massor av iOS-centrerade funktioner. Detta inkluderar rika länkförhandsgranskningar, haptics, anpassade startskärmsikoner, etc. Tillsammans med detta är det en snabb app.

Pris : $ 2,99

Ladda ner

9. Janetter för Twitter

Här är en Twitter-app speciellt utformad för iPad. Det är lämpligt för användning med flera konton, och du kan snabbt bläddra igenom bokmärkta tidslinjer genom att bara svepa. Den stöder också olika tidslinjeskärmar som listor och sökningar.

Det låter dig tilldela kranen, dubbeltrycka och hålla åtgärder på tweets till dina önskade funktioner. Du kan också använda Mute-funktionen för att dölja tweets med specifika nyckelord eller från vissa användare eller appar.

Pris : Gratis

Ladda ner

10. Tweetingar

Tweetings är en Twitter-klient som har en omfattande lista med anpassningsbara och användarvänliga funktioner. Den stöder automatiskt ljus och mörkt läge för att fungera bra med din iPhone och iPad. Den stöder också 3D-touch på enheter som stöds.

Vidare kan du skicka en tweet med Siri, Spotlight-sökning för att hitta dina vänner, snabbt redigera tweets, stänga av användare, hashtags och mer. Det kännetecknande är att det också fungerar på Apple Watch så att du kan använda Twitter från din handled.

Pris : $ 1,99

Ladda ner

Optimera din upplevelse av Tweeting med de bästa Twitter-klienterna

Vilken Twitter-app älskar du att använda på din iPhone eller iPad? Dela dina rekommendationer i kommentarerna nedan. Du kanske också vill kolla hur du laddar ner Twitter-videor.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Så här rensar du din Twitter-cache på iPhone och iPad
 • Så här aktiverar du 2FA för Twitter
 • Bästa RAW-fotoredigeringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found